sto upali autobash ?

Started by AlekSerbia, September 06, 2010, 10:41:48 PM

Previous topic - Next topic

AlekSerbia

sto upali autobash ?
Maki niti znam kako se pali. u Poruci sam ti napisao da u zivotu nista nisam koristio dok igram cod2 .svaki dan moram da crtam svima redom da nisam igrac neki ali znam da se zabavim na serveru,zao mi je sto sumnjas u mene,Jbg to je tvoja stvar.Nemam kome a ni zasta da se izvinjavam,pogutovu likovima koji mi kazu da koristim neke gluposti. ako mi ne verujes evo copera pitaj.on igra samnom svaki dan. to sto vas sve redom kunadcim jbg meni prst naviko na shift.
Ako neko ima neku sumnju,da nesto koristim neka me i proveri.Samo gubi vreme bezveze :)
MAKI ovo vazi najvise za tebe .. posto si druga osoba koja sumnja nesto.Prvi je bio Mykel.
Pa sad da me ne prozivas bezveze ti si kao neki admin bla bla . tebra potrudi se da provalis mogu igru.

STEK

Quote from: =Alek= on September 06, 2010, 10:41:48 PM
sto upali autobash ?
Maki niti znam kako se pali. u Poruci sam ti napisao da u zivotu nista nisam koristio dok igram cod2 .svaki dan moram da crtam svima redom da nisam igrac neki ali znam da se zabavim na serveru,zao mi je sto sumnjas u mene,Jbg to je tvoja stvar.Nemam kome a ni zasta da se izvinjavam,pogutovu likovima koji mi kazu da koristim neke gluposti. ako mi ne verujes evo copera pitaj.on igra samnom svaki dan. to sto vas sve redom kunadcim jbg meni prst naviko na shift.
Ako neko ima neku sumnju,da nesto koristim neka me i proveri.Samo gubi vreme bezveze :)
MAKI ovo vazi najvise za tebe .. posto si druga osoba koja sumnja nesto.Prvi je bio Mykel.
Pa sad da me ne prozivas bezveze ti si kao neki admin bla bla . tebra potrudi se da provalis mogu igru.
Zar i ti predje u mracnije vode... :rofl :rofl :rofl
:happy

AlekSerbia

Quote from: STEK on September 06, 2010, 10:47:32 PM
sto upali autobash ?
ma nisam samo Maki mnogo sumnja cim dobije neki kundak viska mislim oko 7 komada u jednom poluvremenu...

STEK

Quote from: =Alek= on September 06, 2010, 10:49:44 PM
Quote from: STEK on September 06, 2010, 10:47:32 PM
sto upali autobash ?
ma nisam samo Maki mnogo sumnja cim dobije neki kundak viska mislim oko 7 komada u jednom poluvremenu...
ma... :unsurena kog on nije sumnjao...taj nije ni upalio cod2... :whistling

AlekSerbia

Stek ma ne volim da me neko priziva a nema dokaz evo sad sam zapoceo spiku na ovom forumu.pa posto maki sve zna neka nadje resenje neko.tj nek dokaze da koristim bilo sta.

STEK

cudo ga jos nema... 8|ocekuj obrazlozenje u 6 tacaka...

AlekSerbia

Quote from: STEK on September 06, 2010, 10:59:36 PM
cudo ga jos nema... 8|ocekuj obrazlozenje u 6 tacaka...
ma samo polako sad ce on da se pojavi .. i onda ima da kaze .. a kako samo mi alek reci kako si me u dimu kundacio nisi mogo da me vidis .. znaci zlo poceo decko na slabije igrace da kidise cim malo bolje igras oni odma kako ?  :facepalm:

sandokan

Stek,mora da mu sad uporedjuje Ip sa foruma sa cheat base-om :)
cu@BAN   :tease2

sto bi rekla Branka Sovrlic :Skupilo se drustvo staro,aj nina,nina naj  :clapping

Stash

A šta se оivciraš oko toga šta on kaоe? =D

Ko njega sluša uopće? =D

Samo odignoriraj kompleksaše i ovisnike kojima je igrica sve, to ti je najbitnije pravilo prije nego počneš uopće razmišljat dal da se "upuštaš" u rasprave. =)

Samo polako i lagano!

Chill.

MakiMDSS.rs

zar ti neznas sta je drkanje jbt alek , kao sto ti mene drkas za haxanje kad popijes kroz smoke ja te malo palio za bash a to da li si me 100 ili 1 udario iskreno jebe mi se , samo te ne razumem ?!?!?! podigao si neku bzv prasinu kad uopste nisi skontao fazon da sam te palio na server za autobash aman za ime oca , znaci neverujem - smesan si mi sada majkemi . alek izgleda zna samo da se sali na tudj racun a na svoj ne prihvata ili sam ja prebacio ?

AlekSerbia

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 07, 2010, 12:24:51 AM
zar ti neznas sta je drkanje jbt alek , kao sto ti mene drkas za haxanje kad popijes kroz smoke ja te malo palio za bash a to da li si me 100 ili 1 udario iskreno jebe mi se , samo te ne razumem ?!?!?! podigao si neku bzv prasinu kad uopste nisi skontao fazon da sam te palio na server za autobash aman za ime oca , znaci neverujem - smesan si mi sada majkemi . alek izgleda zna samo da se sali na tudj racun a na svoj ne prihvata ili sam ja prebacio ?
maki ako ocemo tako . samo se seti .. za salu tebra . kako si mi na main -u napisao pospusis ti makiju kurac .. mislim tebra .. nisam digo prasinu eto samo da ne bude posle alek ovo alek ono ..

MakiMDSS.rs

sta je tebi alek odjednom ? reko sam ti jer mozda pre toga nisi procitao da prekinete da pisete svi maki pa maki , a verujem da nisi procito , zato sam ti i napisao jer znas kako smara kad 10 likova samo maki pa maki , maki ovo , maki ono , maki haxa , maki klipa , maki wallaim , maki wh , maki maki maki maki sta sam ja ? jbt sto ne spamate japeta , tota , mykela , zoku itd likove ko da sam ja sada neki PRO ono pa WOW ubili ste makija jbt alo ej ljudi ubio sam makija !!! zato sam prso i napisao smor ste bre , a narocito maki kikuj ovoga kikuj onoga LJUDI NEMAM RCON I DA IMAM NE BIH KIKOVAO

ti sada jasno alek tebi i ovima ostalima a jedino volim sto se ubacili titansi ovde za dzabe a neznaju o cemu se radi sto dokazuje da su uvek tu zaprske u svakoj corbi , ma kakvi oni bili ovako uzivo al na forumu butaju nos u svaki lonac

lock temu

AlekSerbia

Maki pazi sad ovo :) sve koje kundacim bulju im pomeram :) pitaj mykela kako izgelda zajbeancija kad dobije kundak . slani toto . redcell fikus cube kale stekara pa cak i jape .. samo tesko do njega doc .. ja ih sve zezam kad ih izudaram .. ;) .. cak sam i mykel -u reko jednom prilikom volim kad u suprotnoj ekipi igra on ili neki bolji igrac . zanimljivo je dosta . vise volje za zezanje .. a to sto tebe prozivaju ostali a jbg . sta da ti radim ja sam si kriv . previse pricas o tome . kako si admin ono ovo .. admin si cuti . i uzivaj radi svoj poso .. a ne ja sam ovo ja sam ono .. ja nemam nista protiv tebe .. ali brate kad krene zezanje prihvati ili kuliraj ..

STEK

Kazem ja da ce da izadje "Pritajeni Tigar"... 8)

stewzoR

Quote from: STEK on September 07, 2010, 02:22:02 AM
Jel ovo STEK il' se konj odvez'o?

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on September 07, 2010, 02:25:59 AM
to je onaj sto te  :icon_bad: a nije ti dao priznanicu  :tease

stewzoR

Quote from: =Alek= on September 07, 2010, 02:28:00 AM
Do jaja,al' bukvalno!

STEK

Quote from: =Alek= on September 07, 2010, 02:28:00 AM
IJAOOOOOO....N1!!!

ToTo

Quote from: =Alek= on September 07, 2010, 02:11:33 AM
Maki pazi sad ovo :) sve koje kundacim bulju im pomeram :) pitaj mykela kako izgelda zajbeancija kad dobije kundak . slani toto . redcell fikus cube kale stekara pa cak i jape .. samo tesko do njega doc .. ja ih sve zezam kad ih izudaram .. ;) .. cak sam i mykel -u reko jednom prilikom volim kad u suprotnoj ekipi igra on ili neki bolji igrac . zanimljivo je dosta . vise volje za zezanje .. a to sto tebe prozivaju ostali a jbg . sta da ti radim ja sam si kriv . previse pricas o tome . kako si admin ono ovo .. admin si cuti . i uzivaj radi svoj poso .. a ne ja sam ovo ja sam ono .. ja nemam nista protiv tebe .. ali brate kad krene zezanje prihvati ili kuliraj ..

A sto si mene nabrojao tu? O kakvim kundacima pricas, ja se nesto ne secam?  :rofl :rofl :rofl

Salim se , aj lock bez veze tema skroz.