News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Isfurani SD map rotate?

Started by Lider, June 24, 2012, 04:05:31 PM

Previous topic - Next topic

Lider

Evo samo da pitam... koga treba oralno zadovoljiti ili ispuniti neke izopacene seksualne fantazije pa da proturi bar jos jednu mapu na SD server?
Stvarno je dosadilo stalno igrati 4 iste mape. Ovo nije samo moje misljenje, vec misljenje vecine ljudi na serveru koji svakodnevno igraju. Garantujem da bi 90% ljudi podrzalo da se ubaci bar Carentan.
Eto, apelujem po ko zna koju put da se nesto promijeni po pitanju toga. Ili bar objasnjenje zasto se ne mijenja.

Lo.Od4k

String i ekipa stvarno bi moglo nesto da se ubaci smori se ziv covjek.Lidera za preCednika. :stoner:

micko

eheheh e dobar je lider :D...evo i ja cu malo da zakukam!!!admini nasi dragi bacite bar dve mape da se sigramo,ubi onaj tj... :||

GEN black

Po meni ne treba nista da se izbaci,samo da se doda jos Carentan,Caen ili Wallendar...  :ok2

MakiMDSS.rs

U toku je prica oko toga ceka se cika String da dodje da ne bih nesto zeznuli na serveru :)

SCHOLES1NHO

Ljudi ima li išta od ovoga ?
:wink2

Lider

Predlazem da se sutra, simbolicno, u minut do 12h okupimo u sto vecem broju na Burgandy-u, u znak protesta protiv manjka sluha prema nama SD igracima od strane Bitangi. Okupljanje ce biti ispod starog hrasta na B plantu. Zadrzat cemo se tu nekih pola sata, a zatim cemo se uputiti u mirnu setnju kad A plantu, gdje ce nas docekati meza i pice, a bice organizovana i svirka.
Pozivam sve da dodju, i apelujem da ne pravite nerede. Oruzija ispraznite prije dolaska.
:ziveli  :facepalm:

ugly.fender

Svaka "Gey" obelezja su najstroze zabranjena (ne odnosi  se na jednog clana Budaletina)