News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Preporuk za fotoaparat

Started by zlenzlla, December 21, 2009, 06:48:50 PM

Previous topic - Next topic

zlenzlla

Razmisljam o Canon PowerShot SX10 IS. Ima li neko da ga je probao? Dobrodosle su i preporuke ostalih aparata. Nije nista definitivno nego mi ovaj zapao za oko.

Coyot

Quote from: zlenzlla on December 21, 2009, 06:48:50 PM
Razmisljam o Canon PowerShot SX10 IS. Ima li neko da ga je probao? Dobrodosle su i preporuke ostalih aparata. Nije nista definitivno nego mi ovaj zapao za oko.

Sto se ti ne drogiras ko i sva normalna deca  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

SOLID

SOLID

Ili bolje dodaj jos kesa i uzmi Nikon D80 .....

ugly.fender

nikon  nikon ...  i ja sam  za  Nikon ...ali  onaj  5000   ...cccc  ...   dodje mi da  prodam  auto   da kupim  foto-aparat...   :D

spdR

zlenzlla

@ Zmijugo, hvala na preporuki.

Videcu jos malo sta da uzmem.  :drinks2

SOLID

Quote from: zlenzlla on December 29, 2009, 01:17:57 PM
@ Zmijugo, hvala na preporuki.

Videcu jos malo sta da uzmem.  :drinks2
NAdji negde test fotke D80 ..... predobar je !   :drinks2

Zver

Evo prodacu ti ja moj fotoaparat (panasonic DMC FZ - 20) video si uzorke fotografija (i nemoj gledati broj megapixela (apsolutno nebitno) nego veličinu ccd senzora)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Ja imam Sony Ericsoon Cyber Shot. Za mene je odlican, kamera od 8.1 megapixela, smile shuttter, opticki zoom 4x a i moze se povecati do 10x, carl zeiss optika, moze se slikati i snimati video preko 2h. Platio sam ga 135evra.    :D :D

Jacⱪ Sparroⱳ™

I zaboravio sam 2incni ekran.    :super :super

Zver

Pa jel to telefon sony ericsson ? Slike sa tih multipraktik uredjaja, ne mogu da se porede sa fotoaparatima, jednostavno spadaju u drugu dimenziju.

SOLID

Quote from: Zver on December 29, 2009, 09:50:24 PM
Evo prodacu ti ja moj fotoaparat (panasonic DMC FZ - 20) video si uzorke fotografija (i nemoj gledati broj megapixela (apsolutno nebitno) nego veličinu ccd senzora)
Zver, koliko para ?

Zver

A ja kontam da bi 200 evra bila ok cena (srce mi se cepa platio sam 650, ali je vreme da se predje na dslr) kupljen je u americi, made in japan, aparat je u fabricki perfektnom stanju, nema ni jednu ogrebotinu, uz njega idu punjač, baterija, zonerica, konvertor napajanja sa americkog na nase.

Fotografije koje izbacuje su zasićene, ima ih i na stock fotografi sajtovima, preko 20 puta su bile na billboardima sirom vojvodine (sto govori da je 5 mpix sasvim dovoljno).

zlenzlla

Cijena nije velika uopste. Samo sto ja planiram uzeti nov foto. Mogu sx 10 da dobijem za nekih 230 evra.

PS: zveri zar ne mozes ga prodati za vecu cifru sada? Velika je to razlika.  :down

Jacⱪ Sparroⱳ™

zlenzlla

Jacⱪ Sparroⱳ™

zlenzlla

Ovo nije sony ericson nego sony.  :D

Zver

Na zalost, ljudi ne znaju razliku izmedju fotoaparata i tabakere, bitno im je koliko na maski pise megapixela, on meni vredi više ali ja bih nekako da kupim eos 7d i svaki dinar mi je neophodan, naravno, ispod 200 e ga necu prodati.

SOLID

Quote from: Zver on January 03, 2010, 07:59:04 PM
Na zalost, ljudi ne znaju razliku izmedju fotoaparata i tabakere, bitno im je koliko na maski pise megapixela, on meni vredi više ali ja bih nekako da kupim eos 7d i svaki dinar mi je neophodan, naravno, ispod 200 e ga necu prodati.
Da imam kesa odma bi ga uzeo... ali jbg   kriza...  :(

Jacⱪ Sparroⱳ™

Da gore sam pogresno napisao, bez ericsson ide.        :sorry :sorry

Lun

zlenzlla

Ti bas hoces da ja bankrotiram.  :'(

60 MPx?! Jbt. Pa sta planiraju da rade sa tim, panoramu svijeta.  :shok

Koja je cijena, nije mi se dalo da trazim.  :whistling

Zver