1/4 Finala * iNfamous-clan.com - FDS *24-21

Started by Spinx!!, February 16, 2011, 11:51:15 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

24-21 ( 11-9, 9-11, 4-1 )
Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     18.02.2011
Mapa:       mp_burgundy, mp_danville

FDS|Oby

Dogovoreno u 19:00h od strane Drift-a i mene.  :)

Team.iNfamous*DrDrift

Team.iNfamous*DrDrift

24-21 za iNfamous-clan.com           gg

Jo[)za

Spinx!!

Ulozena zalba na mec.......Ceka se verifikacija dokaza!!!!

Team.iNfamous*DrDrift

Na osnovu cega?

Pravilo je da se posle sat vremena ulozi zalba ......

Team.iNfamous*DrDrift

i Demo je zatrazen od mRkIIja 14 sati kasnije pravilo je sat vremena

MakiMDSS.rs

ma zalba je izlozena na nacin mog sudjenja likovi su se uvredili jer sam napisao ono zezanje na osnovu TAGA njihovog klana FDS - Federalna Deg***** Stranka i likovi ce iskopat oci sad nekome za to i da jos kako sudija da budem a u njihovom sam klanu , kakave sad to veze ima ? sto sam ja u infamous klanu a ovamo pored svega sudim ? zar je to bitno , drugo ne znam da li je istina ali neam demo i ne znam da li je stvarno quaker njima nesto spominjao sestre neke ?

uostalom likovi su mladji od mene neam sta da se izvinjavam njima na FUN cupu ako ne znaju za salu FOF ... sudim National Cup i ostala prvenstva koja su 4 puta znacajnija i nikad mi niko nista nije reko na osnovu mojih malih MOZDA i glupih sala , al za sve postoji prvi put ...

ako je quaker napisao nekome nesto neka se izvini jer nepravedno je da se izgubi mec a ja da se izvinjavam necu za moju salu ...

inace ko god da je proso pricu da sam bio na TS sa infamous nemoj da laze i da jede bukvalno govna bio sam sve vreme na ts sa coperom i totom ne znam ko je sve jos tu bio ...

toliko od mene ...

FDS|Oby

Prvo malo pogledaj svoje ponasanje, drugo ti apsolutno nemas nikakvo pravo da pises bilo sta osim da vodis mec, trece niko od FDS-a nije trazio ni ulozio zalbu, jer mi se hydroxz jucer ujutro javio i pitao sta je to bilo na war-u ja sam mu rekao nista, rekao samo da je bilo provokacija i vrijedjanja od pojedinaca, a na stranu sto nas admin naziva " Federalnom Degenskom Strankom ", i mi ne zelimo da infamous izgubi mec, to je na kraj pameti, sve 5 bilo, posteno i dobro igranje, ja igru stavljam po strani jer nemam nikakavih zamjerki, ali vrijedjanje i provokaciju ne zelim i necu.

Paddy

Quote from: M.MaKi.C on February 20, 2011, 01:38:04 AM
ma zalba je izlozena na nacin mog sudjenja likovi su se uvredili jer sam napisao ono zezanje na osnovu TAGA njihovog klana FDS - Federalna Deg***** Stranka i likovi ce iskopat oci sad nekome za to i da jos kako sudija da budem a u njihovom sam klanu , kakave sad to veze ima ? sto sam ja u infamous klanu a ovamo pored svega sudim ? zar je to bitno , drugo ne znam da li je istina ali neam demo i ne znam da li je stvarno quaker njima nesto spominjao sestre neke ?

uostalom likovi su mladji od mene neam sta da se izvinjavam njima na FUN cupu ako ne znaju za salu FOF ... sudim National Cup i ostala prvenstva koja su 4 puta znacajnija i nikad mi niko nista nije reko na osnovu mojih malih MOZDA i glupih sala , al za sve postoji prvi put ...

ako je quaker napisao nekome nesto neka se izvini jer nepravedno je da se izgubi mec a ja da se izvinjavam necu za moju salu ...

inace ko god da je proso pricu da sam bio na TS sa infamous nemoj da laze i da jede bukvalno govna bio sam sve vreme na ts sa coperom i totom ne znam ko je sve jos tu bio ...

toliko od mene ...

Clanovi FDS klana nisu mladji od tebe i trebas da se izvines za rijec "FEDREALNA DEGENSKA STRANKA", jer ne mozes se na taj nacin saliti s ljudima koje ne poznajes, to sam ti rekao juce na lanu-u. A ja koliko vidim, ti i dalje ovdje spamas po forumu umjesto sto neces da uradis ono sto treba. Niko nikome nece iskopati oci, ali ti si po meni uradio jednu glupu stvar za koju nije bilo zle namjere, ali ipak mislim da bi bilo fer od tebe da se izvinis za rijec DEGENSKA. Sto se tice toga da si bio na TS sa Infamous clanom, to nije istina, bio si sa Totom i ostalima i to potvdjujem. I upravo dok ovo pisem gledam ss sa wara gdje Mrkii spominje Obyjevu seju u recenici, mislim FUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJ. POZDRAV

Spinx!!

Posle konsultacija sa admina donesena je sledeca odluka:

Infamous po pravilima turnira treba biti izbacen i nek se zahvali klanu FDS sto nece na taj nacin da prodje u 1/2 finale.

1. Pobeda iNfamous-clan-a je regularna te ovom pobedom idu dalje to jes u polufinale.
2. Sudija her MMC nece vise suditi na turniru zbog nepristojnog ponasanja.
3. Igraca iNfamous-clan-a mrkiii ce biti uklonjen sa turnira zbog nepristojnog ponasanja!!!

SS ce biti okaceni za 1 - 2 sata dok odem do posla po flesh :D

ToTo

Bilo je neozbiljnosti na ovom meču, ali jbg, ko radi taj i gresi, a i nismo svi isti, i ono sto je za nekoga zezanje, za nekoga moze biti uvreda. Ja se u ime organizatora izvinjavam, ako smo nesto propustili. Svi problemi su cini mi se reseni na najbolji moguci nacin, pa mislim da nema potrebe za daljom raspravom.

Oby, hvala na ucescu i srecno  :hat