IV Kolo - grupa VOZD - Tit@ns * 11 - 15

Started by Spinx!!, May 10, 2010, 08:47:34 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

grupa VOZD - Tit@ns     *     11 - 15 ( 7 - 7, 4 - 8 )

kordoba

Cestitam momcima na sjajnoj igri... i pobedi naravno!

Ipak, sledeci put necu tolerisati psovanje na moj racun i na racun moje ekipe, jer razgovor izmedju mene i Zmije je prijateljski, sala, ... Covek me maestralno ubio i ja sam se nasalio na racun PB... uz dodavanje osmeha na kraju i cestitanju na potezu...
A to ne daje za pravo drugima da VREDJAJU

Ono: "Hoces jedan kompliment?" ... "Pandurcine, JEBEM VAS U NIKOVE..."  nije u redu...

To sto si se izvinuo sam shvatio kao ironicno izvinjenje, samo da me skines s` one stvari...

To sto ne znamo da igramo, ne znaci da nas treba vredjati...
Ako imaas problem sa uniformom, policijom to su vec druge stvari, ali ti ja za to nisam kriv...

Ali da ne umanjujem protivnikovu pobedu, koja je bila postena - jos jednom cestitam!

KordobA

STEK

kordoba

Pa jedan od Titansa...
Mislim bezveze, nepotrebno...

Spinx!!

Osoba cije su reci Pandurcine, JEBEM VAS U NIKOVE... molio bi da se javi lepo u ovom delu foruma i lepo i kulturno da se izvini ekipi Vozda ili ce u suprotnom njegov tim biti podvrgnut sankcijama to jes bice kaznjen !!!

SOLID

Prvo da pohvalim Vozd za korektnu i kvalitetnu igru, stvarno ste nas namucili....
Heh a sto se te prozivke tice, Goran i Ja smo se sprdali nesto bezveze.... onda je upao jedan od nasih da se mesa u tu sprdnju ne shvativsi da nije nista ozbiljno, pa je lupio sta je lupio. S obzirom kakva je atmosfera bila na TS-u takav komentar nije bio ozbiljan ali sigurno nije na mestu....  
Stoga se izvinjavam u ime celog klana zbog toga !  :drinks2
A potrudicu se i njega da dovedem na forum da se javno izvine.
:ziveli

Vidimo se u sledecem krugu.....  :)

kordoba

Quote from: SOLID on May 12, 2010, 12:16:58 PM
Prvo da pohvalim Vozd za korektnu i kvalitetnu igru, stvarno ste nas namucili....
Heh a sto se te prozivke tice, Goran i Ja smo se sprdali nesto bezveze.... onda je upao jedan od nasih da se mesa u tu sprdnju ne shvativsi da nije nista ozbiljno, pa je lupio sta je lupio. S obzirom kakva je atmosfera bila na TS-u takav komentar nije bio ozbiljan ali sigurno nije na mestu....  
Stoga se izvinjavam u ime celog klana zbog toga !  :drinks2
A potrudicu se i njega da dovedem na forum da se javno izvine.
:ziveli

Vidimo se u sledecem krugu.....  :)

Prihvaceno, ti znas da te ja volim  8)

A i sada tvrdim da nisam video bolji potez od onoga koji si nacinio pre pocetka velike rasprave...
Zaista nemam reci... gledao sam snimak i to je kao kada Ronaldinjo ostavi igraca a ovaj nije shvatio sta mu se desilo...
Bez potrebe da se "cmarim",znate da uvek kazem sta mislim, makar se niko ne slagao samnom, ovo je maestralno...

Potrudicu se da postavim "isti" pa da i drugi vide...
Ali imamo stravicnih problema sa racunarima pa igramo iz igraone, bolesni smo, sastanci, zene... Uf svasta

Ja sam inace 10 min pre pocetka meca pao u nesvest u sred matrixa... Prvi put u zivotu  :facepalm:
Al sam odigrao mec...

Tako da nas objektivno prate nevolje, ne kukamo ipak smo mi amateri za sve ostale.
Priznajemo, ali se borimo !!!  :fighting:
Bice nesto od nas za 4-5 godina  ;D

Zver

Makar ste ljudi, pa ćete odigrati svoju grupu do kraja....

SOLID

A koji je to kill u pitanju ???? Ja veze nemam..... :DDDDDDDDDD

wOo3cA

gg grupa VOZD,veliki respect   ;D igraci za primer

Coyot

Quote from: kordoba on May 12, 2010, 12:39:40 AM

Ipak, sledeci put necu tolerisati psovanje na moj racun i na racun moje ekipe, jer razgovor izmedju mene i Zmije je prijateljski, sala, ... Covek me maestralno ubio i ja sam se nasalio na racun PB... uz dodavanje osmeha na kraju i cestitanju na potezu...

Ono: "Hoces jedan kompliment?" ... "Pandurcine, JEBEM VAS U NIKOVE..."  nije u redu...

To sto si se izvinuo sam shvatio kao ironicno izvinjenje, samo da me skines s` one stvari...

Ako imaas problem sa uniformom, policijom to su vec druge stvari, ali ti ja za to nisam kriv...

Ali da ne umanjujem protivnikovu pobedu, koja je bila postena - jos jednom cestitam!

KordobA

Kao sto ti je zmija vec objasnio ,ja sa tim nista lose nisam hteo da kazem ....samo sam upao u zajebanciju tebe i zmije ,mislivsi da ces shvatiti zajebanciju a ocigledno nisi .. :(
i jos jedna stvar ...uopste nisam rekao pandurcine jebem vas u nikove .... neko samo jebem vas u nikove ,a i stvarno ste imali neke cudne nikove ,ali to nije na meni da sudim ko ce kakav nik imati ,to je bio cito zajebantski komentar ,sto sam ti i rekao na waru kad si pitao ko me jebao u nik ........(rekao sam ja ,i dodao  ,zajebancija sefe ...  :stoner:
Ako si se uvredio ,izvinjavam se al ovaj put iskreno ..... na waru to nisam mogao jer si se ponasao kao klinac " necu da rupam ,dok se ne izvine " ,a pitaj zmije ako meni ne verujes ,da smo se smijali svi tome ,da si se uvredio na takvu stvar ....
Mozda je doslo i do nesporazuma ,ali sta je bilo, bilo je .... jos jednom izvinjenje !!  :peace: :peace:

kordoba

Quote from: Coyot on May 12, 2010, 05:46:06 PM
Quote from: kordoba on May 12, 2010, 12:39:40 AM

KordobA

Kao sto ti je zmija vec objasnio ,ja sa tim nista lose nisam hteo da kazem ....samo sam upao u zajebanciju tebe i zmije ,mislivsi da ces shvatiti zajebanciju a ocigledno nisi .. :(
i jos jedna stvar ...uopste nisam rekao pandurcine jebem vas u nikove .... neko samo jebem vas u nikove ,a i stvarno ste imali neke cudne nikove ,ali to nije na meni da sudim ko ce kakav nik imati ,to je bio cito zajebantski komentar ,sto sam ti i rekao na waru kad si pitao ko me jebao u nik ........(rekao sam ja ,i dodao  ,zajebancija sefe ...  :stoner:
Ako si se uvredio ,izvinjavam se al ovaj put iskreno ..... na waru to nisam mogao jer si se ponasao kao klinac " necu da rupam ,dok se ne izvine " ,a pitaj zmije ako meni ne verujes ,da smo se smijali svi tome ,da si se uvredio na takvu stvar ....
Mozda je doslo i do nesporazuma ,ali sta je bilo, bilo je .... jos jednom izvinjenje !!  :peace: :peace:

Slusaj me ti, nisam trebao ni da "rupam", vec da napustim server. A to da sam se ja ponasao kao klinac kazi nekom sebi ravnom. Mozda su te "fore" Vama smesne ali meni ni najmanje nisu... Kao sto sam gore i napisao, i izvinjenje ti je bilo ironicno...
To sto ste se svi smejali, meni je samo gora stvar, jer znas ti dobro mali gilipteru na koji nacin si to napisao i rekao i nemoj sada da mi tu ublazavas sa "zajebancijom" koju ja nisam dorastao da razumem...
Sta tebe briga sto su nasi nikovi cudni? Kakve to veze ima sa tobom? Jos trazis alibi za to sto si rekao?

A razgovor je isao ovako:
Ti:  Ej pandurcine, jel moze jedan kompliment?
Ja:  Moze
Ti:  JEBEM VAS U NIKOVE  (velikim slovima)

Nakon rasprave si potpuno ironicno rekao:"Izvini"

Ako je ovo tako smesno da ste se svi smejali, onda nemam komentar za Vas.
Uzivajte u vasem bolesnom humoru, izgubljena generacijo...

Odigrao sam do kraja radi sebe, a bolje je bilo da nisam jer imam pametnija posla od rasprave sa tobom, covekom u pokusaju

ToTo

OK, covek je rekao izvini, ti si to prihvatio, i molim vas da prestane dalja rasprava, jer sam siguran da je u pitanju nesporazum. On je hteo da se nasali, ne shvatajuci da ono sto je njemu smesno, mozda nekome nije. :handshake: Svaka cast grupi Vozd, kao i budaletinama, pre neko vece, jer iako su gubili sa vise poena razlike, ostajali su do kraja na waru, i pokazali na taj nacin, kakvi su ljudi, i sta im je cilj na ovom turniru,....da se dobro zabave, nauce ponesto, i druze se. :hat :clapping2 Meni je to cilj i u zivotu, i u cod-u, a vidim da je i vecini koji puskaraju na ovim nasim serverima, zato....sta je bilo, bilo je, ajmo dalje  8)

Coyot

kordoba care ,ne zalim uopste da ulazimo u sukob ...ali jebemu dan ,shvati da vas nisam nazvao pandurcinama ....
razgovor je isao ovako ....

grupa vozd ? moze jedan kompliment ?
i nakon nekog vremena , neko je rekao daj da cujem kompliment (mislim da nisi to bio ti ) ,
i ja kazem jebem vas u nikove ,i stavim smajlic xD ....i nastavi se pisati ,i nakon nekih 3 min ,ti bacas komentar nako napadacki ,ko me jebao u nik ,ili nesto ko mi je nik jebao .....
i ja ti odgovaram ja ,i pisem zajebancija sefe  ,a i odma sam primetio da si shvatio pogresno pa sam i usliko u konzoli razgovor ,evo vidi

ne vidi se ,jebem vas u nik ,al ima deo razgovora kad si poceo da se nerviras ,ili sta vec ?
:stoner:

i objasnio sam ti vec ,zasto sam se na waru histericno izvinuo ,a ovde ti se lepo izvinem i ti se drzis neceg tamo i kazes mi da to kazem nekom sebi doraslom ,takodje sam napisao da nije na meni da sudim ko ce imati kakav nik,i da je sve bila zajebancija ....
i u postu posle mog izvinjenja imas neprijateljski ton ,ako me vec smatras balavcem ili nekim klinjom ,pokazi se ti kao starji,mudriji ,iskusniji ,pa me lepo iskuliraj i prihvati izvinjenje ,jer nema smisla da se napadamo zbog neke gluposti  ....
evo i toto ,koji je bio i sudija cini mi se ,shvata da je doslo do nesporazuma ......
:stoner: :stoner:

Lider

Kao jedan od Lidera klana TiT@nS odgovorno tvrdim da nijedan clan koji je protiv vas igrao war nije u stanju da namjerno povrjedi nekoga. Tako i tebe Kordoba. :drinks2
Svi se poznajemo vec dugo vremena sa servera i siguran sam da nikome nije bila namjera da te uvrjedi. Cisti nesporazum je bio s razlicitim pogledima na humor i mozda blaga brzopletost mladog nam Coyota. :handshake:
:ziveli :ziveli

kordoba

ok
a ja cu cim namestim komp, pustiti  snimak na kojem pises sto pises... To sto si ti postavio je rasplet, a ne pocetak razgovora...
kao sto cu postaviti snimak u kojem me zmija maestralno ubija, na cemu sam mu cestitao, nasalili se i otuda sve pocelo... da bi ti dodao opasku koja apsolutno nije na mestu...

Necu da se nadmudrujem, nisam slepac, odlicno sam razumeo  kako si to rekao a kao sto sam ti vec napisao, tek mi je ironicno izvinjenje zasmetalo... a to sto ti posle okreces na "salalala" to je druga prica.... u mom snimku se jasno vidi da ne komuniciram sa tobom, nego upadas u razgovor da ispadnes pametan, zabavan... 

veroatno bih presao preko svega, ali neki od nasih prijatelja sa ovog foruma znaju da imamo poslednjih dana problema sa komp. te da igramo iz Matrixa, igraonice, gde svi posmatraju nase meceve i navijaju za nas...
Tvoj komentar nisam samo JA shvatio kao uvredu vec svi oko mene u igraoni i izazvao je lose reakcije...

Sto se tice mog neprijateljskog tona, gresis... Ja da imam nesto protiv tebe resio bih to odmah, nasao bih te... A ja kao stariji i mudriji kako kazes, ne treba da te iskuliram, vec da ti objasnim i jos jednom OBJASNIM da ne psujes i ne vredjas... Ni ti, niti bilo ko drugi...

Jer ako te ja budem "iskulirao", tebi ce preci u naviku da me jebes u nik, pa u neke druge stvari itd... i to nicim izazvano...

Ja nisam ljut, i ne treba ti meni da se izvines, nego sam razocaran, sto ne moze da se ovo shvati kao igra, nego mora da se vredja...
Mnogo se na forumu pisalo o tome, a ja licno to vise necu tolerisati, ni od koga...

Procitajte unazad sve moje postove i prebrojte koliko ljudi sam pohvalio...
Tako je bilo i sa Vasom ekipom, cestitao sam od srca. Postujem par ljudi iz vaseg klana i nemam niti jednu zamerku na igru...

Samo si me tom recenicom popiskio pred deset ljudi u igraoni, to nije bio samo moj utisak vec svih nas...

Nema za sta da se izvinjavas

kordoba

Prvo je bilo "pandurcine", ali to nemam pa idu fotke pogresnim redosledom al` ko hoce ukapirace:
Ovako gledajuci sa strane nista posebno, glupost... ali tamo u igri je bilo drugacije, vec ti u prethodnoj recenici kazem da vredjas, al ti nastavljas da zadivljujes publiku i ispadas mega car...

Bravo jebacu glupih pandurskih nikova  :thankyou

Zadovoljstvo mi je sto ste se ismejali i oraspolozili, samo se pitam koliko bi ti bilo do smeha da si tada bio u igraoni medju desetak glupih pandura  :spiteful

P.S. Ovo neka namerno ostane pogresan redosled fotki, jer sam kao glupi pandur, pogresno i usnimio... Pa da imas jos  cemu da se radujes

Coyot

Sam si uslikao i nigde se nevidi da pise pandurcine ,sto ti ja i pokusavam objasniti ,NISAM VAS NAZVAO PANDURIMA .....

QuoteBravo jebacu glupih pandurskih nikova  Thank you

niti sam vas nazvao pandurima ,a kamoli da sam rekao da ste glupi ....sam si  to napisao   :wink:

Ja sam ti se lepo izvinuo ,i evo jos jednom IZVINI sto sam vas jebao u nikove ....  :peace:

A evo ti i video pa lepo pogledaj ,ko sta pise i kako ,kojim redosledom i na koji nacin  :doc

http://www.xfire.com/video/2ad309/

mozda se cinim lud ,al bar znam sta pricam  :peace:

jos jednom IZVINJAVAM SE ,jer sam vam opsovao nikove  :stoner: