News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

garage download failure

Started by Eskimko, June 22, 2010, 01:14:24 PM

Previous topic - Next topic

komara

Jeste i meni ovo izbacuje a to je fajl sa mix-a brzo trcanje i samo na garazu ne mogu.

$tring

Quote from: komara on June 22, 2010, 01:38:00 PM
Jeste i meni ovo izbacuje a to je fajl sa mix-a brzo trcanje i samo na garazu ne mogu.

hmmmmmmmm... nije to fajl sa mix-a... i probaj da ga izbrises, pa onda probaj na garazu...........

komara

Čekaj zzz sprint file je neophodan na mix-u da bi mogao da sprintaš drоanjem tipke F,i što na Main serveru,DM, i Sd ne pravi problem?

$tring

Quote from: komara on June 23, 2010, 12:18:41 PM
Čekaj zzz sprint file je neophodan na mix-u da bi mogao da sprintaš drоanjem tipke F,i što na Main serveru,DM, i Sd ne pravi problem?

zzz_sprint je fajl za sprint koji si ko zna gde pokupio. Taj fajl se ne koristi ni na jednom nasem serveru. Zasto se kolje sa garazom, pojma nemam. Verovatno koristi ista adresiranja kao jos neki mod pa se kolju. Bar mislim da je tako....  :hmm

Eskimko

Quote from: string on June 23, 2010, 04:36:04 PM
Quote from: komara on June 23, 2010, 12:18:41 PM

zzz_sprint je fajl za sprint koji si ko zna gde pokupio. Taj fajl se ne koristi ni na jednom nasem serveru. Zasto se kolje sa garazom, pojma nemam. Verovatno koristi ista adresiranja kao jos neki mod pa se kolju. Bar mislim da je tako....  :hmm
a sta je da radim moram jedan po jedan fajl da skidao sa onog sajta sto je lun dao nekome pa da ubacim u main folder?

lang

I ja ne mogu da udjem na garazu izbacuje mi  isto ko i eskimku.U cemu je tu problem ne mogu da ga resim,pozz!