News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CYBER MOLER

Started by pick n roll, August 12, 2012, 12:03:44 AM

Previous topic - Next topic

pick n roll

e ovako, Bucki i njegov manager (JA) smo odlucili da pokrenemo moj najnoviji izum "Cyber MOLER", naime, uplatis preko racuna na nasu novonastalu firmu dogovorenu cenu i kad legne uplata, bucky se sa svojom facom pojavljuje na tvom skype.... Ti kupis sav pribor farbu, cetku, najlon, radno odelo, a cyber moler bucky ti objasnjava kako da radis preko skype... izadje te jeftinije a usput i naucis da radis... molimo da sharujete nas sajt i ako ima zainteresovanih odmah sto pre u farbaru i javite na se... www.cybermoler.com-binezon

filadendron

jebeš budalu   :rofl   :rofl   :rofl   :rofl 

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: pick n roll on August 12, 2012, 12:03:44 AM
e ovako, Bucki i njegov manager (JA) smo odlucili da pokrenemo moj najnoviji izum "Cyber MOLER", naime, uplatis preko racuna na nasu novonastalu firmu dogovorenu cenu i kad legne uplata, bucky se sa svojom facom pojavljuje na tvom skype.... Ti kupis sav pribor farbu, cetku, najlon, radno odelo, a cyber moler bucky ti objasnjava kako da radis preko skype... izadje te jeftinije a usput i naucis da radis... molimo da sharujete nas sajt i ako ima zainteresovanih odmah sto pre u farbaru i javite na se... www.cybermoler.com-binezon

ne moze to preko skype da se odradi nego pokrenu teamviewer3.4 i pozoves sretena da instalira i objasni i podesi alpikaciju preko koje CYBER MOLER moze da odradi im zeljeni posao i sva uputsva i informacije mogu se naci na  www.cybermoler.com-binezon