Izbacivanje iz klana "grupa VOZD"

Started by kordoba, May 16, 2010, 12:52:16 PM

Previous topic - Next topic

kordoba

Zbog toga sto nije ispostovao osnovne principe naseg klana, od danas, lice ciji je xf taskeca a u grupi Vozd se potpisivao sa Bazzy, nije vise nas clan...
Naime, isti je vredjao administratora i nedolicno se ponasao...
U "grupi VOZD" nece biti mesta nizakoga koji ne moze da ispostuje te osnovne principe lepog ponasanja...

Rasprava - zdrava rasprava je ok... Ali vredjanje, psovanje i sl. nece se tolerisati. Za takve u "grupi VOZD" nema mesta...

Izvinjavam se svim posetiocima servera "Bitange" u ime naseg klana i zahvaljujem se administratorima na trpljenju...

ilidan

Eo ja da se izvinim ironc-u...pogresio sam mada idalje smatram da je i on pogresio...rascistili smo to na xifre i dog se da dodje na pivo :)
jos jednom izvini zbog psovanja :)

ToTo

Quote from: kordoba on May 16, 2010, 12:52:16 PM
Zbog toga sto nije ispostovao osnovne principe naseg klana, od danas, lice ciji je xf taskeca a u grupi Vozd se potpisivao sa Bazzy, nije vise nas clan...
Naime, isti je vredjao administratora i nedolicno se ponasao...
U "grupi VOZD" nece biti mesta nizakoga koji ne moze da ispostuje te osnovne principe lepog ponasanja...

Rasprava - zdrava rasprava je ok... Ali vredjanje, psovanje i sl. nece se tolerisati. Za takve u "grupi VOZD" nema mesta...

Izvinjavam se svim posetiocima servera "Bitange" u ime naseg klana i zahvaljujem se administratorima na trpljenju...

˝Varljivo leto ´68˝ - Danas i psa mozes da dovedes u red, a ne mladu usijanu glavu, samo je potrebna, cvrsta ruka!  :rofl :rofl :rofl

IronC

:handshake:
Kazi Mirku da sledeci setup gitare imam za dz... :king:
Skinut ti je ban.

Pozdrav za Kordobu  :drinks2

ilidan

mozes za dz jedino ako ti ja namestam :) cudno kako je svet mali :)

$tring

Ja kao sa Marsa da sam pao.. .pojma nemam o cemu je rec, ali mi je drago da ste se razumeli u cemu god....  8|