News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

pb sranje

Started by 5i5a, June 15, 2008, 06:24:35 PM

Previous topic - Next topic

5i5a

e ovako kikuje me pb,a sve sam uradija kako treba,poludi cjeli dan izgubi zajebavajuci se sa pb.
Ovako pise kad me kikuje RESTRICTION;service communication failure;pnkbstrb.exe initialization on failed,e tako nekako,izludi.

~LoneWolfs~Extreme

Hmm ja sam bio slucajno stisnuo da windows firewall ne allowa pb i posto ne znam stavit moram gasit firewall kad igram cod2 i kad ga ne ugasim izbacime i kaze mi to...mozda ti pomogne ovo

[WC]=CyClops=

Ovo je gotovo sigurno firewall problem. Ne nuоno onog od windowsa. I ako na routeru koristiš NAT, moоda je i tu problem iako sumljam jer PB inicira promet sa klijenta pa port forwarding ne bi smio predstavljati problem. Ali provjeri da eliminiraš to kao mogući uzrok.

Svakako prvo pogledaj vatrozid :) I ako koristiš neki osim MS-ovog (preporučljivo), isključi MS-ov, bar dok se igraš ako već ne оeliš trajno.

Podpredsednik

Hahaa "vatrozid", ovo jos nisam cuo!  ;D

[WC]=CyClops=

Quote from: Podpredsednik on June 15, 2008, 08:50:59 PM
Hahaa "vatrozid", ovo jos nisam cuo!  ;D

Na moju veliku оalost to zaista je riječ koja se koristi u sluоbenoj literaturi. Milim da je nitko u praksi ne koristi osim moоda političara kad probaju izgledati pametno pokušavajući ponoviti neku rečenicu koju su čuli od nekog svog, nazovi IT savjetnika. :)

Znaš ti kako je to predsjedniče, već dugo ti plivaš u tim vodama, svi ti savjetnici i prodavanje magle ;D

Podpredsednik

Rambo je moj savetnik i on ne koristi prirucnik, al svaka rec mu je na mestu! :)