News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Mesi ili Ronaldo ?

Started by Kordoba, June 03, 2012, 02:07:25 PM

Previous topic - Next topic

Kordoba

' k e r r

Kordoba

Citadel of Pain

Mesi Mesi!!  :clapping

Po mom misljenju samo originalni Ronaldo (zuba) moze da se poredi...

domohomo

Kordoba

O tome kakvi su ljudi, ne vredi ni pricati... ne verujem da je tu ostalo normalnih, bez sujete i gordosti (baerm mislim, na osnovu nekih srpskih igraca koje licno poznajem), ali pitanje je igre...

@ Citadel
Potpuno se slazem sa tobom Nikola, poslednji veliki igrac po mom ukusu je bio Ronaldo zubo. Steta zbog povreda i lenjosti... Od svega sam najvise voleo kod njega, probacivanje lopte protivniku kroz noge...  On je sve to dozivljavao kao velilo zezanje :party2

http://youtu.be/X2NHqSXftzU

Citadel of Pain

Quote from: korboda on June 04, 2012, 12:40:14 PM
Steta zbog povreda i lenjosti... Od svega sam najvise voleo kod njega, probacivanje lopte protivniku kroz noge...  On je sve to dozivljavao kao velilo zezanje :party2

http://youtu.be/X2NHqSXftzU

Daaa zezao se!!! Osnovna stvar! Inace ne postujem profesionalne sportiste koji nemaju licnost iza tog rada, odricanja itd...

Zato je zuba legenda, kao i Ronaldinjo...pokazu da su najbolji, uzmu milione i nazad u Brazil...osmeh, zajebancija i ne shvataju sebe suvise ozbiljno. Prestanu da zive u karantinu, u trening, spavanje, trening rezimu i ja im skidam kapu jer su ljudi a ne androidi...

Zato mi je antipatican Kristijano (kao i mnogi slicni sportisti - citaj Federer), kada placu kada gube, planetu polivaju arogancijom i gordoscu kada pobedjuju...jao uzas...evo sad sam iznervirao!  :girl_cray

Kordoba

@ Citadel

Jao, ziva istina... Feder me izludjuje sa cmizdrenjem... Pa gde je tu sportski duh? Poraz - tako dobra stvar.... Upravo danas uzivam u velikom porazu  :tease2

domohomo

Ma eto i neovisno o karakteru, da jedan igrač koji je imao PUNO problema sa uzrastom, pretvori se u najboljeg strijelca jedne odlicne lige... mislim da to govori sve o mom izboru

COperinjO

messi definitivno... mada ja gotivim Ibrahimovica, za mene je on jedina klasicna 9tka  8)

Hitman