News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Beli Orlovi Stokholm

Started by pick n roll, June 17, 2012, 02:14:09 PM

Previous topic - Next topic

pick n roll

ajd evo da podelim ovu priču sa vama, moоda ste već čuli za ovaj klub white eagles iz štokholma... imaju fudbal i basket, inače gazda kluba mi je prijatelj pa zato i sherujem njihov sajt ovde a i interesantna im je priča... Naime, u klubu igraju 90% Srbi, kako u fudbalu tako i u basketu... mislim da im je fc u drugoj ligi, ali basketaši su ove god ušli u prvu Š vedsku ligu, koja za ove što ne znaju uopšte nije naivna... I sada, pošto su švedi računali da će u njihovoj ligi igrati jedan bukvalno srpski klub i umesto 12 mladih šveđana igrače 12 starijih srpskih igrača koji eto igraju da malo zarade, sprdaju itd, nije im baš svejedno :) naravno u sve to se sada tamo umešala i politika, ali baš sam juče preko skypa pričao sa Goranom (gazdom) i kaоe da mogu da ih "povuku" heheheheh, pa ajde videćemo šta će biti dalje, javiću vam ovde... evo ko оeli moоe da pogleda i website kluba http://www.stockholmeagles.com/

Jacⱪ Sparroⱳ™

Čuo sam još pre za njihov košarkaški klub, ali nisam znao da imaju isto i fudbalski klub   :super
Košarkaši su već ušli u prvu švedsku ligu... amazing   :shok
Samo neka nastave oba kluba tim tempom.

Nisam nasao njihov fudbalski tim na tome sajtu ili nisu jos stavljeni?

pick n roll

Quote from: Jack Sparrow on June 17, 2012, 06:39:25 PM
Čuo sam još pre za njihov košarkaški klub, ali nisam znao da imaju isto i fudbalski klub   :super
Košarkaši su već ušli u prvu švedsku ligu... amazing   :shok
Samo neka nastave oba kluba tim tempom.

Nisam nasao njihov fudbalski tim na tome sajtu ili nisu jos stavljeni?

sajt im je skroz nepregledan, nem ni ja pojma... :) aj pitacu ovog da mi da link pa cu staviti

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: pick n roll on June 17, 2012, 07:56:46 PM
sajt im je skroz nepregledan, nem ni ja pojma... :) aj pitacu ovog da mi da link pa cu staviti

Ma ne treba...