Pitanje za Pady-a

Started by dmc, November 01, 2011, 05:26:55 PM

Previous topic - Next topic

dmc

Pozdrav!
Evo bas malopre igram na Bitange SD serveru i taman se uzivio,kad ono player kicked :icon_grrr:
Znaci dobio sam kick bez ikakvog razloga i bez objasnjenja..reconnectam se ,nisam jos stigao ni uc kad ono opet kick.
Pa evo da onda ovim putem pitam doticnog Pady-a(nisam siguran jesam tocno napiso nick) u cemu je problem?
Jel se osjeca mocno kad kicka svakog ko ga owna ili sta?  :ne_razumem

S postovanjem dmc.

don_gagi

Sram te bilo garavi, kikas ljude koji te ownaju po serveru, ccc...to se od tebe nije ocekivalo!  :o

ToTo

Quote from: dmc on November 01, 2011, 05:26:55 PM
Pozdrav!
Evo bas malopre igram na Bitange SD serveru i taman se uzivio,kad ono player kicked :icon_grrr:
Znaci dobio sam kick bez ikakvog razloga i bez objasnjenja..reconnectam se ,nisam jos stigao ni uc kad ono opet kick.
Pa evo da onda ovim putem pitam doticnog Pady-a(nisam siguran jesam tocno napiso nick) u cemu je problem?
Jel se osjeca mocno kad kicka svakog ko ga owna ili sta?  :ne_razumem

S postovanjem dmc.
Dobrodosao na bitange forum, to pre svega.

Pod kojim nikom si igrao na serveru, i u koje vreme se desilo kikanje? To su osnovne informacije, bez kojih ti niko nece moci odgovoriti zasto si dobio kick.

Za ovakve i slicne teme, postoji deo foruma, koji se zove Cheats i prijave nedozvoljenih ponasanja, pa te molim da ubuduce postavljas teme tamo gde im je mesto, hvala.

Zaboravih da napisem...mislim da Paddy uopste nema rcon od SD servera, ali nisam siguran.

MakiMDSS.rs

nema pady , jer kad sam ja bio na serveru on je mene cimao da kikujem ... a za ovo desavanje ne znam sta je bilo .

Paddy

Za vasu informaciju imam rcon.

Zar stvarno mislite da bih ja nekog kickao bez razloga. Naziv u nicku je bio ISUS i ja sam mu rekao da ga promijeni. On je promijenio i poslije toga rekao "zar ja ne mogu imati nick koji hocu". Odgovorio sam da na ovim serverima "ne moze". Njegova slijedeca je bila "jebo te server" ili nesto slicno tome. Naravno cika Paddy to nije tolerisao i kick. Jel treba jos nesto pojasnjavat? POZDRAV

P.S.

Niko me nije ownao tek sam usao na server  :ok2, a i da jeste, nisam balavac da nekog kickam zbog toga.

stewzoR

Ja sam pre neki dan imo nick Buda,pa niko nista  :shok

Zele

e da stanem u pady-ijevu obranu istina je bila tako, nick  ISUS, i  opomeno ga je par puta, bijo sam na srv!!!
Ma znamo mi  legendu  :)nije on naivan !!!

p.s. ja sam ga ovno :)

ludi livnicar

Daj ljudi pa koga to vredja sto se covek potpisao kao ISUS. Nije psovao nije vredjao pa da ga zbog toga kickate. Nije koristio nick ratnih zlocinaca u cemu je onda problem

Paddy

Quote from: ludi livnicar on November 03, 2011, 12:56:35 AM
Daj ljudi pa koga to vredja sto se covek potpisao kao ISUS. Nije psovao nije vredjao pa da ga zbog toga kickate. Nije koristio nick ratnih zlocinaca u cemu je onda problem

Jesi li ti lud ili se pravis lud?  :omg:

Ne mora nositi nick nekog od ratnih zločinaca da bi nekoga uvrijedio. Ima ljudi koji su vjernici i koje nick "ISUS" sigurno vrijeđa i to pogotovo na dan katoličkog praznika SVI SVETI.

I čitaj malo bolje. Jeste psovao na serveru.

Molim admine da ovo zaključaju, da ne bi bilo više preglupih pitanja! HVALA