News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PROBLEM SA MIC-OM U WINDOWS 7

Started by ReGy, April 11, 2010, 02:45:52 AM

Previous topic - Next topic

ReGy

Ne davno sam instalirao win7... Cuo sam da je mnogo bolja i da ce komp brze raditi.....

Medjutim posle instalacije pronasao sam 2 bug-a ili kako reci na SRPSKI Problema .  

1. Problem su bile igrice... Vecina igara mi je radilo sporije... veci laggg manji fps.... no .. problem je resen

2. problem je problem sa mic-om  ( mikrofonom ) !   :girl_cray    :diablo   :icon_grrr:

Imam integrisanu zvucnu karticu i probao sam dosta drivera ali mic ne pokazuje nikakve znake zvuka ...

Gledao sam razne forume ali nisam naleteo na nista interesatno sto bi mi moglo pomoci..

Vecina ljudi ima ovaj problem i za sada retko ko ga je resio ... :||

Verovatno mislim da je problem u driveru.. jer nikako nemogu pronaci koji driver mi treba...

Molim sve one koji su upoznati sa ovim problemom neka mi se jave na xfire : po1son333   Ili da ovde ostave poruku !

Hvala unapred !   :yes

stewzoR

sniper elite

Ma win7 shit!Meni zbog njega nerade sluske i mikrofon, a Kecher me je prcao da instaliram neke drajvere ali ja nisam imao pojma.Dosao je neki decko kod mene da namesti ali je uprskao pa mi je sjebao i 3 zvucnika tako da mi sad rade samo 2.Najveci problem sto ne mogu da oborim sistem tako da sam puko.I ako se nekome ovo isto desilo neka mi se javi pls   :hang  :vava  :facepalm:  :||  :||  :||

Zver

To sto ti ne znas da namestis, ne znaci da je win7 shit .... upravo suprotno  :fighting:

ReGy

Dobar je win7 :D  Samo nemogu da pronadjem odgovarajuci driver... to je jedini problem !  :whip3:

sniper elite

Pa ja se ubijam ko majka nemogu nista da nadjemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  :girl_cray  :girl_cray  :girl_cray

ReGy

I installed win7 and it good 4 now :D  I had few problems but i solved most of them with win7 but i still cant fix problem about my mic..

The problem is that i cant find real DRIVER for my integrated sound card .. i searching by google and many forums but none helped...

If some1 knows where i can download that driver it will rly be great :D

I installed few of drivers ( Realtek ) But when i install it and start it , nothing happens... pls help !  :down

My motherboard is NFORCE6M-A V.20

stewzoR

Spinx!!

probaj sa opcijom jednom meni je resila problem windows update
Sam ti pokrene update i mozda pronadje driver cak sta vise pogledaj samo mic dal ti je podesen kako treba jer sam ja imao taj problem pa cimao ljude da mi to srede a samo mi boster bio sjeban|!!