III Kolo - // bitange // - UNSKILL * 4 - 0

Started by Spinx!!, August 16, 2011, 08:51:41 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

// bitange // - UNSKILL * 4 - 0

Bitange pobeljuju zbog odlazenja igraca UNSKILL-a sa wara!!

fanTom!

Siki(UNSKILL)

Zao mi je...Ja kad sam lijepo napisao moze li u 18 h vi ste kulirali....Sada sam svim svojim igracima rekao da u 20 h igramo...
U 18h ne bi mogli 2 igraca igrat...Ovako samo 1...Tako da zao mi je... :punk :punk

MakiMDSS.rs

sta bi gde pobegoste ? 5:0 i bezanija ... cccccccccccccc

Hitman

Siki(UNSKILL)

A gledaj....Nije mi se dalo igrat jer mi mrki zvocao na ts kako smo debili jer smo stavili krivi guid...I onda sam lepo izasao...

Svaka cast na pobedi...Igracemo drugi put....
Samo et glupo mi je jos samo jedno i necu se raspravljat...Dao sam pobedu i ok...Jest da je jedan broj ko vaseg igraca kriv al to je isto ko i ko naseg kad bi se gledalo sa cb strane...

:rock3 :rock3

R@mzes

Quote from: Hitman on August 19, 2011, 09:36:14 PM
steta za krivi guid..

bas steta  :super  moracemo rematch sutra kad ne budem nervozan

R@mzes

Quote from: HyDroxzZz (: on August 16, 2011, 08:51:41 AM
// bitange // - UNSKILL * 4 - 0

Bitange pobeljuju zbog odlazenja igraca UNSKILL-a sa wara!!

Nakon sto je caki rekao da nam guid od justa nije tacan a nije provjerio protivnicke i rekao  da smo izgubili war i da mozemo da izadjemo odlucili smo  igrati ff ali sam ja bio previse nervozan pa sam se izderao na ove na tsu pa su izasli.

Kasnije sam provjerio guid od slanog i vidio da nije tacan (sto je trebao admin da uradi na pocetku meca kao sto je provjerio nase) tako da jedino moze rematch a ne njihov win.

MakiMDSS.rs

slika slucajno dal se ima sa tim guidom ? ili da proveravamo LOG file od servera a mozda i bolje da ne vadim log file jer znate i sami zasto :D

||NooOooZ||CAKI

morate peiloziti sliku kao dokaz neceka, ja cu se potruditi da sam iskopam nesto, ali ako imate prilozite sliku kao dokaz!!!

fanTom!

R@mzes

Spinx!!

sto inace admin je duzan da na kraju meca pre objave rezultata proveri guide......
greska je uvidjena i bice ispravljenja...
stoga war izmedju UNSKILAA i BITANGI se mora ponovo odigrati danas u neko dogledno vreme .... neka admini oba klana postignu dogovor i neka svoj dogovor jave na forum
HVALA VAM !!!

||NooOooZ||CAKI

meni je zao ali UNSKILL mi je prilozio dokaz koji fovori da i bitange imaju jedan ne prijavljen GUID stoga ce se odrzati rematch, za termin se sami dogovorite!!!!

Staljin

||NooOooZ||CAKI

SALTSTONE

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on August 20, 2011, 12:42:37 PM
meni je zao ali UNSKILL mi je prilozio dokaz koji fovori da i bitange imaju jedan ne prijavljen GUID stoga ce se odrzati rematch, za termin se sami dogovorite!!!!

Meni je posebno zao, jer sam isprobavao neki key da li je cist.... koji sam pronasao da je ostao u mojoj bazi, pod rezervacijom za nekog lika koji ga je trebao uzeti i greskom zaboravio da vratim svoj key jedini koji imam i koristim.
TRAGEDIJA  :suicide

vd|cube(im)

||NooOooZ||CAKI

slani meni je zao ali jbg pravila su pravila :yes :yes :yes

Rusher

Posto siki nije u mogucnosti da se javi trenutno moze li se mec odigrati veceras u 23 h ?

Hitman

nama je оao, ali od re-matcha nece biti ništa! nemoоete u dva ujutro reci našli smo vam krivi guid. vlak je vec prošao. mi smo vama odmah rekli, just ima krivi, ako imate drugog neka uđe.. admin je bio na serveru, provjeravao je guidove, trebao je nesto reci, trebali ste vi nesto reci, odmah bi se ta pogreška ispravila. mi smo bili voljni odigrati s vama war i nakon svega toga, ali ste vi izišli pri rezultatu 4-0. mislim da je prica s ovim zavrsila..  :stoner: