News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE PARTY PHOTOS

Started by ToTo, August 22, 2010, 01:49:24 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

Kao i uvek, u Gerili je bilo super. Licno, odusevili su me malisani, koji su dosli u velikom broju, i iz daleka. Evo nekih fotki  :hat

DexonDee

Takodje bilo je extra u Matrix-u dobra zabava :)

ToTo ajde ako imas slike iz Matrixa molim te postavi  :peace:

$tring

Dadada... u Matrixu je bilo isto dobro... ja sam jednu panoramu napravio...

Inace, rodjendanski LAN4FUN su osvojili Bitange BABANI. Ne znam kako, ali tako oni kazu.......  :yahoo Hvala svima sto ste dosli, sto u Matrix, sto u Gerilu....

kordoba

Hahahaha ajd` neka su pobedili... Imaju moj glas

ToTo

Nebitno ko je pobedio, sto bi sportski komentatori rekli, pobedilo je druzenje. Ja sam prvi put bio u Matrixu, i uslovi su stvarno extra, ekipa je bila vise nego dobra, i nadam se da cemo uskoro nesto slicno ponoviti  :hat

$tring

Quote from: ToTo on August 22, 2010, 04:42:18 PM
Nebitno ko je pobedio, sto bi sportski komentatori rekli, pobedilo je druzenje. Ja sam prvi put bio u Matrixu, i uslovi su stvarno extra, ekipa je bila vise nego dobra, i nadam se da cemo uskoro nesto slicno ponoviti  :hat

Ono sto ja nisam znao je da imaju preko 20 racunara gde COD radi na 250 lock, sto znaci da se tamo mogu organizovati turniri... pa eto... bice prilike...

MASTERBLASTER

Bilo je otprilike ovako:Prvi war smo igrali protiv grupe Vozd.PRedvodjeni generalima Ironom i Zverom gubimo prvu partiju.Posto nam je Iron zbog neodloznog posla otisao  pomoc je stigla iz Futoga (Toto),Mr Hide osvezen seda i dobijamo 2 uzastopne.Na kraju samom vise niko ni nije igrao jer su svi vec otisli u Gerilu.Automatski uzimamo pravo da smo pobedili.(iako je bilo mukotrpno).Mislim jedino da bi ipak mozda trebalo Malisanima dati pobedu zbog druzenja i prevaljenog puta!(a i ona minimalno jedna zastava na svakom mecu).Bilo je super hvala na druzenju i gostoprimstvu!

Za BHC's igrali Iron, Zver,Hit,Toto,Mr Hide i ja

IronC

Zao mi je sto sam morao da idem ali " visa sila " jbg...glavni nasi babani nisu igrali Viper i Jape  :o , a ja sam igrao pod zescim pritiskom gledajuci svakih 5 min na sat...an kraju sam vozio 150 do bgd-a i jedva stigao da zavrsim posao... :-\

Lag

dugo se nisam ovako proveo na cod-u
imho treba cheshce ovako da se trujemo :wah
aj izmislite josh neki rodjendan?

enivej, drago mi je da sam upoznao neke ljude a bitangama se zahvaljujem na organizaciji i majicama (evo i sanjchek se isto zahvaljuje :) )

DexonDee

String imas li slike iz Matrixa? ovo sto si slikao igrace? ako imas aj postavi da skinem :peace:

NastyyBoi

Quote from: ToTo on August 22, 2010, 01:49:24 PM

EPIC FACE =) ElMuerte i njegovi ludacki smesak

ToTo jos nista nisi napisao za Makija :D

ToTo

Ma pusti, ispasce da se mi hvalimo, a i postoji ekipa zeljna pljuvanja, pa necu da zakuvavam, hehee....

olo-sh

ekipa nesto ste mi zatajili sa slikama
prije je bilo vise ajde postavljajte :hat
mada murtina slika vrijedi ,tacno cu da je izradim i nosim u novcaniku da mi sluzi kad sam lose raspolozen hehheeh
e da ili kad mi pokusaju ukrasti uzinu kontam da radi bolje od peper spreja ili shokera :worth
fegijalno cudoviste No.1

MASTERBLASTER