News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Samo za one koji imaju strpljenja, najopasniji posao

Started by Staljin, October 22, 2010, 03:00:26 AM

Previous topic - Next topic

AlekSerbia

peo sam se do visine od 50 metara postavljanje dimnjaka za fabriku .. i nije bilo sve jedno .. ali  ovo je bas bas strasno i nebih radio ni u ludilu .... svaka im cast ..

Talijan

:shok  :yikes: :shok Svaka im cast....ja ovo ne bih radio ni za miliun... :hooray:

$tring

~LoneWolfs~Extreme

Vidio sam to vec prije , ludjaci ... a najbolji dio je kaj moraju bit inzinjeri za taj poso , znaci fakultetski obrazovani ljudi rade ovaj poso... :yikes:

SALTSTONE

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on October 22, 2010, 03:28:15 PM
Vidio sam to vec prije , ludjaci ... a najbolji dio je kaj moraju bit inzinjeri za taj poso , znaci fakultetski obrazovani ljudi rade ovaj poso... :yikes:

Uzas....sasro sam se.... :yikes:

lalaSTAR

Staljin

Quote from: lalaSTAR on October 22, 2010, 10:02:52 PM
staljo ako su dobre pare prijavi se :P

hahahaha,ma lega nema sanse,umro bi na pola,ako ne i ranije

Darko

Samo me cudi kako se nisu setili da koriste padobran za silazak, jer je visina i vise nego dovoljna za bezbedan skok. Bas sam gledao da li nosi ovaj ispod padobran na ledjima i vidim da ga nema a verujem da silazak nije nista manje naporan od penjanja do vrha. Voleo bih da probam ovo, mada se plasim visine ali me to ni do sada nije sprecavalo za kojekakve slicne egzibicije...

lalaSTAR

tek sam sad pogledao video , nema sanse da bi isao ni za kakve pare :)

zlenzlla

Ja bih ovo i za dzabe radio. Zapravo i radim slicne stvari, ali ne na tolikim visinama, iz hobija. Gledao sam ovo pre nekog vremena i prvo sto sam pomislio, da mi se docepati ovoga  :super

Lider

zlenzlla

coper

voli zeleni da se penje ali tesko silazi, valjda iz zadovoljstva i adrenalina... znam ja iz iskustva :D 8)

DexonDee

Ma idi begaj bre :) ja kad odem kod druga u stan na drugom spratu i odem na terasu meni se noge oduzmu a kad sam sad video ovo mislim da necu moci stati na noge neko vreme :) svaka cast tim ljudima sto to rade  :peace: