Meelanche psovanje bez razloga

Started by miloslur, August 04, 2012, 02:56:34 PM

Previous topic - Next topic

miloslur

Psovanje posle upozorenja.Kada je popasao kundak prvo je poceo da vredja sa "Slepche" a posle sa "Pus kurac".Na ovaj nacin vredja i druge i sopstveni klan.Molim admina da ga propisno sankcionise kako se ovo vise ne bi desavalo, a doticni mi mogao da se izvini zbog svojih frustracija.Unapred hvala.

GuRuGeoRge

I onda se na mene оalio da sam ga ja izbacio sa servera....

miloslur

Da, video sam i to, ali sam je zasluzio.

brankoXM

pridruzujem se kritikama.doticni milance ima neki problem u ophodjenju.mislim,opsuje svako,opsujem i ja kad nas neki citer sa skorom 150-7 i ociglednim wh-om mustra 3 sata...ali milance je prica za sebe..recenice tipa : ne tamo debili,vracaj flag majmuni,ne u ulicu mamu vam jebem pero jebem ti mater,ziko napusi se kurca i slicno...znaci covek ceo mec konstantno napusava svoje saigrace i jebe im majku...a pritom uvek ima odlican skor tako da ne razumem sta ga toliko boli... znaci psuje svoj tim..omg...dal je utripovao da je vrhovni komandant ili sta....moram da kazem i da mene licno nikad nije dirao,cak se i sali samnom ali napusava ostale ceo mec neprestano i to mi vec i smeta.a i ostalima.toliko

pick n roll

ma nace on vec sebi neku ustanovu...    :smoke:         

vd|cube(im)

Upozorit će ga na ponašanje starije bitange kad budu online, po nekim zaduоenjima ovo bi ja trebao rješiti sa njim, ali ja ga ne poznajem ni privatno ni virtualno da bi vam pomogao  :hmm

3thw.

tajo_

Ista situacija :/ Psuje, izaziva... Ne znam je li to isti  milance :D il ga neko fura. LP

Lang

koliko ga ja poznajem to nije on ,e sada da li neko igra umesto njega ili mu je ukrao nik   ?
pozz

miloslur

Samo ne zelim da me provocira toliko da ja moram posle da pominjem moje odnose sa njegovom uzom rodbinom i da se spustam na taj nivo.Da sam na njegovom mestu sam bih napustio klan i resavao svoje frustracije na drugom serveru, a ne na bitangama.

Lang

miloslur ti si  u pravu sigurno ,to jeste nekulturno ponasanje !Samo sam rekao da mi ne lici na njega . pozz

Lider

Sreo sam ga i ja prije par veceri. Meni je to sve jako smijesno. Lik je u tripu da je neki veliki vojskovodja tipa Aleksandar Veliki, Dzingis Kan, Napoleon.... pa se dere na nas sve i govori nam kako smo nesposobni.
Funny shit  :)

MeeLanChe

Poštovani sabornici,

S' obzirom da na Forum ne zalazim često,

Određene kolege iz matičnog sastava //bitange// su mi uputile info na ovu temu,

Nakon što sam uspeo da pročitam celokupan tekst na temu "Meelanche psovanje bez razloga"

Došao sam na ideju, kako jedino ispravno ovom prilikom se IZVINITI ZA SVE prouzrokovane uvrede,

U nadi da ćemo nastaviti zajedničku saradnju u preuzimanju suprotno-taborničke zastave,

Srdačan pozdrav i svako dobro u narednim poduhvatima,

iskreno Vaš sabornik
Col. MeeLanChe

miloslur

Da ovako ce biti reseno sve  :thumbdown.Jedno izvinjenje pokriva mesece psovanja i prozivanja da ne pominjem nevaspitanja   :||.Ako ne umes da prihvatis poraz bez tolikog nerviranja, predlazem da nadjes drugi hobi.Ne znam u po kojoj religiji ovo izvinjenje moze da upali. :icon_grrr:

MeeLanChe

@miloslur

Vidim da si istrajan,

Kako se ne bismo sada prepucavali i trošili drugima "dragoceno" vreme,  predlaоem da ispratiš naredna dešavanja i prijavi, kome misliš da treba ... OK!?

p.s.
Predstavi sve svoje nick-ove, kako bih znao sa kime se dopisujem i ko mi "ime" pominje na forum-u

pick n roll

Quote from: MeeLanChe on August 31, 2012, 10:17:45 PM
@miloslur

Vidim da si istrajan,

Kako se ne bismo sada prepucavali i trošili drugima "dragoceno" vreme,  predlaоem da ispratiš naredna dešavanja i prijavi, kome misliš da treba ... OK!?

p.s.
Predstavi sve svoje nick-ove, kako bih znao sa kime se dopisujem i ko mi "ime" pominje na forum-u
STO SE MENE TICE SASVIM OK, ali to je public jbg...ja tako dodjem i pocnem se nervirati, ok ja to radim bez vredjanja i onda dodje toto i kaze mi "alo bane koji ti je k... pa pogledaj nam ekipu" covek u pravu skoz.... ne vredi ti se nervirati milance.... sto se mene tice prihvaceno izvinjenje.... svakome dodji crni dani... poz za tebe i vidimo se....