News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Jos jedan ubedljiv poraz "grupe VOZD"

Started by kordoba, March 08, 2010, 01:12:38 AM

Previous topic - Next topic

kordoba

Dana 07.03.2010. godine, u periodu od 17.00 do 22.00 casova, u igraonici Matrix u Novom Sadu, "Bitange" su deklasirale "Vozd" :facepalm:
Na zalost moram da konstatujem da je ekipa "Bitangi" u kojoj god postavi da dodje, prejaka za nas iz "Vozda"...
Naime, jos jedno druzenje u LAN-u, je bilo "samo" - druzenje...  :ziveli
Nije bilo ni trunke neizvesnosti, sto ce se verovatno i videti uskoro kada bude bila objavljena statistika...
Eto, mi samo da se posteno javimo da su nas razbili  :||
"Bitange" - hvala na druzenju  :thankyou

Nama ostaje redovan trening utorkom i cetvrtkom, a sredom dopunski casovi iz taktike  :down

P.S. Nikola, jos uvek ne mogu nista da attach-ujem  :icon_exclaim:

Citadel of Pain

Ne znam sada link za statistike, ali sam ih video juče... :yes

Čepa i Makarije negativni  :hooray:

Sledeće nedelje, dolazimo u slabijem sastavu, ili se odmah mešamo  8)

Svaka čast Voоdima na ne-kukanju  :rnr

Pitao sam sinoć ekipu da li još neko ima problema sa kačenjem filmića i ostalog na forum, i izgleda da nisi jedini...
Ostaje na boss-u da vidi i reši problem..

$tring

http://217.26.75.58/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=war012.php

Evo statistika od poslednje dve mape... Svaka cast momci na igri i lepom druzenju. Nadam se da cemo sledece nedelje ponoviti celu zajebanciju. Ovaj put nema smisla da ponavljamo scenario od prosla dva puta, nego cemo se lepo izmesati pa ce biti mnogo zanimljivije. Ovako niti je vama interesantno koji gubite, a niti je nama posto od pocetka znamo da cemo pobediti. Nije to fora....

Sledeci put, pravimo Boоd klan i cepamo...  8|

masta

jebote beg uvek neshto muljash sa statistikama, gde su ostale partije :)

i sledeci put kontam da ne bi bilo u redu da kordoba sve plati ?

vezano za upload verovatno je neki limit u php-u - velichina file-a ili dozvoljeno vreme za operaciju

SALTSTONE

$tring

Quote from: masta on March 09, 2010, 02:25:13 PM
jebote beg uvek neshto muljash sa statistikama, gde su ostale partije :)

i sledeci put kontam da ne bi bilo u redu da kordoba sve plati ?

vezano za upload verovatno je neki limit u php-u - velichina file-a ili dozvoljeno vreme za operaciju

Prve partije su nazalost nestale restartom servera. Moramo cesce sniimati log fajl ukoliko zelimo da ga imamo... :)

kordoba

Odgovor Goranu:
Dobro ti je ovo za "Boоd" Gorane, mada mislim da ce biti ona stara misao iz crtanog filma: "Ako ne mozes da ih pobedis - pridruzi im se..."
Tako da ocekujte regrute kada budete sledeci put raspisivali konkurs za klan (ako odabir ne bude po statistici  :facepalm:)

Odgovor Masti:
Upoznati toliko kvalitetnih ljudi na jednom mestu je privilegija. Kada jos osetis da si deo "toga", onda potpuno nije bitan materijalni svet...
Ja ovih dana upravo naplacujem svoj dvogodisnji rad i dace Bog obezbedio sam sebe i svoju decu za citav zivot, tako da su ovo sitnice koje mi pricinjavaju veliko zadovoljstvo... Toliko o placanju, bitno je da se okupljamo...  :ziveli

Sto se tice uploada, ne razumem sta znaci: "dozvoljeno vreme za operaciju"... jbg pandur...
mada mislim da je neki viruscic u pitanju jer sada vidim da mi ne funkcionisu ni mailovi kako treba

Zver

Kada krene malo lepse vreme, eto i mene na LANU

kordoba

Citadel of Pain

Quote from: Zver on March 10, 2010, 10:58:28 AM
Kada krene malo lepse vreme, eto i mene na LANU

Bilo bi divno da jednom legendarni Red eyez squad bude na okupu.  :smoke:

Zver

PICAj3La

Quote from: SALTSTONE on March 09, 2010, 02:54:27 PM
A   vid    Zoku        :clapping2

hihihi gle stvarno!:)) nisam ni skontala dok mi al capone nije reko!:))

a sto si obojio statistike u roze???:)))))))))))))

masta