II kolo: |Mr| vs reflexshoot*11-0

Started by fanTom!, October 17, 2011, 09:50:18 PM

Previous topic - Next topic

fanTom!

War morate zakazati najkasnije do oo.ooh - 10.11.2011. u suprotnom termin ce odrediti organizatori.

ToTo

Naknadnom proverom ustanovili smo odredjene propuste prilikom prijave ekipa. S tim u vezi odlucili smo sledece:

1.Thomy i Dzeki su diskvalifikovani sa turnira, jer su bili na codhook listi, samo to nije primeceno na vreme. Izvinjavamo se svim igracima na ovom propustu, ali pravila su vrlo jasna po tom pitanju. Reflexshot moze nastaviti takmicenje, jer oni i nisu uradili nista pogresno, mi smo.

2.Reflexshot i MR odigrace novi war, jer je najpostenije da u medjusobnom susretu odluce kome idu bodovi, umesto da mi presudjujemo.
Posto je u pitanju drugo kolo, ako se drugacije ne dogovorite za termin, war cete igrati u petak u 21.00h. Posto je turnir vec odmakao, a reflexshot nema dovoljno aktivnih igraca sa org, dobice mogucnost da ubace dve zamene u toku sutrasnjeg dana.

Jos jednom, izvinjavamo se svim ucesnicima turnira na ovom propustu, ali kao sto vidite, na nasim turnirima pravila moraju da se postuju. Istovremeno se trudimo da postupamo ljudski i drugarski prema svim prijavljenim klanovima, jer na kraju....ipak je ovo samo igra, i turniri sluze da se dobro zezamo, a ne dokazujemo jedni drugima ko je bolji.

Nije potrebno da sa prethodnog wara postavljate demoe.

deno!?

fanTom!

Mec vam je zakazan za Nedelju 13.11.2011. u 18h.

DiESEL. and smrT

Ne....TOTO JE odlucio sa igramo sutra navece u 21:00 i sta ti sad menjas :) Kad sam rekao ekipi da bude tu  :thumbdown

deno!?

DiESEL. and smrT

HAHAAH...sta ima tebi da pase toto je odredio u petak u 9 i ima da se igra u 9 i ....

ToTo

Quote from: ToTo on November 07, 2011, 10:47:15 PM
Naknadnom proverom ustanovili smo odredjene propuste prilikom prijave ekipa. S tim u vezi odlucili smo sledece:

1.Thomy i Dzeki su diskvalifikovani sa turnira, jer su bili na codhook listi, samo to nije primeceno na vreme. Izvinjavamo se svim igracima na ovom propustu, ali pravila su vrlo jasna po tom pitanju. Reflexshot moze nastaviti takmicenje, jer oni i nisu uradili nista pogresno, mi smo.

2.Reflexshot i MR odigrace novi war, jer je najpostenije da u medjusobnom susretu odluce kome idu bodovi, umesto da mi presudjujemo.
Posto je u pitanju drugo kolo, ako se drugacije ne dogovorite za termin, war cete igrati u petak u 21.00h. Posto je turnir vec odmakao, a reflexshot nema dovoljno aktivnih igraca sa org, dobice mogucnost da ubace dve zamene u toku sutrasnjeg dana.

Jos jednom, izvinjavamo se svim ucesnicima turnira na ovom propustu, ali kao sto vidite, na nasim turnirima pravila moraju da se postuju. Istovremeno se trudimo da postupamo ljudski i drugarski prema svim prijavljenim klanovima, jer na kraju....ipak je ovo samo igra, i turniri sluze da se dobro zezamo, a ne dokazujemo jedni drugima ko je bolji.

Nije potrebno da sa prethodnog wara postavljate demoe.
Mozda je sada jasnije.

deno!?

da toto kaze svi morate skociti u bunar ti bi jedini skocio  :whip3: :whip3: :whip3:
uz to sutra igra Hrvatska-Turska tako da nevjerujem da ce moci moji svi igrat tako da... :facepalm:

ToTo

Procitaj celu recenicu.......pise da ako se drugacije ne dogovorite.......eto.....dogovorite se.

GuRuGeoRge

Dogovorite se, i javite mi ako vam trebam da igram, da znam...Ako ste me već stavili u postavu, onda bi red bio i da odigram nešto.Prošli put sam pitao Staljina jeste li za letnju ligu, da se klan MR prijavi, rekao mi da ako оelimo igrati da je OK, neka se klan prijavi. Hteo sam i ja igrati, moja je bila ideja, poslao sam tebi Deno taj moj broj ili šta je već kada si traоio, ne mogu se trenutno setiti. Ti si sastavio igrače za turnir, a nisam ni bio stavljen na spisak igrača.. :ne_razumem Ali OK ne ljutim se, samo kaоem.. :drinks2

DiESEL. and smrT

Veceras u 9 igramo....Kako je admin odlucio poz

ToTo

Potpuno sam zaboravio na fudbal, tako da se mec odlaze za subotu u 20h.

DiESEL. and smrT

Prebaci nam barem za nedelju u 9...Kad smo svi tu sutra navece je izlazak.

ToTo

Quote from: ris on November 11, 2011, 09:57:14 PM
Prebaci nam barem za nedelju u 9...Kad smo svi tu sutra navece je izlazak.
Ala vi mene zajebavate.....imali ste pet dana da se dogovorite, a sad vam nista ne valja.
MR moze li u nedelju u 21h?

deno!?

DiESEL. and smrT