News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

нalba godine

Started by GuRuGeoRge, June 10, 2009, 07:46:14 PM

Previous topic - Next topic

GuRuGeoRge

*нalba godine*

// Stvarno podneta оalbenom odeljenju NTL-a// :

Dragi kreteni,
Musterija sam NTL-a od 9. jula 2001 godine, kada sam se prijavio na vasu "tri u jednom" ponudu za kablovsku televiziju, kablovski modem i telefon.
Tokom tog tromesecnog perioda iskusio sam neadekvatnost usluge za kakvu do tada nisam verovao da je mogucna, kao i neznanje i glupost gigantskih razmera. Dozvolite mi da vas bolje upoznam sa detaljima, kako biste postali profesionalniji i otklonili prepreke, ili, sto je verovatnije,(pretpostavljam) bar da imate neko zanimljivo stivo za citanje dok otaljavate svoj radni dan puseci kojesta i ispijajuci kafu iz automata u brlogu koji nazivate kancelarijom.
Pocetna zakazana instalacija u mojoj kuci otkazana je bez ikakve najave, rezultirajuci time da sam celu subotu proveo sedeci na svom debelom dupetu i cekajuci da se vas tehnicar pojavi. Kada sam shvatio da se nece ni pojaviti, proveo sam jos 57 minuta slusajuci iritirajucu "hold" muziku vaseg telefona, i jos iritantniji glas zenskog robota sa skotskim naglaskom koji mi savetuje da pomoc potrazim na vasem sajtu punom korisnih informacija... A KAKO TO DA IZVEDEM BEZ MODEMA?

Uspeo sam da prevazidjem dosadu igrajuci se sa svojim
testisima neko vreme - aktivnost u kojoj vi, nema sumnje, pokazujete briljantnu vestinu i umece.
Odlozena instalacija ipak se dogodila dve nedelje kasnije, s
tim sto je tehnicar koji je dosao zaboravio da ponese nesto neophodnog alata - burgiju i mozak... Dve nedelje kasnije, moj kablovski modem jos uvek nije stigao.
Nakon 15 telefonskih poziva tokom naredne 4 nedelje, modem je konacno stigao - svega sest nedelja nakon sto sam ga narucio i platio.

Jos uvek cekam da mi se uspostavi telefonska linija. Imao sam
9 poziva preko mobilnog ka vasoj (bes)pomocnoj sluzbi, gde sam bio
beskorisno prebacivan od jedne do druge iz siroke lepeze nezainteresovanih osoba, sve samih majstora u dangubljenju. Dobio sam obavestenje da je telefonska linija slobodna (i da ce mi se neko javiti); da telefonska linija nije slobodna (i da ce mi se neko javiti); da ce me prebaciti kod nekoga ko ce bolje znati da li je telefonska linija slobodna (nakon cega je veza prekinuta); da ce me prebaciti kod nekoga (sto je, ispostavilo se, vasa telefonska sekretarica koja me je obavestila da u kancelariji nema nikoga); da ce me prebaciti kod nekoga nakon cega sam opet slusao iritantni glas zenskog robota sa skotskim naglaskom... i tako, par varijacija na tu temu.

Nesumnjivo ste do sada prestali sa citanjem ovog pisma, posto izvesno imate jos hiljade nezadovoljnih musterija koje treba izignorisati, kao i jos neki od onih krucijalnih testis-momenata gde je vase prisustvo neophodno. Da budem iskren, bas me briga, daleko vece zadovoljstvo mi je da svoj gnev izlijem na papir nego da urlam na vasu "hold" muziku bez kraja i konca.
Tako da, oprostite, ali ja cu nastaviti.

Mislio sam da je British Telecom sranje, da su dotakli dno
dna u losem odnosu prema strankama, da niko, nikad i nigde ne moze biti vise nezainteresovan, beskoristan i maltertirati svoje musterije
pruzajuci uslugu za koju dobija pare. Zbog toga sam i izabrao NTL. Zamislite onda moje iznenadjenje kada sam uvideo, na svoje srazmerno veliko nezadovoljstvo i> razocaranje, kakva ste vi beskorisna druzina dzukela.

British Telecom - ma kakve ovejane bitange bili - sijaju kao
zvezda vodilja na tamnom nocnom nebu, oni su svetli primer briljantne
usluge, spram mulja i taloga u kojem se valjate vi sa svojom neiscrpnom nekompetencijom.
Suvisno je i napominjati da sam odustao od svog uzaludnog i naivnog nadanja da cu dobiti ikakvu uslugu od vas. Savetujem vam da i vi odustanete od bilo kakvog pokusaja da od mene iskamcite ijednu paru za uslugu koju na tako katastrofalan nacin niste uspeli da pruzite. Svaki takav pokusaj bice docekan isprva sa urnebesnim smehom i nevericom koju ce ubrzo smeniti gnev, izvesno pracen jarosnom zestinom.

U prilogu imate i dva poklona, brizljivo izabranih iz kutije
s peskom moje macke. Shvatite to kao izraz mog konacnog i potpunog prezira vas i vase beskorisne kompanije. Iskreno se nadam da sastojci nisu nista izgubili na svezini tokom transporta - bili su na zadovoljavajucem nivou u trenutku slanja posiljke, i bio bih iskreno razocaran ako ne biste iskusili kako njihovu bogatu aromu tako i delikatni sastav. Shvatite ih kao otelotvorenje mojih osecanja prema NTL-u i njegovom beskorisnom osoblju.

Provedite lepo dan - i neka to bude poslednji u vasem jadnom, malom zivotu, vi iritirajuce nekompetentna, i razjarujuce bespomocna, bando tupsona.

:super :clapping2 :rofl

zlenzlla

ahahhahahahhahahhahahahahhaah

Kakav kralj.  :rofl :rofl :rofl

SOLID

Znaci koja kraljina.....!!!!! :rnr :rnr :rnr :rofl :rofl :rofl

Ni ovi nasi nisu nista bolji mamu im ebem!!!!   Bilo je par situacije gde sam pozpizdeo samo tako ali mi se nije dalo preko telefona da urlam  ;D ;D ;D

Funkerman

* ThE JoKER *

omg haahahahahhah car  :rofl :rofl :clapping2

Zver

Ovo pismo bi moglo direktno copy/paste ka SBB-u

Citadel of Pain

Quote from: Zver on June 10, 2009, 10:05:43 PM
Ovo pismo bi moglo direktno copy/paste ka SBB-u

Palo mi je to napamet odmah Rade, pa sam nazvao SBB i pitao na koju email adresu primaju zalbe.
Glupaca sa druge strane mi je objasnila da ta mogucnost ne postoji i da ako hocu a uputim zalbu to moram preko poste, ono kao pismo markica...

Ja je, onako u neverici, da li to ona meni ozbiljno objasnjava da najveci provajder za kablovski INTERNET u zemlji nema adresu na koju se korisnici INTERNETA mogu zaliti. Na to mi ona odgovara kako trenutno nemaju ali da ce u BUDUĆNOSTI mozda postojati i takva opcija!

Ovaj gospodin ima sreće što ne zna šta je stvarno dno usluge, kakav god da je NTL sigurno je primer dobre prakse za SBB retose.