News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Medvjedova druzina

Started by Sony, February 21, 2011, 07:11:51 PM

Previous topic - Next topic

Sony

Manje vise svi znate za nas, pogotovo nakon ovog kupa, ali svejedno treba se malo predstavit.  :smartass

Nakon jednog poduzeg vremena inaktive, odn igranja warova ako se skupimo itd odlucili smo bit malo aktivniji i ozbiljniji te smo napravili cod2 sq i cod4 sq. Jedan i drugi sq postoje tek nekih mjesec dana, mozda malo vise te jos nismo uigrani kako treba, ali doci ce i to s vremenom.

Posjetiti nas mozete na nasem novom siteu www.md-klan.com te ako vam se sara mozete slobodno i do foruma koji je jos relativno parazan :D

Za sve ostale detalje koje nisam naveo mozete pogledati na siteu ili upitati na forumu.

GL i pozz o mD-a!!

ToTo

Vi momci definitivno znate igrati CoD, samo jos tu Matmatu da savladate hehe.....
Prijatno ste iznenadili i igrom i ponasanjem, jer iskreno, sem mD - lele, nisam vas vidjao po serverima, na koje ste itekako dobrodosli.

Sony

Quote from: ToTo on February 21, 2011, 10:14:26 PM
Vi momci definitivno znate igrati CoD, samo jos tu Matmatu da savladate hehe.....
Prijatno ste iznenadili i igrom i ponasanjem, jer iskreno, sem mD - lele, nisam vas vidjao po serverima, na koje ste itekako dobrodosli.

hehehe..ma kazem jos je to svjez sq, jedino sam ja bio od onih starih medonja...bit ce to do sljedeceg kupa sve na svom mjestu ali vjeroajtno bez mene :D

komara

Jedno pitanje,jel smo mi igrali zajedno na LW serverima ako si ti taj Sony i naravno dobrodošli.

Sony

joj...ne znam...prije sam igro svugdje, a odkako sam preso na cod4, ponekad dodem samo na server od bitangi i to ugl sd ;)

coper

a ne ljuti se covece? morasi tu spremiti taktike, slabo ti ide  :tease  dodaj me na xf mazda85... da ti pruzimo revans...moze i 3 vs 3 ?  8)

Sony

Quote from: COperinjO on February 27, 2011, 07:54:45 PM
a ne ljuti se covece? morasi tu spremiti taktike, slabo ti ide  :tease  dodaj me na xf mazda85... da ti pruzimo revans...moze i 3 vs 3 ?  8)

sta da ti kazem...ne znam ocu vise igrat to...ja se uvijek naljutim  :tease

stewzoR

lvl up za covece ne ljuti se  :)

Sony

Quote from: stewzoR on March 03, 2011, 01:41:31 PM
lvl up za covece ne ljuti se  :)

nemam skilla, al sam nabavio novu kockicu a vas ko  :icon_bad:  :rofl