News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zemljotres

Started by $tring, November 03, 2010, 05:21:35 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Spinx!!

Ratnog borca sam budio jutros mislim danas oko 13 h mislim da mi je jebo sve po spisku ali je OK ziv zdrav i prav. A po nezvanicnim informacijama kako saznajemo igraonica stoji na istom mestu sem sto je zid po polovicke pukao

stewzoR

Zemljotres se osetio cak i do Bosne

coper

Sve je u redu mada ce za mene ta partija fudbala biti nezaboravna  :down  Nazalost igraonica je pretrpela veliku stetu, popucali su svi zidovi, mnogo suta i loma tako da tesko da cu se igrati ovih dana, svi pomazemo u sanaciji, hvala bogu tehnika je ok, kompovi i ostala oprema na mestu ali bilo je jezivo... u igraonici ima sigurno 30tak pukotina razlicitih velicina i kad je sevnuo dim jedva smo izasli napolje... sve u svemu vidimo se za par dana, ne brizite... takodje sa gazdine susedne kuce pao je dimnjak i da smo izleteli iz igraonice 4-5 sec. ranije ko zna dal bi kucao ovaj post  :sorry

Staljin

3thw.

Bas tragicno i neocekivano !
Nazalost !
Da li neko ima informacije da li su velika ostecenja i materijalna steta u Kraljevu i okolini !?

coper

okolina je u haosu, celo predgradje je imalo veliku materijalnu stetu, Jarcujak, Grdica i sela sa desne strane Morave preko 70% ostecenih kuca, dimnjak ni jedan nije ostao citav... ima dosta povredjenih, za sada samo 2 poginula. to ti je to ukratko.... centar grada takodje ima mnogo stete, ja sam iskreno od svih ortaka prosao najbolje jer nemam ostecenja u stanu, kod ostalih mnogo stete... za sanaciju nase igraonice bice potrebno barem 3 soma evra, mozes misliti kako je u stanovima... a igraonica u srcu grada  :down

SALTSTONE

Samo nek si ti nama dobro Covo moj   :yahoo

coper

05.58h Drugari mnogo je tesko zaspati, vec tri puta se zatreslo u poslednjih dva sata, zaljulja malo i ostavi te da razmisljas... a ja na 4tom spratu  :sorry

DexonDee

Posto sam bio u Kraljevu i video situaciju kakva je to je za ne poverovati prijavio sam se dobrovoljno da odem da pomognem koliko mogu i drago mi je sto sam to uradio i opet bi otisao da mi se pruzi prilika a evo slike mojih kolega iz VTS (visoka tehnicka skola strukovnih stujena u novom sadu)

coper

Svaka cast dexone, non stop treba ljudi za opravke i pomoc... ja sam uglavnom pomagao drugarima, mada bice tu jos posla... vazno da se smirilo tlo, potresa nema vec 2 i jace dana, mirnije se spava... :hat

DexonDee

Evo danas sam saznao nesto da cemo mozda ici i sledece nedelje u Kraljevo tako da me ocekuj mozda u Kragujevcu :)

komara

Ma strašno uvek se zamislim šta bi ja kad bi ostao bez doma u roku od minute,ostaneš bez svega što si stvarao ceo оivot(naravno ljudski оivot je na prvom mestu).

korisnik2007a

Pa znas kako to se ne moze tek tako zameniti niti razumeti, tek kad te zadesi zaista skontas kako je to...

Inace - iako ima jos puno posla u KV-u, ljudi polako zaboravljaju na to, cak se i, koliko je meni poznato, ukida vandredno stanje od ponedeljka... Iako je stiglo puno para, pitanje je koliko ce tih para stici do samih kraljevcana...:(

STEK

Quote from: korisnik2007a on November 13, 2010, 02:42:10 PM
Pa znas kako to se ne moze tek tako zameniti niti razumeti, tek kad te zadesi zaista skontas kako je to...

Inace - iako ima jos puno posla u KV-u, ljudi polako zaboravljaju na to, cak se i, koliko je meni poznato, ukida vandredno stanje od ponedeljka... Iako je stiglo puno para, pitanje je koliko ce tih para stici do samih kraljevcana...:(
isto kao i u Zajecar kad su bile one poplave...i to 2x :down