News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

trebam pomoc

Started by blackb3ard, February 13, 2012, 04:59:29 PM

Previous topic - Next topic

blackb3ard

skoro sam obarao sistem i instalirao windows 7 ultimate (ranije sam imao vistu) i kad sam ponovo skinuo cod2 sa torrenta ne mogu da ga igram ni 20 min ,odjednom mi se zamrzne slika i nema ni zvuka ni nista samo stoji zamrznuto a ponekad se zacuje i cudan zvuk iz kucista i jedini nacin je da restartujem komp,pokusavao sam da updatujem drivere ali isto se desava,skinuo sam igru sa drugog torrenta i nista ne pomaze ne znam sta da radim a ne mogu vise da restartujem komp svako 15 minuta

Njub

Quote from: blackb3ard on February 13, 2012, 04:59:29 PM
skoro sam obarao sistem i instalirao windows 7 ultimate (ranije sam imao vistu) i kad sam ponovo skinuo cod2 sa torrenta ne mogu da ga igram ni 20 min ,odjednom mi se zamrzne slika i nema ni zvuka ni nista samo stoji zamrznuto a ponekad se zacuje i cudan zvuk iz kucista i jedini nacin je da restartujem komp,pokusavao sam da updatujem drivere ali isto se desava,skinuo sam igru sa drugog torrenta i nista ne pomaze ne znam sta da radim a ne mogu vise da restartujem komp svako 15 minuta
Update drajvere za grafiku.... I run in win xp  compatybility  bi trebalo dan reši problem

blackb3ard

drivere za grafu sa updatovao,a kako da odradim taj drugi dio?

Srba

Quote from: blackb3ard on February 13, 2012, 04:59:29 PM

Glupo je pitanje, ali da ga postavim - da li startujes igru kao run as admin?

Da li si probao sa compatibility mode? Mozes prvo da probas win95... pa guraj preko XP do Viste....

Da li si stavio patch 1.3?

Ako sve si sve gore-navedeno odradio, imas u jednom od prethodnih postova resenje koje sam postavio za COD2 crash vezan za integrisani zvuk (ako imas Realtek HD audio). U podesavanjima za zvuk uradi enable Stereo mix

Meni se to isto desavalo i ovaj trik sa Stereo mixom je odradio posao...

Srba

Quote from: blackb3ard on February 13, 2012, 05:17:28 PM
drivere za grafu sa updatovao,a kako da odradim taj drugi dio?

Desni klik misem na MP. exe pa opcija run as admin

Srba

Prijatelju - moras jos malo da proguglas ili ako jos neko ima ideju kako da ti se pomogne, jer su sva prethodna podesavanja meni resila problem...

domohomo

Probaj jednostavno da uštekaš mikrofon sa zadnje strane u njegov port.......