News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Dragon Age origines

Started by tihi, November 14, 2009, 06:07:13 PM

Previous topic - Next topic

tihi

Za one koji nisu probali,najtoplije preporuke. Zverko i ja peglamo vec neko vreme i moram reci da sam posle 50h igranja i cistog uzivanja uspeo da predjem igru. Toliko je nelinearna ,i daje toliko kombinacija da sam krenuo po 3. put da je prelazim (jednom prekinuo na pola,sjebao se u build upu),naravno pokusavao sam da odradim svaki i najsitniji quest. Za mene,najbolji combo je main rouge dual weapon/archer sa lockpick skillom,alistar (tank stit i sekirce) i 2 maga,healer i nuker,odlicna varijanta je kad od magova napravis arcane warrior pa mogu da nose najteze armore (meni je healer nosio dragon bone plate armor,jedan od najboljih). Instalacija je 7.7Gb pa ko voli..:)

dexnsk

Probacu je do kraja godine. Prvo moram Risen da igram jer je igra vec proglasena za naj bolji RPG u godini i naso se i u kandidaturi za igru godine.
Tek onda ci da igram Dragon Age origines  po onom sto sam cuo i vido nije losa igra, vredi malo paznje.

tihi

Risen? To je govno kakav bre...Ako si igrao gothic 3, risen je potpuno isti ,ali potpuno. U gothicu sam uzivao ovo dozivljavam kao jedan najobicniji plagijat.

dexnsk

Gothic 3 su i radii isti ovi sto su i Risen pravili. Zapravo Risen je trebao da bude Gothic 4, al zbog dobro poznatih razloga koji su se izdesavali sa gothic 3 oni su se razisli sa tim izdavacem i sad su izbacili potpuno novu igru.

~LoneWolfs~Extreme

zapeo sam na nekom sranu i nemogu dalje...lud sam xd

dexnsk

Kao sto sam i obeco da cu igrati, kreno sam pre jedno nedelju dana.
Prvi utisak mi je bio polovican, a vec posle nekoliko sati delovalo mi je kao da igram neki od serijala "Lord of the Rings" barem je je podsetili na LOTR.
Uglavnom sve je na pocetku delovao savrseno jer je i prica super na pocetku, ali onda krece jedan mnogo dosadan deo i mislio sam da cu odustati od igranja. No oped je pocelo nesto interesantniji deo i sad se bukvalno neskidam sa igre :D

Nadam se da se necu do kraja razocarati.