News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ping

Started by dokini, November 01, 2011, 05:59:36 PM

Previous topic - Next topic

dokini

Jedno pitanje nadleznima ??????
Da li je moguce odobrenje smanjiti max ping na 100 jer cesto se desi da dodje njih vise na server sa pingom od 120 nagora pa da vidite cudo od Lagovanja server .Koliko sam upoznat a ispravite me ako greseim na Bitange serverima je dozvoljena gornja granica 150.
Dakle da li je moguce da se ozvanici ako je moguce da gornja granica pinga bude 100 Unapred hvala !!!   :( :( :( :(

$tring

Moguce je.... ali to moras sam uraditi:

Skini ovaj program : http://www.bitange.com/download/autokick_1.22_with_update_1.23.rar

To je AUTOKICK u kom podesis da kika ako na primer uhvati 6x nekoga da ima veliki ping. Svakih 20 sekundi program proveri
ping i ko skupi '6 poena' - KICK. Sranje je to sto program mora biti non-stop ukljucen. Eto...

dokini

Kreowski

super  je program  vidio sam kako djeluje  na ostalim BITANGE serverima  ali  ni kod  mene  nije  mogo  ako se  slucajno mozes prisjetit  prije  par  mjeseci  sam  si pokuso preko TEAM weavera  da ga instaliras....
samo dopustenje treba  ako je  moguce  da  kick-amo  ove  preko  100 ping    ako je pun  server  ili ako bude lago server... :wink:

$tring

Pa kako ne radi....? Sta ti tacno ne radi.. JEsi uspeo da instaliras?

dokini

Ne prijavljuje da fali neki DLL :(

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: dokini on November 03, 2011, 06:25:56 PM
Ne prijavljuje da fali neki DLL :(

krene da instal i izbaci to sto je doks napisao  :fighting: :no