News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pomooc brzooo

Started by DiESEL. and smrT, January 01, 2012, 10:30:41 PM

Previous topic - Next topic

DiESEL. and smrT

Imam org i sve to,kad hocu da postavim kod od orga u cod 2 nece da se sacuva...Postavim sve kako treba i probam da udjem na neki org srv Key cod in use...ono se nije sacuvalo sranje ZNAL IKO TREBA MI HITNO ajdeeee gamersiii..HELP

pacov.

Quote from: ris on January 01, 2012, 10:30:41 PM
Imam org i sve to,kad hocu da postavim kod od orga u cod 2 nece da se sacuva...Postavim sve kako treba i probam da udjem na neki org srv Key cod in use...ono se nije sacuvalo sranje ZNAL IKO TREBA MI HITNO ajdeeee gamersiii..HELP
To znaci da nemas org :P

Tenk :]

To se i meni desavalo. Najbolji nacin je da reinstaliras cod2 :)

vd|cube(im)

Quote from: ris on January 01, 2012, 10:30:41 PM

Kad ukucaš cd key stisni verify i mora ga sačuvati, a to sta ti izbacuje Key cod in use očigledno ga još netko koristi  :smoke:

disappointed

udji u multiplayer preko desktop ikonice ne preko XF pa onda sacuvaj
mozda upali

Grave

Probaj na sledeci nacin. Kucaj u Search regedit. Kada ti izbaci, udji unutra. Nadji [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2]. Tu negde imas da ukucas key code. Ovo pricam napamet posto ovde nemam instaliran CoD. Ako ne uspes sam, javicu se za par dana kada budem za kompom gde imam CoD pa cu ti detaljno objasniti. Ovo mora da upali ako je Key ok.

Norm@ndy

Key cod in use? Nemaš original.

DiESEL. and smrT

Quote from: Grave on January 02, 2012, 05:42:57 PM
Probaj na sledeci nacin. Kucaj u Search regedit. Kada ti izbaci, udji unutra. Nadji [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2]. Tu negde imas da ukucas key code. Ovo pricam napamet posto ovde nemam instaliran CoD. Ako ne uspes sam, javicu se za par dana kada budem za kompom gde imam CoD pa cu ti detaljno objasniti. Ovo mora da upali ako je Key ok.
[/quot

Ulazio sam ja u cod 2 i postavim kodi odem verify i posle cancel,vratim se ono prazno...Posle mi objasnio neki hrvat kako treba,ako nece onako preko coda ovako kao sto je grave napisao.

domohomo

Probaj onda ako ti je in use udji u activision izbrisi servercache.dat i restartaj vezu...

pacov.

Covjece ako ga ne sacuva to znaci da nisi dobro upiso key,kad ga upises i pise Key Code appears to be valid to znaci da je dobar,ako ti to ne pise to znaci da nije dobar...i ako ti pise i opet te izbacuje to znaci da nemas orginal :)

DiESEL. and smrT

Quote from: Lun on January 05, 2012, 07:00:50 PM
I mislio sam da sam o ovome već govorio:

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,1901.msg20871.html#msg20871

:drinks2

Probam sam tako i ispeva....Cim ugasim racunar i posle upalim udjem u cod 2 ista prica kod se izbriso svaki put moram kucat kod.