News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nepravilnosti Tokom Turnira

Started by Slax, February 15, 2010, 11:32:57 AM

Previous topic - Next topic

Slax

Ovde mozete napisati sve Vase zamerke i neprevilnosti vezane za Verat Winter League 2010

Painkiller

Pozdrav,

evo samo da jednu neregularnost zamijetim.

20.2.2010. u 18:10

[CRO]Blue vs PUSSY

Moja zamjerka.

PUSSY Domohomo je bio Admin na waru koji smo igrali 19.2.2010. protiv HighLight-a.
Ako već Š¾elite biti profesionalni oko ove lige kako je moguće dopustiti da se Admin natječe na tom kupu? Osoba koja gleda cijeli war kako se tim kreće i koja ZNA da igra sutra protiv nas navodno nam sudi. To bi bilo kao da je sudac ujedno i odvjetnik. Navedite mi jedan pravni sustav koji tako djeluje?

Link da je domohomo nama sudio. screenshot s njegova xfirea
http://www.xfire.com/profile/quick021/?view#92364537 

Screenshot s wara protiv PUSSY clana

http://www.xfire.com/profile/quick021/?view#92437157
http://www.xfire.com/profile/quick021/?view#92437246

Nemojte krivo shvatiti, ova tema nije otvorena kao izljev frustracija zbog gubitka. Ova tema bi bila otvorena bez obzira na rezultat. Administratori se nikako ne bi smjeli natjecati u turniru. Ako se osoba odluči biti administrator onda je to sve što ta osoba radi. Ako оeli igrati onda neka se prijavi kao igrač. Ne kao oboje.

Puno pozdrava od [CRO] clana,
оelimo da ovo natjecanje postane što bolje i da moоemo svi zajedno uоivati bez ovakvih problema.

$tring

Primedba bi ti bila na mestu da je on sudija dok njegov klan igra. Ovako, posto postoje demoi prakticno svako moze da vidi ceo vas war, bio on admin ili bilo koja osoba iz 32 prijavljena klana. To da li je on to gledao live ili ne - ne znaci nista i ne doprinosi pobedi.

GaZ

string necu ulaziti u rasprave jer ne nepotrebno i vjerujem da ce turnir i dalje proteci u ugodnom raspolozenju :)
ali moram reagirati i reci da ako vec admin i igra (sto meni osobno ne smeta) onda nije korektno da moze pratiti warove iz svoje grupe, nego bi trebao biti opredjeljen za neku drugu grupu pogotovo evo u ovom primjeru dan prije odigravanja meča sa dotičnima :) jel demo i "spec" i nije bas isto u ovom slucaju...vjerujem da je war bio regularan ali treba paziti na takve sitnice radi ovakvih komentara :tease peace all  :)

$tring

Dobro, mozda je to propust pored svih stvari koje smo uradili, ali ono sto mogu da garantujem na ovom turniru je FER I POSTENO SUDJENJE za svaki klan, ko god bio. Ako bas mislis da ce nas admin doprineti porazu doticne ekipe, evo kao admin vam dozvoljavam da trazite izuzece tog admina i trazite drugog. Opet, samo u slucaju da je admin iz iste grupe.

Jasno je svima da se dnevno odigra po 15 war-ova i da smo u deficitu sa sudijama, pa molim za razumevanje. Da imamo vise admina, sigurno bi drugacije postupili. Ovako, molim za razumevanje.
:whistling

GaZ

ma nisam bio kritican niti sam nešto ruоno rekao a vidiš da sam i napisao da vjerujem da je war bio regularan (znaci dobili su oni koji su zasluzili) a i sam znas da se zalazem za iste stvari kao i ti u više segmenata (admin fetiš  ;D) i ne zalazem se za svoj tim noobova :R nego se jednostavno ne slazem s tim da admin/igrač moоe pratiti warove iz svoje grupe, koliko god on bio pravedan sigurno je u prednosti kad cijeli war prati taktiku tima i pozicije određenih igrača...tako nije stvar u neregularnosti nego u fair playu :) i znam da je problematika sa ljudstvom (zato ne zamjeram neke stvari) evo ja ne igram na turniru, javi se ako trebaš pomoć :wink: zz

$tring

Ako si voljan da pomognes javi se Spinx-u pa ce te rasporediti za war sudjenje i testirati...

domohomo

Pa i meni je bilo grupo sto gledam war iz svoje grupe al tako mi je dodijelilo... Kao sto rekoh jucer Painkilleru mozete dobit rematch ako hocete, a i vidio si demo da mene bas i nije bilo puno briga za taktiku i te fore... Pogledaj moj demo kako smo igrali protiv vas pa pogledaj ima li tu SEKUNDE namjestanja neke taktike... Sve je bilo trci ubij baci nejd pogini smij se i to je to...

Painkiller

Ma nema smisla da ponavljamo cijeli war. Mislim cijela ova situacija je apsurdna.

Zbog svega toga mi evo sluоbeno odustajemo od turnira. Ako se već cheaterski klanovi ostavljaju u igri mislim da moоemo mirno radije na CB ići, barem ima više klanova za birati.

I dalje mislim da admini nebi smijeli igrati, ako ne to barem da ne smiju u svojo grupi nikako suditi. A bannanje samo pojedinačnih igrača mi nikako nije jasno. Ako ti je netko u klanu uhvaćen da cheata onda bi se taj cijeli klan trebao bannati. Pa neka ljudi promišljaju hoće s kime igraju i hoće li pustiti cheatere da igraju za njih. O činjenici da admini znaju da cheateri igraju za klan da i ne pričam. Tako da  momci pozdrav svima i sretno s ligom dalje.

Pozdrav od Plavog Squada

domohomo

Ja nisam igro s njim i nisam bio za to da on igra. Nevolim kad netko proziva ekipu radi jednog igraca bez obzira imao on cheat ili ne (njemu na dusu, nama na stetu). A sto se tice administriranja imas kolegu spinxa koji je mene stavio na taj war i ti sad meni mos vjerovat ili ne da nisam snimao ni gledao taktike.

MaNDIC

slusaj String imam ti odgovor na ovo..

SAOPSTENJE ADMINA TURNIRA:

Doneta je odluka od strane sudija da se Phenom igrac da se BANUJE na ovom turniru zbog Cheatovanja ( sudije kao dokaz uzimaju DEMO ) , demo su gledali sledece sudije i demo squad sa CB-a (MakiDSS.rs , WTR , AL_Capone , STRING , Jape , Spinx i ostali )

Objasnjenje zasto je banovan:

Sve sudije su se slozile na istu situaciju gde je decko napravio EPIC FAIL pri rezultatu 11:6 kada je pucao u 2 igraca iza bunkera na DECOY sa pozicije snipa u britishima , ali pritom nije obratio paznju da su ti momci bili na spownu iza brda u polu lezecem stavu , i jos da bude najgore kako je mahinalno gadjao njih neznajuci da su tamo pogodio je bunker a ne njih

Zalbe na ovu temu nisu dozvoljne. Odluka je konacna.

Mislim ako se u demou vidi da igrac navodi cilu ekipu kako mogu onda ti ljudi igrat s njim pa oni su onda gori od njega kad znaju da on to radi u tom slucaju bi se trebala cila ekipa izbacit sa turnira ali ne tu je taj admin koji je dobro sa vama koji igra za tu ekipu pa amo ne izbacit ekipu nego samo njega  
:icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:
ofkors.....

nisam moga vise sutit sryyyy zzzzzzzzzzzzzz

domohomo

Quote from: MaNDIC on February 22, 2010, 06:19:47 PM
Mislim ako se u demou vidi da igrac navodi cilu ekipu kako mogu onda ti ljudi igrat s njim pa oni su onda gori od njega kad znaju da on to radi u tom slucaju bi se trebala cila ekipa izbacit sa turnira ali ne tu je taj admin koji je dobro sa vama koji igra za tu ekipu pa amo ne izbacit ekipu nego samo njega  
ofkors.....

Slusaj ti sad mene kad nisi mogo sutit. Da su ti ljudi znali da on ima cheat vjerojatno nebi igrali s njim, cak i nakon pregledanog demoa neki su mi govorili da nema... Ja znam da ima, i ja nisam htio igrat s njim eto ako bas tako oces. Boli mene kurac za ovaj turnir i za vas i ekipu i za sve kad vec oces da ti dokazem nesto. Dovoljno sam odigrao turnira i lanova do sada tako da ovo sve sta igram je za zabavu, ja ne tjeram nikakve nagrade ni ime, jer sam ime stekao vec (ma sto god neki mislili o meni). Uostalom POGLEDAJTE MALO CB I STA SE DOGODI KAD SE UHVATI IGRACA SA HAXOM!!!! Jel se bana cijela ekipa? Jel im ubiju klan? NE! Izgube sve meceve u kojim je taj igrac bio (ako si malo bolji sa adminima nemora se ni to dogodit i to je to). Ovi lideri pussy-a Frozen i Doktor su priznali da su pogrijesili sto je taj igrac igro s njima, ali tek nakon sto sam im ja i Pupe rekli da znamo za Phenoma i njegove ''aktivnosti''. To sto sam ja admin netrebas potezat, jer meni je totalno svejedno ocu li igrat ja i moj klan i savrseno me boli moj mali kurky za to, a pogotovo za whinanje nekoga ko nema veze s tim. I na kraju: NISAM MOGA VISE SUTIT SRYYYY ZZZZZZZZZ

MaNDIC

Quote from: dominik on February 22, 2010, 06:47:41 PM
ofkors.....

Slusaj ti sad mene kad nisi mogo sutit. Da su ti ljudi znali da on ima cheat vjerojatno nebi igrali s njim, cak i nakon pregledanog demoa neki su mi govorili da nema... Ja znam da ima, i ja nisam htio igrat s njim eto ako bas tako oces. Boli mene kurac za ovaj turnir i za vas i ekipu i za sve kad vec oces da ti dokazem nesto. Dovoljno sam odigrao turnira i lanova do sada tako da ovo sve sta igram je za zabavu, ja ne tjeram nikakve nagrade ni ime, jer sam ime stekao vec (ma sto god neki mislili o meni). Uostalom POGLEDAJTE MALO CB I STA SE DOGODI KAD SE UHVATI IGRACA SA HAXOM!!!! Jel se bana cijela ekipa? Jel im ubiju klan? NE! Izgube sve meceve u kojim je taj igrac bio (ako si malo bolji sa adminima nemora se ni to dogodit i to je to). Ovi lideri pussy-a Frozen i Doktor su priznali da su pogrijesili sto je taj igrac igro s njima, ali tek nakon sto sam im ja i Pupe rekli da znamo za Phenoma i njegove ''aktivnosti''. To sto sam ja admin netrebas potezat, jer meni je totalno svejedno ocu li igrat ja i moj klan i savrseno me boli moj mali kurky za to, a pogotovo za whinanje nekoga ko nema veze s tim. I na kraju: NISAM MOGA VISE SUTIT SRYYYY ZZZZZZZZZ

pa meni je sve za zabavi smo malo kad vidim ovakav demo mislim stvarno.. POGLEDAJ MALO  CB???? Ma daj kakve veze ima CB ako cemo gledat sta ce admin waru??? Da je tebe bilo brige ti bi se i pita zasto i kako ti mores bit uopce admin na waru u ovoj skupini ako igras za nju al ocito nije, u biti to si i napisa... PLUS TOGA IMA SAM VEZE SA TIM ALI NE I VISE...

BYYYYY

domohomo

Quote from: MaNDIC on February 22, 2010, 08:08:12 PM
Quote from: dominik on February 22, 2010, 06:47:41 PM
ofkors.....

pa meni je sve za zabavi smo malo kad vidim ovakav demo mislim stvarno.. POGLEDAJ MALO  CB???? Ma daj kakve veze ima CB ako cemo gledat sta ce admin waru??? Da je tebe bilo brige ti bi se i pita zasto i kako ti mores bit uopce admin na waru u ovoj skupini ako igras za nju al ocito nije, u biti to si i napisa... PLUS TOGA IMA SAM VEZE SA TIM ALI NE I VISE...

BYYYYY
Deckic, argumenti su ti za 5. Ja sam vec 40-ti put napisao da ja nisam birao hocu li i gdje cu biti admin i na kojem waru. Organozator turnira Spinx je reko taj i taj server taj i taj war i adio. Ja uopce ne branim Phenoma niti svoj klan, ali ponavljam ZABOLI ME KITA za turnir i igru... Sad bi svi trebali lijepo napisat Phenom citer pusi kurac adio pussy odustaje od turnira blabla al imaju 129048190489 druga admina koji su odlucili (bez mene jer ja nisam ni pogledo demo nit me briga jel haxo nit ocu li igrat posli) to sta su odlucili. Moj utjecaj na ovaj turnir je minimalan, pogotovo ako sam ja u pitanju... I molim te, ako imas nesto pametno napisati, onda napisi, a ne ove usputne komentare tipa  byyyy zzzzz sryyyyyy

MaNDIC

evo imam Deckic moj, ja bi tebe moga tako zvat a ne ti mene,  pogledaj moj prvi post pa ces vidit da se ti UOPCE nisi triba javit....

domohomo

Mislim ako se u demou vidi da igrac navodi cilu ekipu kako mogu onda ti ljudi igrat s njim pa oni su onda gori od njega kad znaju da on to radi u tom slucaju bi se trebala cila ekipa izbacit sa turnira ali ne tu je taj admin koji je dobro sa vama koji igra za tu ekipu pa amo ne izbacit ekipu nego samo njega[/color]
ofkors.....

Gledaj sinko, ja sam taj admin... Pa vidis da neznas sta pricas... Idi jedi crve iz kore (c) Mephisto

MaNDIC

slusaj String imam ti odgovor na ovo..

SAOPSTENJE ADMINA TURNIRA:

Doneta je odluka od strane sudija da se Phenom igrac da se BANUJE na ovom turniru zbog Cheatovanja ( sudije kao dokaz uzimaju DEMO ) , demo su gledali sledece sudije i demo squad sa CB-a (MakiDSS.rs , WTR , AL_Capone , STRING , Jape , Spinx i ostali )

Objasnjenje zasto je banovan:

Sve sudije su se slozile na istu situaciju gde je decko napravio EPIC FAIL pri rezultatu 11:6 kada je pucao u 2 igraca iza bunkera na DECOY sa pozicije snipa u britishima , ali pritom nije obratio paznju da su ti momci bili na spownu iza brda u polu lezecem stavu , i jos da bude najgore kako je mahinalno gadjao njih neznajuci da su tamo pogodio je bunker a ne njih

Zalbe na ovu temu nisu dozvoljne. Odluka je konacna.

ofkors.....

Slusaj moj Dalmatinac procitaj od vrva......

domohomo

Vidim da si stariji pa mozda da potrazis pomoc okuliste... U tom postu spominjes nekog admina jel, znaci pricas nekome o meni a na mene se ne odnosi? Probaj skinit neku dobru knjigu pa procitaj....

MaNDIC

SOLID

Ma skroz je glupo da ADMIN turnira igra za bilo kakav klan......... mislim smesno je, zar ne?  
Zbog tog propusta ti admini koji su igrali za svoje ekipe a u tom trenutku nije postojao SPEC admin bi trebalo iz nekog nazovi "morala" izbaciti sebe sa turnira.......  U redu je kada se "kao" neko poznaje pa onda nije problem...... ali ovako kada igraju 2 totalno nepoznata klana.... pa logicno je da protivnicki klan koji nema admina u svojoj ekipe se oseti ostecenim..... cccc

SOLID

I tu naravno ADMIN i njegov klan treba snositi posledice zbog neprofesionalizma svog vodjenja....... 

Zver

Mislim da nemas apsolutno nikakvog osnova da to zakljucis, ako se neko OSECA ostecen, to nije problem organizacije, mi smo tu da nepristrasno posmatramo situaciju, kakve veze ima sto admin igra na turniru? Pa nece suditi svoj war sigurno.

Quote from: SOLID on February 24, 2010, 01:07:10 PM
I tu naravno ADMIN i njegov klan treba snositi posledice zbog neprofesionalizma svog vodjenja.......  

A, onome kome se ne svidjaju pravila, nije trebao ni da se prijavljuje na turnir, druga stvar, kada pritisnete RUP, znaci da ste se slozili sa pravilima i da ste spremni da igrate. Sto dovodi do zakljucka, da ako je neko imao prigovor na admina, trebao je to uraditi pre nego sto je poceo da igra....

SOLID

Quote from: Zver on February 24, 2010, 01:07:50 PM
Mislim da nemas apsolutno nikakvog osnova da to zakljucis, ako se neko OSECA ostecen, to nije problem organizacije, mi smo tu da nepristrasno posmatramo situaciju, kakve veze ima sto admin igra na turniru? Pa nece suditi svoj war sigurno.
naravno da nece suditi, ali je tu obaveza da se doda jos 1 ADMIN koji ce specati, zar ne?  Mislim a zasta drugo sluze admini nego za to....

SOLID

Zver

Jesi procitao pravila pre pocetka turnira?

Coyot

Quote from: Zver on February 24, 2010, 02:21:00 PM
Jesi procitao pravila pre pocetka turnira?
pa procitao sam ih ja ,i siguran sam da tamo za FAIR PLAY nije pisalo "Klanu kome se dva puta to ponovi, diskvalifikuje se sa takmicenja.
"

msm da je bilo odma diskvalifikovanje sa turnira   :hmm

ne znam ,jeste li to prepravljali ili sta ...

ali u svakom slucaju mi se nesvidja sto ste bilo sta editovali u ruprici PRAVILNIK ......
ispade da ste napisali pravila ,pa se onda prilagodjavali nekoj ekipi (konkretno PUSSY ) ....
kad ste napravili rubriku trebali ste (kao demo-e) svi pogledati i sloziti se sa tim .... ako je bilo nedostataka prepraviti pre pocetka turnira ....a ne naknadno  :thumbdown

Slax

Pravilnik nije menjan ako neko oce moze dobiti i org pravilnik koji je uradjen davno samo su ubacivane slike i sredjivan izgled svega toga a sto se pravilnika tice zadnju izmenu sam ja uradio u vidu nacina izvlacenja za drugu fazu jer nije imalo smisla da ide po starom rezimu!!!
A i dodata su pravila vezana za
Sudjenje
Fair Play
Nagrade
Tako da mi nije jasno o cemu pricate!!!
A sto se tice toga za admina ja sam licno postavio Domu za adminiranje i nisam imao pojma da on igra za pussy  i da je  ista radio lose i da je kako se kaze snimao protivnicki tim da bi dao pussy-ju.
Njegove recu su bile da ga zivo bole za klan i za sve i da mu je najbitnije bila igra.
A Vi se ponasate kao deca od 7 godina kome mama nije dala lizalicu il pak nece da kupi igracku!!!
Ovde svi klanovi koji su prosli dalje su perfektni igraci koji imaju i dobar rang na CB kao i iskusne igrace!!!
Onaj u koga je sumljano i za koje se naslo dokaza leteo je van
A da pola Vas nije ni jedno jebano pravilo procitalo sto se moze jasno videti iz log baze tako da Vas molim ako nemate sta pametnije za reci da ne pisete nebuloze!!
Ako iko ima nesto da kaze neka kaze a ne da baljezga ovde i tupi o necemu za sta ni sam nije u pravu!!!

Kada budete igrali ko recimo ko Jape, Samuel, Hans, Marchelo i jos pojedini igraci koji ovu igru vide kao zabavu i dobro zezanje onda se javite!!! Za ostalo mozete samo napisati zalbu i poslati je bitangama na razmatranje!!!
Nadam se da se niko nije uvredio niti osetio prozvanim ovim mojim postom!!!

Srecno u daljem toku takmicnja
GL&HF

SOLID

Onaj ko se ponasa kao dete je jedan od vasih admina, koji je najvise prasine digu u grupi gde igra njegov klan i gde su prosli ne dobrom igrom nego nazovi nekim nepravilnostima drugih klanova. Zasto taj admin nije toliko prasine digo oko drugih grupa......? Ne znam moguce da je kao admin samo odgledao demoe od te grupe..........

Coyot

Quote from: SOLID on February 24, 2010, 08:04:28 PM
Onaj ko se ponasa kao dete je jedan od vasih admina, koji je najvise prasine digu u grupi gde igra njegov klan i gde su prosli ne dobrom igrom nego nazovi nekim nepravilnostima drugih klanova. Zasto taj admin nije toliko prasine digo oko drugih grupa......? Ne znam moguce da je kao admin samo odgledao demoe od te grupe..........

+

koliko znam u pravilima stoji da CB i ESL pravila nemaju veze sa ovime ....a vi stalno nesto ,momci su dobri na cb ...bla bla bla ....

pitam se kako ljudi da se pridrzavaju pravila ,a oni koji su ih napisali (admini ) sami ih krse i menjaju da nebi ispali krivi ....  :icon_confused:

MakiMDSS.rs

Quote from: SOLID on February 24, 2010, 08:04:28 PM

ovde sam se naso ja uvredjenim malo

kazes digo prasinu samo u mojoj grupi , dobro sta je sa SLOFACOM sto sam ih izbacio sa turnira a ja sam ih i pozvao ovde a? sta je sa phenomom sto je igrao za PUSSY sto sam ga izbacio a? sta je sa PADDY igracem iz Team Ba sto sam ga izbacio a? sta je sa ASSASSINS timom kad preko 50% igraca su cheatovali taj mec a? sta je sa mD sto su skriptarosi , sta je sa Voltage sto su imali 2 igraca cheatera i banovana na PB BANS i GV , sve sam ja njih izbacio i prilozio dokaze , isto sudio i vama titansima mec i niste imali zalbe a gle vas sada imate nesto da kazete , admini su se veoma ali veoma pridrzavali pravila i proveli preko 2 dana zajedno na TS ukupnog vremena , 2 dana od 4 dana igranja warova alo bre imajte i malo postovanje prema svemu tome ili se bre gonite u PM pa skrenite LEVO da ne promasite put

slusajte me sada pa na dalje to sto ste vi ispali iz grupe mi admini nemamo nista sa time , sto ne naucite da igrate , sto je stekov ker izbacen zbog jednog igraca sa turnira ? ko je sve to otkrio te lazi i prevare i cheatere MI ADMINI niko drugi .

za svakog smo dali OBJASNJENJE zasto i kako je izbacen ili te ispao iz grupe

titansi ja koliko vidim ovde jedino se vi svuda nalazite na forumu gde su u pitanju Cheateri gde su blamaze klanova i ostale WHINE postovi

ajde nemorate da budete zaprske u svakoj corbi

ja ovde nevidim da je iko napisao neku nepravilnost tokom sudjenja ili vodjenja meceva osim samo zalbe na nas admine sto ovaj da sudi njima sto onaj da sudi njima sto da admin ima ekipu u kojoj igra pa ja vidim mnogi admini su ispali sa svojim ekipama prvi je alcapone .

sta smo mi krivi admini sto momci cheatuju , jesmo li mi njima trazili to da rade , sta ste mislili da je ovaj turnir cisto zeanje pa da moze ko kako oce da prodje ovde nezapazen , e tu ste se zajebali mnogo .

toliko od mene , i svaki admin ima dobro opravdanje ovde za sve do daljnjeg i dokazi su tu na vasa glimpava pitanja sto mi i nemamo zasta da vam se pravdamo . trazili ste da gledmao demose gledali smo nasli nismo nasli i dovidjenja .

SOLID

slusajte me sada pa na dalje to sto ste vi iz titansa ispali iz grupe mi admini nemamo nista sa time , sto ne naucite da igrate , sto je SRB izbacen zbog spartanca sa turnira ? ko je sve to otkrio te lazi i prevare i cheatere MI ADMINI niko drugi .
Decko o cemu ti to?  Kao prvo nemoj u usta da uzimas titans klan !  Jer ja nisam spomenuo nista za tu grupu...... ispali smo tako kako smo ispali i nemamo primedbi na to.
Nego gledam objektivno sve grupe i to mi zapalo za oko....  BTW proveri demo bosnia celtics vs deadmaus

Axwell

Jaooo,sto mrzim kada neko napise da neko ne zna da igra...Aj maki 1v1,pa da ti pokazem ko ne zna da igra.... :icon_bad:

Coyot

Quotesta smo mi krivi admini sto momci cheatuju , jesmo li mi njima trazili to da rade , sta ste mislili da je ovaj turnir cisto zeanje pa da moze ko kako oce da prodje ovde nezapazen , e tu ste se zajebali mnogo .

i phenom je haxo pa je samo on izbacen ,a ne citav pussy ... iako je domo znao za njegove "aktivnosti "
niste krivi sto ljudi citaju , ali kazna za sve treba biti ista  :-\

i jos nesto, niko od nas nista nije reko za to sto smo ispali , iskreno se nismo ni nadali prolasku dalje .....ali rasprava se nevodi o tome ..
zato  :smoke:  :stoner:
toliko od mene .....

tnt74

Quote from: MakiMDSS.rs on February 24, 2010, 09:13:38 PM

sto je SRB izbacen zbog spartanca sa turnira ? ko je sve to otkrio te lazi i prevare i cheatere MI ADMINI niko drugi .

Izvini na koji SRB mislis?

Slax

Pa dali ste vi normalni?
Evo ja Vas pitam imate li vi mozga ili sta?
Greskom je napisao SRB umesto Stekov Ker!!!!
Sta Vam nije jasno? Sta se vi javljate?
JA sam rekao rangirani na CB a ne po CB i ESL!!!
1 vs 1 si ti malo   :stoner:  :stoner:  :stoner:
Ne kontam vas ocete vi da idete dalje ocete vi da vodite turnir
Ako ocete EVO VODITE!!!

dzeks

Quote from: SOLID on February 24, 2010, 09:48:10 PM
slusajte me sada pa na dalje to sto ste vi iz titansa ispali iz grupe mi admini nemamo nista sa time , sto ne naucite da igrate , sto je SRB izbacen zbog spartanca sa turnira ? ko je sve to otkrio te lazi i prevare i cheatere MI ADMINI niko drugi .
Decko o cemu ti to?  Kao prvo nemoj u usta da uzimas titans klan !  Jer ja nisam spomenuo nista za tu grupu...... ispali smo tako kako smo ispali i nemamo primedbi na to.
Nego gledam objektivno sve grupe i to mi zapalo za oko....  BTW proveri demo bosnia celtics vs deadmaus

upravu je :/...ja sam gledao demo...ima sta vidjeti...i ima jos takvih warova koji su prosli nekaznjeno  :'(

A i admini ne mogu gledati sve demoe...to je nemoguce...pa onda bi kup trajao mjesec a ne 10 dana...Najbolje bi bilo prekinuti ovaj kup :D...jer kako je krenulo vi cete se pobiti zbog igrice,demoa,namjestanja....Ovo bi trebalo biti za zabavu,a ne da haxovima pobjedite,kao sto se to i radi....dodje neki klan osnovan prije mjesec i dobije ljude sto igraju 3 4 godine zajedno.... :ne_razumem ....i kao oni su pro....qurac pro

MakiMDSS.rs

sorry jeste upravu pogresio sam i ispravio POST svoj jbg covek ima pravo da gresi za imena ali ne za velike greske

izvinjavam se SRB klanu sto sam napisao njih umesto stekov ker i titansima jer nisam znao da neki momci ne igraju u titanse ili ne igraju vise

sorry nadam se da prihvatate izvinjenje ali cinjenica je da ste kao deca na ovom forumu ono sta je ko reko , ko je haxao , a ja sam pro on je noob oces 1vs1 , ma lol nemam ja sa vama sta da igram 1vs1 koliko ste jaki dokazalo se ko je u SRBIJI reprezentaciji i nista vise

niko se nije zalio od kapitena na mene kao menagera i igraca pa nadam se da nece a niti kao sudija , koliko sam samo sudio puta BIH reprezentaciji i nikad rec nisu rekli da je nesto bilo od mene gresaka ili cak drugim ekipama

meni je najveci uspeh u ovom budjavom ali iskreno budjavom sportu da sam igrao za SRB protiv CZE gde sam nanizao nekoliko PRO igraca i imao skor u +4 sto je dovoljno za mene i izgubili 21:25 od njih , kad budes axwel igrao za SRB onda cu da ti odam priznanje ili te protiv ekipe kao sto je eSuba ili h2k i emphaty koji su clanovi NED i CZE repke a da ne pricam za SLO pro igrace

tad mi se javi dotad nemas sta da mi prigovoris jer sam i na CB uvek glavni sudija BB

lock topic ide u bzveze