News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Disney...

Started by Darkman Ki-Ninja, June 21, 2010, 08:45:49 PM

Previous topic - Next topic

Darkman Ki-Ninja

http://www.youtube.com/watch?v=pnI-YVpXoD8
Pogledajte,vredi. Kad pogledate,zamislite malo... Pa da li je ovo stvarno,ili samo neka glupa Konkurencija?  :nervous:

stewzoR

Hmm ima logike,bas natera coveka da razmisli  :hmm
Ove detalje na slikama nikad nisam primetio  :yikes:

Lider

Ma nije to samo dizni, tako citav svijet funkcijonise. Veliki lobiji zaglupljuju mase i kontrolisu citav svijet, a mi ne znamo ni ko su oni.
Znam da je prije par godina, Hajniken cini mi se, davao reklame na TVu koje su trajale djelic sekunde, ljudskom oku neprimjetne, ali su ljudima u podsvjesti usadjivali Hajniken. Tu je bilo nekih tuzbi.
Mnogo se toga desava u svijetu i sto manje znas bolje ti je. Ne valja biti ni prepametan, preinteligentan, inace lako zavrsis na nekim opijatima.
:icon_confused:

^4AsibuljRI

Auuuuu JBT!!! A ja mislio da volim seks zbog hormona. Ali sad znam da je svemu tome kriv Lion King. Damned you Disney!!!

* ThE JoKER *

sudeci po tvom postu verovatno si tek usao u 'posao' sa hormonima Asurlbj,ili kako ti je vec nick.Nije sigurno od Lion kinga ili nekih stvari,a kada pogledamo realno nije li taj sex ono sto nas sve ceka u zivotu ?! Mislim pominju onu prasinu u Lion kingu,one crteze,ss iz crtaca,ali nigde u videu nisu jasno pokazali da je to imalo posledica kasnije.One tuce zena nisu sigurno bile zbog crtaca  :thumbdown ,to je vise deo kulture.Sve u svemu,ovo sve ima logike,ali neke stvari su zaista preterane  :no