|EMC| dokini i |EMC| junior(otac i sin) psuju na xtreme serveru!

Started by Dijabola, October 24, 2011, 07:46:32 PM

Previous topic - Next topic

dokini

Dakle ovako dijabola moj sin jeste Junior i bio je veceras bezobrazan da li je tebe licno vredjao????????????
Sledece daj mi SS da sam ja tebe ili bilo koga psovao ?????????????
Da li si ti bio naporan cele veceri i svakoga ko te ubio prozivao citerom ???????????
Da li si ti opterecivao cele veceri ljude svojim komentarima davljenjima i psovanjem ?????????????
Dakle necu tebe vise ni da snimam jer si ti mali neopevano nevaspitan kao i moj sin veceras .On nece vise biti na MIX-u ako nastavi sa time a bogami neces ni ti uveravam te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kreowski

Dijabola  postavi  gdje  dokini  psuje ovdje  a  ovo  sto je  Junior  napiso je  jer  si  provocirooo   cjeli server(  a on nazalost  nije mogo  izdrzat tvoje provociranje),  kada  sam uso  na MIX  drugi su se zalili  na tebe   znaci  ovi koji nisu u mom klanu EMC.....

evo  reakcije  jednog  od igraca  kada  sam te kickovo,  on moze  sam potvrdit ako je potrebno da je mislio na tebe.... jer nisam stigo njegov  prijasnji koment  slikat

Svi dobro znaju tvoje ponasanje na  serverima...
evo   malo    povjesti  o tebi  na forumu...
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5621.15.html

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5867.0.html

a evo nesto  o pretnji  ne znam ni ja kome...

i  opeti si krenuo  starim stazama

ne znam sta  se desilo  od samog pocetka  jer  sam  doso  nedavno na  server  kada  su me svi poceli  cimat  da te kickam...

vd|cube(im)

Pa kad već provodite pravdu na serveru kikaj te i tog Juniora(bez obzira ko mu tata bio, za sve ista pravila vrijede) i nek mu tata zalijepi jednu roditeljsku  :whip3:

Kreowski

Quote from: vd|cube(im) on October 24, 2011, 08:38:14 PM
Pa kad već provodite pravdu na serveru kikaj te i tog Juniora(bez obzira ko mu tata bio, za sve ista pravila vrijede) i nek mu tata zalijepi jednu roditeljsku  :whip3:

rjesili smo bili  i to  nebrini

dokini

Cube upravu si tako ce i biti ni po babu ni po stricevima !!!!!!!!!!

vd|cube(im)

Quote from: Kreowski on October 24, 2011, 08:43:39 PM

Nisam ni sumnjao :clapping

ToTo

Zabranjujem da se biju deca, i to vrlo ozbiljno, ne zajebavam se.
Dignite dupe od racunara, posvetite im se malo. Odvedite ih na sport ili u bioskop, samo ih nemojte tuci, jer to ne resava nista. Zamislite da vi veci deo detinjstva gledate u oceva ledja, dok on pici na mix-u, a mozda bi hteli nesto da ga pitate, makar da se samo malo poigra sa vama?? I sam znam da preteram sa CoD-om, ali nikada ih nisam ni pipnuo niti cu, jer su oni blago, a mi smo kreteni.
Ako bilo ko ne postuje pravila servera zna se.......kick, ali cuske i slicno, to nikako, naljuticete me jako....

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on October 25, 2011, 12:03:50 AM
Zabranjujem da se biju deca, i to vrlo ozbiljno, ne zajebavam se.
Dignite dupe od racunara, posvetite im se malo. Odvedite ih na sport ili u bioskop, samo ih nemojte tuci, jer to ne resava nista. Zamislite da vi veci deo detinjstva gledate u oceva ledja, dok on pici na mix-u, a mozda bi hteli nesto da ga pitate, makar da se samo malo poigra sa vama?? I sam znam da preteram sa CoD-om, ali nikada ih nisam ni pipnuo niti cu, jer su oni blago, a mi smo kreteni.
Ako bilo ko ne postuje pravila servera zna se.......kick, ali cuske i slicno, to nikako, naljuticete me jako....

Ti stvarno sve preozbiljno shvataš, pa i mi smo roditelji...Š ta misliš da ih udaramo doma ??? :facepalm: .. opusti se malo to je sve figurativno  :stoner:

Srba

Slusaj bre Dijabola, sto ti ne bi malo iskulirao, a? Ajd' batali se corava posla. Igraj, cuti i uzivaj.

Ja ne znam koga nisi isprozivao da je citer, ciji ban ili kik nisi trazio. Jos samo da trazis Stringa ili Totoa da kikuju, hahahaha.

I mene si sa sedom glavom nazvao citerom - sto mi je bio kompliment :) I opet si udario na sedu glavu. Dedu Doksa mi ne diraj, a mi cemo sa Juniorom da pricamo.

Poznat si svima na serverima kao psovac i da imas vrlo lose komentare u igri koju kvaris.

I ostavi se vise EMC klana.... i nadji neku devojcicu pa u grad...

Srba

komara

Quote from: vd|cube(im) on October 24, 2011, 09:09:58 PM
Quote from: Kreowski on October 24, 2011, 08:43:39 PM

Nisam ni sumnjao :clapping
Malo zajebancije na tu temu  :rofl   :rofl

http://youtu.be/FN18-hMvWAU

http://youtu.be/qCJahpDWu5I

Junior

Kriv sam, kaznite me na najgori moguci nacin!!!!!!!!!!!! a ti dijabola sve tvoj nick govori umes li ti nekad nesto o sebi da sudis a ne o drugima?

Stekara_1

Ma znam ja za ovu dvojicu EMC otac - sin, što njih dvojica psuju pa to je neverovatno, svaki dan moram da ih slušam, sad su naučili da pišu, a sad moram i da čitam te psovke, pa dokle više !

Toto voli male dečake !

Srba

Quote from: Stekara_1 on October 27, 2011, 03:06:05 PM
Ma znam ja za ovu dvojicu EMC otac - sin, što njih dvojica psuju pa to je neverovatno, svaki dan moram da ih slušam, sad su naučili da pišu, a sad moram i da čitam te psovke, pa dokle više !

Toto voli male dečake !

Blesimetar +1

dokini

Ma siko kad ti kazes tako je   :tease :tease :tease

ToTo

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Stekara_1 on October 27, 2011, 03:06:05 PM

Toto voli male dečake !
+1

koja ti  siKa od baba krave