News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ubijanje muva za Symbian OS 9.1

Started by Podpredsednik, August 14, 2008, 02:26:16 AM

Previous topic - Next topic

Podpredsednik

Secam se jedne igre koju je moj prijatelj imao na svom telefonu Nokia 6600. Igra je izgledala ovako, muve vam lete po ekranu dok je kamera na telefonu ukljucena, kako pomerate telefon, tako se pomera i slika koju kamera prikazuje a na taj nacin nisanite muve koje ubijate kad vam se poklope sa krsticem na centru ekrana, naravno pritiskanjem jednog od tastera.
Ne secam se naziva igre, da li neko zna kako se zove i ako slucajno postoji neko slicno ostvarenje, ali za Symbian OS 9.1!

kazanova

Quote from: Podpredsednik on August 14, 2008, 02:26:16 AM
Secam se jedne igre koju je moj prijatelj imao na svom telefonu Nokia 6600. Igra je izgledala ovako, muve vam lete po ekranu dok je kamera na telefonu ukljucena, kako pomerate telefon, tako se pomera i slika koju kamera prikazuje a na taj nacin nisanite muve koje ubijate kad vam se poklope sa krsticem na centru ekrana, naravno pritiskanjem jednog od tastera.
Ne secam se naziva igre, da li neko zna kako se zove i ako slucajno postoji neko slicno ostvarenje, ali za Symbian OS 9.1!
ma ti si pukao kao dzoger!
ahhahahaha
da te odvedem negde na selo pa ubijaj muve po ceo dan!

zlenzlla

Quote from: kazanova on August 14, 2008, 01:17:05 PM
ma ti si pukao kao dzoger!
ahhahahaha
da te odvedem negde na selo pa ubijaj muve po ceo dan!

Postoji!!! To ostvarenje se zove muholovka! Samo sto ti ovde muhe na dolaze same na nisan nego ti moras da ih ganjas i nisanis!!! A sto se tice te nove tehnologije postoji i jedno novo ostvarenje koje se zove Ried!  :yahoo
:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

zf|easy

Podpredsednik

Jeste Mosquitos (komarci), sta mi muve padose na pamet!?
Ta igra nije za operativni sistem koji sam napisao, ali hvala na pomoci, barem smo razresili kako se zove! :)
Uspeo sam da nadjem jednu na tu foru za OS 9.1, zove se Ninja Strike! Na ekranu se vidi ruka koja drzi suriken, ispred se pojavljuju nindze, fora je da ispred kamere telefona mahnete rukom kao da bacate suriken i to ce se desiti i na ekranu. Ako nekom treba full verzija, poslacu mu link za download!

Zver

baci meni link, ili mi ponesi link za NS

jape

DiDaN

daj meni 200  evra da kupim monitor  :cray

Podpredsednik

Stalno traze jos, a pre neki dan sam im dao proslogodisnje plate, malo im 15 EURA i 47 centi!!! :)

KIKI

sta ce ti to zovi tijanica

http://www.youtube.com/watch?v=lhGjw8iozDE