News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

predlog

Started by wOo3cA, February 27, 2012, 12:10:50 PM

Previous topic - Next topic

wOo3cA

predlazem da bitange podignu jedan hide and seek(zmurke) server,igrao sam jedno vreme sa  nekim od budaletina na jednom madjarskom serveru i verujem da bi  bilo interesantno(plus smejanje na ts-u) i da bi bilo dosta igraca.  8|
evo kako to izgleda
http://www.youtube.com/watch?v=ZyJK0oobMGs

vd|cube(im)

Ajde String, ako moоe ovo da se ubaci na neki server bar uvečer da se zezamo malo  :stoner:

pick n roll

jeste, i ja sam igrao to.... moze biti zabavno :)

Stekara_1

Predlog je super-extra-brutalan, jako zanimljiva igra kad ti dosadi svakodnevni šablon igranja, i naravno ne igrati bez TS-a :)

Nego vutrice, variš li ti šta ?

Toto voli male nabildane dečake !!!

Sledeći put kubanac, bolje zapiši taj broj od limenog, onaj toto nas ubi sa onim lovačkim pričama, tripa one kad je išao u lov na slonove u Futošku preriju, stvarno je preterao :)

wOo3cA

ma kakvo varenje,ja sam sportista  :flag_of_truce

pick n roll

Quote from: Stekara_1 on February 27, 2012, 03:38:26 PM
Predlog je super-extra-brutalan, jako zanimljiva igra kad ti dosadi svakodnevni šablon igranja, i naravno ne igrati bez TS-a :)

Nego vutrice, variš li ti šta ?

Toto voli male nabildane dečake !!!

Sledeći put kubanac, bolje zapiši taj broj od limenog, onaj toto nas ubi sa onim lovačkim pričama, tripa one kad je išao u lov na slonove u Futošku preriju, stvarno je preterao :)
hahahahahha, a jel vas je toto smorio :))) garant kad je popio je bilo "e kad sam bio u lovu, ma ustvari nemate vi pojma" i da, Stekara, polomicu te

Staljin

ali mislim da bi trebalo nove mape stavit,jer stare sve znamo

||NooOooZ||CAKI

da ovo mozda i nebi bilo lose, samo sto kaze drugacije mape da se stvae posto ce svako skontati da nesto ne stima na mapi ili kofa ili lampa kad znaju odredjene mape napamet :D