News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kick?!

Started by ShazZ, July 14, 2011, 11:48:52 PM

Previous topic - Next topic

ShazZ

Samo bi hteo da pohvalim Jack Sparrow-a sto me danas kiko jer nisam hteo da pustim snip. Hvala mu na tome i pokazao je kakav je admin. Toliko od mene.

Spinx!!

ma to je nemoguce......covek je danas pikao fudbal smene ceo dan

Nepravda pa to ti je

ShazZ

Malo mi je glupo , sto bi ja nekom davao snip , ocu da igram sa njime i gotovo ... ali hajd. Msm da necu vise da igram na tom ser kad je jack tu jer je danas ispao glup. P.S Nevredjam ga , ali tako je ispalo.

Jacⱪ Sparroⱳ™

E druze ovako, jesam kikovao sam te. Imao sam snip neko vreme na Toujan-u. Dodje tada Darkman i on me lepo pita/zamoli za snip, ja mu na to odgovorim uzmi, a ti si bas morao da uzmes pre njega. Da si me pitao dao bih ti bez razmisljanja, ko svakome sto uvek dajem. Em ja nekad igram sa njime, a i kada ga uzmem, odigram jednu rundu i prosledim ga dalje.

Darkman Ki-Ninja

Quote from: ShazZ on July 14, 2011, 11:48:52 PM
Samo bi hteo da pohvalim Jack Sparrow-a sto me danas kiko jer nisam hteo da pustim snip. Hvala mu na tome i pokazao je kakav je admin. Toliko od mene.
Zašto se praviš lud/da ti ne kaоem da sereš. Čoveka sam lepo zamolio da oslobodi snajper,uzeo si ga pre mene,iako si znao da je meni bio namenjen :doc ja sam te 3 puta bio zamolio,Jack 2,ti si se pravio prost. Eto ti sad,za sledeći put znaš  :flag_of_truce
"Msm da necu vise da igram na tom ser kad je jack tu jer je danas ispao glup." -nećemo se lagati,bez Bitange Servera ne moоeš

Vidimo se preko nišana  :awm

Kikindski Nindоa,snajperisto  8)

ShazZ

E a zamisli da sam ja u tome trenutku uso na ser i snip free i uzmem .. o5 bi popaso kick, malo mi je to glupo ako zelite svi snip nek stave scr_sniper_limit 5 . A to da nemogu bez ser grdno se varas. Nije meni CoD sve u zivotu :) Imam i precih obaveza.

ToTo

Quote from: ShazZ on July 15, 2011, 10:03:43 AM
E a zamisli da sam ja u tome trenutku uso na ser i snip free i uzmem .. o5 bi popaso kick, malo mi je to glupo ako zelite svi snip nek stave scr_sniper_limit 5 . A to da nemogu bez ser grdno se varas. Nije meni CoD sve u zivotu :) Imam i precih obaveza.
Ne, nemas precih obaveza, a to je ocigledno po broju postova, ali nebitno, kick potpuno opravdan, ako neko nekome da neko oruzje, a pojavi se genije koji ga zgrabi = momentalni kick, oko ovoga nema rasprave, i ne razumem sta ti tu nije jasno?

ShazZ

nije mi jasno par stvari vezi toga: sta ako player nema chat u igri i slucajno vidi dal je snip slobodan uzme [ o5 dobije kick] , Ako udjes u toku igre kad je snip free i o5 uzmes [o5 kick] ??? Malo blesavo al ajd.

djed

sad ti kao nisi imao chat ili kao slucajno usao u igru i uzeo snip???
vjerovarno si vidio da mu je on ostavio snip uzeo ga popaso kick i sta sad hoces?
za takve stvari i treba kickat...

ShazZ

Hehe ok , radite sta hocete .. Nemam kad trosit vreme na forumu :S

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ako nemas vreme, onda FOF!  :omg:  :icon_dick: A ne dodjes seres, napadnes coveka, a i ja bi te banovao na dan... Eto.. Mnogo si ti pametan...  

Sava

ajde ne serite,kick je neopravdan...100 puta sam bio u takvoj situaciji kad mi je decko davao snip,pa ga drugi zgrabi pre mene...i nista nije bilo ni kick,ni ban,nista....  :baby

ToTo

Quote from: Sava on July 22, 2011, 07:36:17 PM
ajde ne serite,kick je neopravdan...100 puta sam bio u takvoj situaciji kad mi je decko davao snip,pa ga drugi zgrabi pre mene...i nista nije bilo ni kick,ni ban,nista....  :baby
To je Savice zato sto nisam bio ja na serveru  :punk

Sava

Quote from: ToTo on July 22, 2011, 11:59:05 PM
[/quote]

mi se znamo  :shok

ToTo

Quote from: Sava on July 23, 2011, 02:38:05 PM

[/quote]
Ne znamo se ali cemo se upoznati preko hlsw, prosto osecam , hehehee.......

Sava

Quote from: ToTo on July 23, 2011, 09:17:31 PM
Quote from: Sava on July 23, 2011, 02:38:05 PM

Ne znamo se ali cemo se upoznati preko hlsw, prosto osecam , hehehee.......
[/quote]
hlsw?  :unsure