News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Problem sa Windows xp black edition

Started by Shooter, March 10, 2010, 03:24:52 PM

Previous topic - Next topic

Shooter

Ne mogu nikako da instaliram cod2 ,ne da jednostavno.Zna neko mozda jel na xp black edition da li mogu da se instaliraju igrice?

Slax

pazi ovako imao sam jdno vreme taj black edition i nisam bas bio zadovoljan njime
Igrice mogu da se instaliraju a ti proveri da li imas sve drivere prvo kako treba!!! Moguce da drkenjise grafika!!
I daj SS da vidimo problem koji izbaci!!!!!
I da li si probao i neku drugu igricu da instaliras!!!!

Shooter

Instalirao  sam cod4 ,ali uopste nece da udje u igru.
Pise :The application has failed to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix the problem.
Inace imam original cod2.

Slax

imas li bilo koju igricu instaliranu na racunaru?

Shooter

Imam instaliram cod4 sa svim  patchevima i jednostavno nece da udje uopste u cod4 multiplayer. :ne_razumem

.:Chunky:.

Spinx POMAZI mu ko boga te MOLIM,to mi je rodjeni brat...ceo dan na mom kompu..nmg ni da igram CoD2...PLS..POMAZI!

Imas pivo od mene ak mu pomognes!     :drinks2

Slax

Pazi ovako danas sam sa ortakom nesto pricao oko toga mislim malo mi je smesan problem stoga ti savetujem da obrises te intslacije probas ponovo dal radi sa novim instalacija!!!

Ak to ne radi ne znam onda probaj neku drugu igricu a da nije COD4 probaj COD2 recimo ili sta  znam vec pa onda da vidimo !!!!!

GuRuGeoRge

A čuj batiTZe š'o ti lepo ne skineš sa neta Windows XP SP3 Student Edition kome ne treba aktivacija WGA (Windows Genuine Advantage) isti je kao Professional i nemaš brige posle sa instalacijom igara...Black Edition jeste kul,fensi i sve to, ali ko zna šta je tamo sve ubačeno i izbačeno, izmenjeno, ishakovano...Jednoj mojoj drugarici koja se bavi kompovima tj. IT-om lepo radi taj Black Edition(nemam pojma koja verzija) ali pitanje da li ona igra igre,to ne znam..Zato ti lepo zajebi te obrađene verzije i instaliraj redovan Windows XP i sve će raditi OK...

Shooter

Resio sam problem,Kaspersky ga je pravio. :)