News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

VECERAS VELIKI DERBI

Started by kordoba, February 26, 2010, 02:14:21 PM

Previous topic - Next topic

kordoba

Depesa "grupe VOZD"
Primili smo informaciju da ce se desantna grupa Bitangi danas u 19h iskrcati STOP lokacija - Futoska 1, ugostiteljski objekat Matrix STOP  ???  STOP  Moramo da se okupimo STOP Hitna mobilizacija "grupe VOZD" STOP
S` toga naredjujem sledece: STOP
1. Sluzba bezbednosti da sazna sastav diverzantske grupe, vodju i odmah da prosledi komandi STOP
2. Prvi borbeni tim da se od ovog trenutka stavi u stanje pripravnosti i uzbune I stepena  STOP
3. Ukidaju se sve zastitne mere(STOJ, Ko ide.. Pucacu itd), odobrava se upotreba vatrenog oruzja - ODMAH, jer ako sednu za racunare najbl smo STOP
4. Angazovati saradnike, dousnike, svakog ko bi mogao da kaze neku informaciju o protivniku STOP
5. Poneti SDO (suvi dnevni obrok) sa sobom, odecu i obucu za dva, tri dana STOP

kordoba

Ah.. bilo je uzbudljivo :o   dok nismo poceli da igramo  :facepalm:
Onda su nas Bitange naravno  rasturile i to je to....
Cestitamo boljima!  :handshake:

Citadel of Pain

Puno teоe nego što smo očekivali...iako smo se pojavili u vrlo jakom sastavu, spremni za lomljavu od 30-0  :jump

Na budućim derbijima, pojavljivaće se razni sastavi bitangi koji će morati da se pomuče da bi vas dobili..

Igraonica nas je oduševila, gostoprimstvo momaka iz Voоd grupe nas je dirnulo  :worth, ćeraćemo se mi još  :yes

Highlights večeri:

500 EUR  :o

Kordobino "Momci bez emocija!!" pri rezultatu 2:0 na Tou za Voоd   :P

evo i statistika, Slani objasnio  8)

http://217.26.75.58/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=war011.php

$tring

Svaka cast momci! :) ... Mislili smo da ce puno lakse ici, ali ste bas-bas pruzili otpor... Svaka cast. Vidimo se i sledelje nedelje na LAN-ovanju.  Drago mi je da smo se upoznali i uzivo, i svaka cas na gostoprimstvu.   :drinks2

Sledece nedelje revans...! :)

Darkman Ki-Ninja

Ne razumem,Kordobo, el tvoji momci igraju i na Bitange serverima? Nikad ih nisam vidjao.  :yes

kordoba

Hvala Vama na strpljenju i razumevanju za nas drvosece...
Sad kada sam vas upoznao imam jos bolje misljenje o citavoj ovoj virtuelnoj zezanciji, jer je vode zaista sjajni ljudi...
To je najvaznije, ostalo je manje-vise samo igra...

A sto se tice igre, nema tu sta da se kaze. LAN je sasvim druga prica i tu su Bitange pokazali sve svoje najbolje. Dobija tim ne pojedinac a oni su bili bolji i pojedinacno, ali mnogo, mnogo bolji kao tim... Svi su se podredili kolektivu...
Imam obicaj da kazem da se kroz COD2 vidi ko je kakav covek, jer ako ti gledas prijatelja i ne pomazes mu, takav bi bio i u stvarnoj situaciji.
Oni su ginuli jedni za druge, zrtvovali se. Kada su gubili nije bilo panike, nikad niko nije povisio glas na prijatelja itd...
Da ne ispadne hvalospev, al zaista sam odusevljen druzenjem i prikazanom ljudskoscu i siguran sam da smo mi iz Vozda dobili prijatelje...
Drage Bitange, slobodno nas razbijajte svake nedelje, necemo se ljutiti

Slax

Ja bi molio neki SS i naravno sliku nadam se da ste se i malo druzili pa da vidimo!!!

$tring

Quote from: kordoba on February 27, 2010, 07:17:22 PM
Oni su ginuli jedni za druge, zrtvovali se. Kada su gubili nije bilo panike, nikad niko nije povisio glas na prijatelja itd...
Da ne ispadne hvalospev, al zaista sam odusevljen druzenjem i prikazanom ljudskoscu i siguran sam da smo mi iz Vozda dobili prijatelje...
Drage Bitange, slobodno nas razbijajte svake nedelje, necemo se ljutiti

Polako polako... ne zaboravi da smo dosli u jednom od jacih sastava.... Da tu nije bilo Salstone-a, Mykel-a,Citadel-a, nego da su recimo igrali Picajzla,Hyde,Meelance, drugacija bi prica bila... Svakako, planiramo da malo mesamo ekipu iz nedelje u nedelju pa ce biti interesantnije. Super igraonica, super druzenje, i sad samo cekamo revans! :) Svaka cast Vozd na pozivu.....  :king:

Srdjan

Super !  :hat Odusevilo me je gostoprimstvo i cela ekipa . Radujem se revansu i ponovnom okupljanju VOZDA I BITANGI ! Pozdrav   :drinks2

cod.Gaming_Quicker

Kakva je igraona?Neka opasna?

kordoba

Dobra je igraona, ispunjava uslove. Gazda je korektan i nadalje ce biti samo bolje, ovo je bilo probno a i sa time smo zadovoljni. Sami smo na spratu, ne stoji ti niko nad glavom, ne urlaju drugi igraci oko nas, pijes pice  itd...
Sto se tice fotki-postavicu uskoro...

kordoba

Quote from: Darkman Ki-Ninja on February 27, 2010, 06:06:09 PM
Ne razumem,Kordobo, el tvoji momci igraju i na Bitange serverima? Nikad ih nisam vidjao.  :yes
Ne brate, igram samo ja na Bitange serverima... Mi igramo samo u LAN-u, vise od tri godine i to protiv neke dve, tri ekipe koje to igraju da bi se izvikali i pobegli od zena, a ne radi COD-a. Cesto smo se delili i medjusobno igrali. Zardjali smo malo i nedostaju nam dva bitna igraca iz prve postave ali to nije opravdanje... Sada je pred nama silna motivacija i to ce vratiti ove moje uspavane lepotane na vezbanje... A bez vezbe nema ni rezultata :scenic
Verujem da ce VOZD biti sve bolji a time i partije zanimljivije... Videcemo...
Ostaju te sitne stvari (kao sto je COD2) kojima se radujemo i cine nam zivot lepsim  :super