News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Salabajzeri

Started by lega, December 27, 2009, 11:13:04 PM

Previous topic - Next topic

lega

Mi smo salabajzeri trazimo nove clanove mislite da smo  smijesni  e pa varte se 24 clan wara 23 pobijede i jedna nerjesena tag nam je

[S9B]         :ne_razumem kako je pao bana  je kriva lol svi nasi u clanu imaju vise od 2000 h igranja cod-a 2 i moraju imati vise od 1000h igranja coda4

don_gagi

Lepa nasa srpska jezika. :whistling

lega

don_gagi

Ne nikako...ciko samo nemoj da me bijes.  :flag_of_truce

Lider

Nauci pisati lega, ovako bez interpunkcijskih znakova samo smaras!

lega

Sam ti pazi da tebe neko ne zasamara cuj nikad se nezna ok???

don_gagi

Lideru izvini mu se, inace cemo biti biveni!  :vava

lega

I da ja vam nisam srbin ja sam hrvat ( sa ponosom) i nemam nista protiv srba oni su dobri a ti gagi nemoj se tu kurcit prek neta ok??

Coyot

Quote from: lega on December 28, 2009, 10:02:17 AM
I da ja vam nisam srbin ja sam hrvat ( sa ponosom) i nemam nista protiv srba oni su dobri a ti gagi nemoj se tu kurcit prek neta ok??

Daj bre covece iskuliraj ,pa jbt zadnja 3 dana si aktivan na forumu,i vec si uspeo da iznapadas pola foruma , opusteno care ...  :tease2

don_gagi

Quote from: lega on December 28, 2009, 10:02:17 AM

U pravu si druze...preterao sam, nadam se da mi mozes oprostiti,  i da mozemo biti dobri virtualni drugari?  :drinks2
Inace, kako se moze kod tebe u klan, jel moze da se plati ulazak u klan, posto nemam bas previse sati, i nisam bas neki igrac?  :whistling

Lider

Quote from: lega on December 28, 2009, 09:34:25 AM
Sam ti pazi da tebe neko ne zasamara cuj nikad se nezna ok???

Evo izvinjavam se, samo me nemoj tuci. Predpostavljam da imas i jaku raju sa bejzbol palicama!?

lega

Gagi javi mi se na msn S.A.W.lega@windowslive.com

Ako se pokazes kao dobar i posten igrac ulazis u clan pa eto ako te zanima javi se

Citadel of Pain

Znaci uspeo je....  :worth  :worth

Moj prvi ban na forumu....

Cestitam  :suicide

SOLID

don_gagi

Hvala Citadel, da ne bi tebe, dobili bi ja i Lider jos i batina do kraja!  :super

Lider

Quote from: don_gagi on December 29, 2009, 12:40:58 AM
Hvala Citadel, da ne bi tebe, dobili bi ja i Lider jos i batina do kraja!  :super
Aahahha  :icon_lol:  :ziveli