Zasto kickanje i od strane koga

Started by ludi livnicar, April 07, 2011, 11:09:58 PM

Previous topic - Next topic

ludi livnicar

Veceras me neko kickao sa garage servera bez objasnjenja. Par puta sam ulazio i pitam zasto kick ono umesto odgovora opet kick. Samo mi pise disconected from server player kicked ili kako vec bez detalja o razlogu kicka. Kad sam usao naserver pitam lika potpisanog kao Jask Sparow iz bitange klana kaze da me kicko pb zbog WH. WH nemam nikad me nije kickalo sem par puta zbog velikog pinga i to je to.

http://img856.imageshack.us/i/ss2w.png/

http://img708.imageshack.us/i/ss1ht.png/

Evo SS da se vidi ko je bio sve na serveru u to vreme. Inace bio sam potpisan kao KAPETAN RAMIZ LESHI (za neupucene to je partizanski kapetan iz WWII inace albanac sa kosova)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Znam ko te je kikao, verovatno zbog nika  :peace:

ludi livnicar

Pa ako mu nije jasno moze da pita sta predstalja nick pa bi ma ja objasnio. Nikoga nisam vredjao nikada na nacionalnoj osnovi i bas me briga dali je neko srbin, hrvat, albanac, crnogorac,i jebem li ga ko. Zar nije vreme da se shvati da covek moze biti ili covek ili djubre i tu je kraj svih podela.

Filozof

Quote from: Jack Sparrow on April 09, 2011, 04:02:54 AM
Znam ko te je kikao, verovatno zbog nika  :peace:
ja ne razumem...sta fali njegovom niku? ludi livnicar...

ludi livnicar

Zadnjih dana igram potpisan kao KAPETAN RAMIZ LESHI. Kao sto sam vec napisao Ramiz Leshi je bio partizanski kapetan u drugom svetskom ratu. Albanac i Prizrena koji se borio protiv nemackih okupacionih snaga i albanskog nacionalictickog pokreta Balista. Zbog ovog naziva Balista intelektualni bogalji nazivaju sve muslimane Balijama a nisu upuceni ni u poreklo te reci i sta predstavlja. Oni nesto stariji se secaju da na kosovu postoji sportski centar Boro i Ramiz. E pa taj Ramiz u imenu sportskog centra je taj kapetan Ramiz Lesi a Boro je njegov veliki prijatelj SRBIN.

Filozof

sto se ti toliko pravdas....jbt nije cas istorije....a onaj sto nista ne zna naucice jednom... uizvaj i irgaj sa ovim nikom sto je do sad bio...sto da se cimas..kad pola njih ne zna sta su jeli za dorucak a kamoli koje bio kapetan itd itd ... :peace:

ludi livnicar

ma nema frke uopste se ne cimam eto im nek procitaju pa nek znaju. Evo juce sam ceo dan igrao i nema frke.

dU Lee SRB

Ne razumem....sad ispada ako mi udjemo na hrvatski(na bilo koji srv osim srpskih) srv i stavimo neki nick vezan za SRBIJU onda oni  nas  trebaju da kick.... ^^  :fighting: