News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

??

Started by Darkman Ki-Ninja, September 06, 2009, 09:46:23 PM

Previous topic - Next topic

Darkman Ki-Ninja

??
Dana 6.Septembra 2009 oko 20 sati na serveru main se desilo ovo:

-Lun je poceo pitanjem '' Slani (Saltstone)  sta je ugasena ova skripta za ping?''.
-Saltstone neznajuci sta je skripta za ping odgovara ''Ne kenjaj''.
-Svi smo se pitali zasto je to rekao.
-Saltstone odgovara Lunu koji se takodje pitao zasto da ne kenja iako nista nije uradio:''Znas ti ko sam ja i znas da skripte nisam nikada koristio''.
-Svi na serveru su se smejali jer nije znao sta znaci skripta za ping.
-Saltstone odgovara:''Ajde recite mi sta je zato sto sam ja glup pa ne znam''.
-U medjuvremenu Lun nama govori ''Poz ppl izgleda da ja nisam dobrodosao na ovom serveru'' i diconnect se.
-A Saltstone govori:

P.S. Ovim hocu da  pokazem da oni koji imaju RCON da kada bi neko tako nesto rekao da bi ga kickali...

*SPARTANAC*

E moj dark imas ti jos mnogo da ucis...
I ne bavi se tudjim problemima. I ne siri mrznju na forumu! - Odrasti

Ako hoces ovako nesto da pitas sugerises imas me na XFu a mozes uvek da posaljes i privatnu poruku nekom od admina sto je to tako i mi cemo uvek da odgovorimo.

m.shadows

Quote from: DArkman Ki-NINJA on September 06, 2009, 09:46:23 PM
Dana 6.Septembra 2009 oko 20 sati na serveru main se desilo ovo:

-Lun je poceo pitanjem '' Slani (Saltstone)  sta je ugasena ova skripta za ping?''.
-Saltstone neznajuci sta je skripta za ping odgovara ''Ne kenjaj''.
-Svi smo se pitali zasto je to rekao.
-Saltstone odgovara Lunu koji se takodje pitao zasto da ne kenja iako nista nije uradio:''Znas ti ko sam ja i znas da skripte nisam nikada koristio''.
-Svi na serveru su se smejali jer nije znao sta znaci skripta za ping.
-Saltstone odgovara:''Ajde recite mi sta je zato sto sam ja glup pa ne znam''.
-U medjuvremenu Lun nama govori ''Poz ppl izgleda da ja nisam dobrodosao na ovom serveru'' i diconnect se.
-A Saltstone govori:

P.S. Ovim hocu da  pokazem da oni koji imaju RCON da kada bi neko tako nesto rekao da bi ga kickali...
Ne kontam sta si hteo ali ok...

Zver

Pa ova slika sto si postovao jasno goviori:

Ja na zalost imam tu nesrecu da koristim sbb
Mamu mu jebem

NARAVNO MISLI SE NA SBB

Ne razumem uopste smisao ovog tvog posta. Sta je problem, to sto je slani vredjao SBB, to je najmanje sto moze da uradi.

To sto slani nije razumeo luna, i osetio se prozvan za skriptu, je cisti nesporazum.
To sto je lun lako uvredljiv, to je njegov problem, video je da je u pitanju nesporazum i diskonektovao se.

DARKMAN, RAZMISLI MALO PRE NEGO STO PRITISNES ENTER I NAPRAVIS NEKI BESMISLEN POST

spdR

oprostite mu ima 12 god :D

thosl

pa mozda je tom decaku dat rcon samo da kika igrace koji vredjaju,ne mora sve bas da zna oko servera.
a forum je pravo mesto za ovakve stvari,a ne samo da se mulja ispod zita(x-fire i pm).

Al_Capone

Quote from: thosl on September 07, 2009, 01:12:27 AM
pa mozda je tom decaku dat rcon samo da kika igrace koji vredjaju,ne mora sve bas da zna oko servera.
a forum je pravo mesto za ovakve stvari,a ne samo da se mulja ispod zita(x-fire i pm).

Stvarno ljudi razmislite prije nego sto pocnete pisati :wink:
Saltstone je dosta stariji coek ne djecak, ima rcon kao i svaka druga bitanga...
Forum uopste nije mjesto za ovakve stvari jer da si procitao od pocetka shvatio bih da malac sto je otvorio ovu teme je pisao gluposti koje su nidje veze.,te  ti nisi trebao povrh toga jos vecu glupost pisati...
Read before you post.

thosl

sry ,zajebo me spider,mislio sam da admin ima 12 god.
znam i ja neke fraze na engleskom Closed/Denied