I did not cheat?! O.o

Started by *SPARTANAC*, July 24, 2009, 02:55:10 AM

Previous topic - Next topic

*SPARTANAC*

Evo ESL je izbacio BAN listu ove nedelje na kojoj se naslo cak 230 cheat-era, dok na CBu ima 2x vise korisnika i 2-3x manje banova. Mislim da tu nesto nije u redu.
Konkretno ovde je aequitas "uhvatio" svih 230 cheatera od kojih vecina njih TVRDI da nisu koristili nista nedozvoljeno.
I jos jedna stvar aequitas nema ni jedan update, ostao je na verziji 1.0 i jos ga niko nije presao, dok X-ray izbacuje svaki drugi dan update i oept je los! Think about that. :wink2

Pogledajte link i sve ce vam biti jasno:

http://www.esl.eu/eu/news/94625/ESL-Aequitas-I-did-not-cheat-/

I na kraju se postavlja pitanje, ESL ili CB?
Moj izbor ESL! :love

STEK

u pravu si....samo da dodam da ova lista obuhvacena u ladderima COD 4,CS 1.6 i CSS!!! :bad2

tom potvrdom shvatite kolko je ESL ozbiljno takmicenje.... :happy

ESL....For the WIN :rock3

www.esl.eu :computer

El Muerte

Ma mogu ljudi da tvrde sta god hoce.........mashine ne lazu.

SOLID

Quote from: El Muerte on July 24, 2009, 01:38:55 PM
Ma mogu ljudi da tvrde sta god hoce.........mashine ne lazu.

Haxor im kaze.... :whistling :whistling

El Muerte

Definitivno ESL!  :hat

Mada bi ja u njihovu bazu tamo ubacio i izgovore koje ovi ovde citeri koriste :

"Samo sam na 5 minuta hteo da vidim kako izgleda"
"Nisam ja igrao, nego moj mladji brat"(Stefaniho)
"Drugovi mi seli za komp kada sam bio u skoli"(takodje Stefaniho)
"Imam veoma nizak frame-rate" (Izgovor koriscenje garand  skripte :Monardi)
"Igrao sam iz igraonice, neko je sigurno pre mene imao hax na kompu"
"Ne znam ja ni sta je to ni kako se koristi" (Angry Kid : wallhack)
"Od druga prekopiao celu igru na komp pa mora da je to njegov hax"
I naravno najoriginalniji:
"Cak sta vise admin sam na 5 razlicitih cs servera i kada me smori jurenje citera po celi dan ja se malo opustim uz cod 2, a eto sta me je veceras sacekalo"   (Bugger/Drach tj pod imenom poznat kao .Mladen Marinkovic : sinject.exe:rofl

thosl

ili samo sam probao cheat,da vidim dal ce serevr da me kikuje (nisam smeo da kazem ko je u pitanju,banovace me po 2. put) :flag_of_truce

ja sam za cb,smori me ESL sajt.nemam pojma gde je sta,sve nesto zbrda zdola...

STEK

Quote from: thosl on July 24, 2009, 03:40:37 PM
ili samo sam probao cheat,da vidim dal ce serevr da me kikuje  :flag_of_truce

care CB je taj koj je nepregledan...do na  ESL mozes i monitor da okrenes naopacke moci ces da razumes o cemu se radi!!!!
:worth

Al_Capone

Quote from: bakitos on July 24, 2009, 03:46:16 PM
Quote from: thosl on July 24, 2009, 03:40:37 PM
ili samo sam probao cheat,da vidim dal ce serevr da me kikuje  :flag_of_truce

care CB je taj koj je nepregledan...do na  ESL mozes i monitor da okrenes naopacke moci ces da razumes o cemu se radi!!!!

:rofl :rofl n1

thosl

ne snalazim se na esl,pa eto.pre neki dan ,trazio sam klan  po guid-u igraca i nasao ga tek posle 10 min.
koliko ima banova na esl za cod2? na cb je 6147 profiles.

*SPARTANAC*

Quote from: thosl on July 24, 2009, 04:10:08 PM
ne snalazim se na esl,pa eto.pre neki dan ,trazio sam klan  po guid-u igraca i nasao ga tek posle 10 min.
koliko ima banova na esl za cod2? na cb je 6147 profiles.
CB banuje i one koji nisu cheateri + na conflict mora da cekam po mesec dva dana dok na ESLu 1 dan! :wink:

ESL <3

thosl

jao,pa ni vi ne mozete da se snadjete na esl i da nadjete banove? :(

spdR

esl jeste preglednije,ali sam naviknut na cb ,a i ESL je tesko naci war !!!!

*SPARTANAC*

Quote from: spdR on July 24, 2009, 11:16:38 PM
esl jeste preglednije,ali sam naviknut na cb ,a i ESL je tesko naci war !!!!
LAZ! ja dobio ban jer sam odbio mnogo warova. ;D
ali tacno je da je treze naci cod2 war.

ALI
pre cu da igram jedan takmicarski war nedeljno. Ali da znam da je posten.
Evo isprcacu jednu malu stvarcicu sa CB-a. Igrali smo CB reprezentacija Srbije vs Slovenije, i nakon pobede oni su trazili conflict jer GUID nije bio registrovan 24 sata pre pocetka meca (freelancer). I pogodite sta Slovenci su dobili conflict!

Jedno od pravila CB-a:
10.6.Agreements and arrangements made in the challenge notes field, on the server or elsewhere are not binding. Only the official ladder rules and settings (maps, optional rules) decided on the challenge form should be followed and be considered as the correct rules. Agreements that contradict the ladder rules will be overruled in conflicts.

For example: In conflicts, we will ignore clans who claim that the opponent agreed that they could use a freelancer on IRC or that the clan had put ‘24-hour rule doesn’t apply’ on the challenge notes and the opponent accepted. Proposed servers are never binding and are ‘suggested’ play locations only.

I jos jedna stvar na ESLU conflict traje 1-3 dana, dok na CBu mesec i vise dana. ponavljam se jbg....

spdR

esl je bolji,tu nema dileme
ali se cb vise igra :s

domohomo

Ma nevalja cb pisljiva boba to je sve korumpirana djubrad ovo je jedan primjer pusenja kite adminima http://clanbase.ggl.com/matchconflicts.php?wid=8316134

STEK

Quote from: dominik on July 25, 2009, 03:55:37 AM
Ma nevalja cb pisljiva boba to je sve korumpirana djubrad ovo je jedan primjer pusenja kite adminima http://clanbase.ggl.com/matchconflicts.php?wid=8316134

upravo je u tome stvar.....pojavi se neki indijanac...i ubedi admine da posedujes neka sranja a u stvari tebe usrale neke situacije i naravno BAN!!! :bad2

domohomo

Ma nije to bilo u pitanju ovaj put (mada je nama dusu banalo zato sta je neki mali istlacio admine, poslije je njega banalo radi wh-a u istom waru) nego smo mi dobili bili pimpeke i onda su napisali conflict pa smo i conflict dobili a za 5 minuta meni stize poruka jednog igraca iz pimpeka ble hahaa jadnici blabla kad ono pogledam conflict promijenjen (u pimpecima je tada igrao WTR-admin na cb). i tako je glupi slovenac west promijenio conflict jer mu je ovaj rekao jbg......

spdR

spartanac zaboravio si da napomens da na cbu 3-4 dana traje preuzimanje konflikta od strane nekog admina :)

Conflict is in queue for processing - please be patient !

thosl

Ijao a kad napisu Case closed-denied  :suicide
na cb ces uvek izgubiti zbog freelancera.a admini su isto ljudi,nisi nepogresivi.uvek mozes da se zalis njihovom cb sefu.konflikt traje malo duze,pravda je spora,al dostizna.
za Electronic Shit League stvarno ne znam...

spdR

e jos nesto spartanac

si razmislio zasto je aequitas v1.0 ? pa sigurno nije ! ali eslu nije bitno da se kurce ko xray da se updatuje svaka 2 dana,vec to mogu i tajno da urade-  onda ni "prodavci" haxeva ne znaju da moraju da ga updatuju :)

i padose cheateri

*SPARTANAC*

Quote from: spdR on July 26, 2009, 10:15:19 PM
e jos nesto spartanac

si razmislio zasto je aequitas v1.0 ? pa sigurno nije ! ali eslu nije bitno da se kurce ko xray da se updatuje svaka 2 dana,vec to mogu i tajno da urade-  onda ni "prodavci" haxeva ne znaju da moraju da ga updatuju :)

i padose cheateri

Prilicno sam siguran da je i dalje na 1.01 verziji jer imam aequitas na kompu jos od januara ove godine i svaki put ga palim bez problema, ne pise nikakav update, niti bilo sta. Niti se promenila velicina aequitasa. U krajnjem slucaju prvo proveri pa pisi na forumu.
   Date    18/10/05

http://www.esl.eu/de/download/590704/

spdR

aj procitaj moj post pa ces skontati o cemu pricam
tacnije,procitaj jos 2x

*SPARTANAC*

Quote from: spdR on July 27, 2009, 01:35:45 AM
tacnije,procitaj jos 2x
Da procitao sam jos 2 puta, i sta sam trebao da skontam?!
Ja i dalje stojim iza onoga sto sam napisao u zadnjem postu. Verovatno nikad nisi niakd koristio aequitas... :icon_lol:

spdR

trebao si da skontas,da ako se AEQUITAS ne updata,postaje nemocan
ali ja sam rekao da se stoooo posto updatuje,samo da to verovatno niko ne zna...uostalom sta je tesko programu da se bez znanja korisnika updata ? :)

naravno kada hakeri ne znaju kada je napolju opasnost,ne mogu ni update haxa napraviti :)
jer realno da je na 1.0 v,mogo bi da ga ducka lagano

$tring

Quote from: bakitos on July 24, 2009, 03:46:16 PM

CB je jedan od ruznijih sajtova koje gledam, s obzirom da sam dizajner i da dnevno pogledam bar 50 sajtova.. (www.cssmania.com , www.cssremix.com itd.) ... Na taj izgled se jos nekako i naviknete ako dugo igrate CB. Mene CB konkretno iritira zbog par stvari:

- Pristrastnost admina - u slucaju i da pobedite neki war, ukoliko neko iz protivnickog tima poznaje admina dzaba vam svi vasi conflict-i. Tako nesto se desilo u ctf kada je igrala Srbija vs Slovenija. Ali ko ih jebe...

- GV skripta umesto PBBANS - Cinjenica je da je PBBANS pravi fašizam za cheatere, skriptase i ostala cvar majstore. Tipa, kika i banuje te ukoliko samo vidi da si upisao cvar : g_aimbot 1 ... ili sta god. Ima pooooooodugacku listu... na GV skripti igra kurta i murta (ok, el muerte i ne bas.. :) ) ... Kroz GV skriptu realno gledano dosta toga prolazi, i to je jedan od razloga zasto se igraci opredeljuju za CB. PBBANS koriste na Eurodomination, i tu nema zezanja. Pa pogledajte, od 2800 COD2 servera u svetu samo 270 koristi PBBANS striming. Na nasem SD PRO serveru je do sada zabelezeno ravno 1000 banovanih keyeva zbog varanja... Ej ljudi - 1000! ... Strasno... Pa nije na server doslo 150.000 ljudi pa da samo 1000 ima cheat...

spdR

Pbbans se vise koristi u Americi ! Dok je gv zbog cba zastupljeniji u Evropi.
@Ovo za admine se slazem.

Samo tu ste vi opravdano izgubili -120.Za guide ne vazi ono pravilo "kad rupas gotovo"

od registracije guida mora proci 24 h ,inace....

thosl

cb jednako tretira banove sa gv i drugih organizacija(pbbans,ggc,punkbusted...).svi se oni smatraju citerima.ako bas mnogo volis pbbans,namestis dvojni strim sa gv,niko nece praviti problem.

*SPARTANAC*

Quote from: spdR on July 27, 2009, 12:58:26 PM
Pbbans se vise koristi u Americi ! Dok je gv zbog cba zastupljeniji u Evropi.
@Ovo za admine se slazem.

Samo tu ste vi opravdano izgubili -120.Za guide ne vazi ono pravilo "kad rupas gotovo"

od registracije guida mora proci 24 h ,inace....
Hahaha, jel tako??

Prvo spideru procitaj sta pise u pravilima... u prevodu pise "Kad rupas gotovo" - slozio si se sa time da mogu da imaju freelancera. A to cu ti dokazati jednim linkom. :)
Trenutno CB stranica nesto jebe tako da ces morati malo da sacekas za to. I de majketi prvo procitaj pre nego sto nesto napises.
EDIT: evo linka za mog spidera: http://clanbase.ggl.com/warinfo.php?wid=8977037

Quote from: spdR on July 27, 2009, 01:35:45 AM
tacnije,procitaj jos 2x
Sto se tice ovoga, ti i trebao da pocenes da citas svoje postove... znas to?
Prvo lepo si napisao da se aequitas "tajno update-a" sto je apsolutna gluopst (i ako se tajno update to se moze smatrati virusom - ZABRANJENO JE, zamisli da ti se update-a software kad oce koji hoce koliko hoce, a da ti pre toga to nisi potrvrdio, zar ne lici na prekrsaj privatnosti?)

thosl

Quote from: *SPARTANAC* on July 27, 2009, 06:26:17 PM

zamisli da ti se update-a software kad oce koji hoce koliko hoce, a da ti pre toga to nisi potrvrdio, zar ne lici na prekrsaj privatnosti?)

ne ako se slozis sa tim prilikom instalacije.isto je sa punkbusterom.

spdR

gle,da li ti stvarno verujes da coderi ne bi uspeli da probji aequitas da stoji na 1 verziji ! to je NEMOGUCE !!!

sto se tice freelancera,mogao bi ti da procitas pravila

to pravilo za guid ne vazi,za to se mozes zaliti i posle meca
krivi guid,regan guid a nije proslo 24h ...

znam o cemu pricam imao sam x takvih slucajeva....nazalost opravdano su vam uzeli 120 :(

*SPARTANAC*

Quote from: thosl on July 27, 2009, 06:58:26 PM
Quote from: *SPARTANAC* on July 27, 2009, 06:26:17 PM

zamisli da ti se update-a software kad oce koji hoce koliko hoce, a da ti pre toga to nisi potrvrdio, zar ne lici na prekrsaj privatnosti?)

ne ako se slozis sa tim prilikom instalacije.isto je sa punkbusterom.
Cuj care, vidim da imas problema sa vidim pa cu citirati sam sebe

"zamisli da ti se update-a software kad oce koji hoce koliko hoce, a da ti pre toga to nisi potrvrdio"

thosl

jao unluck
pa kakve veze ima finac i gruzijac sad?

*SPARTANAC*

Tema je otisla vrlo daleko... i moze jos dalje da ode - bolje spreciti nego leciti.