News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Sta obuci za maturu ???

Started by Funkerman, May 03, 2009, 10:39:53 PM

Previous topic - Next topic

Funkerman

Ajd ako imate neke predloge,pisite ..imam maturu za 20 dana jos nisam skontao sta cu obuci....imam nesto u glavi ,ali vidjecu,da vidim sta vi predlazete??? Ono sto sam ja kontao i gledao sam malo po radnjama...silver odijelo,crvena sulja opustena, i starke crvene..bez kravate.ono maximalno opusteno  :)

zlenzlla

A jeli zelis da izgledas kao klosar ili nesto ozbiljnije? Mislim da ti je ta kombinacija bas bezveze bar za maturu. A srebreno odijelo, ako mislis na ono sto se presijava, ti je 0 bodova. Mani se toga i obuci se kao covek i pokupi neku ribu te noci, a ne samo po pivi sa drugarima.

Funkerman

Ma ne brate,takva je neka boja,ne sjaji nego boja onako je srebrna,nije siva...a to meni nije klosarski,jbg imamo razlicite ukuse,ti si vjerovatno za ono neko crno odijelo obicno,kravatu i cipe..ma jok...a sto se tice treba ne birni ..ekonomska skola    :) :super

zlenzlla

Quote from: Funkerman on May 03, 2009, 11:00:36 PM
Ma ne brate,takva je neka boja,ne sjaji nego boja onako je srebrna,nije siva...a to meni nije klosarski,jbg imamo razlicite ukuse,ti si vjerovatno za ono neko crno odijelo obicno,kravatu i cipe..ma jok...a sto se tice treba ne birni ..ekonomska skola    :) :super

Pa kako sam ja to zamislio to mi izgleda tako nekako klosarski.  :hmm

Naravno o ukusima ne vrijedi raspravljati, tako da ti obuci ono sto ti najbolje odgovara.

Mada s obzirom da je ekonomska (mmmmm...), obuci neku trenerku da se mozes brze skinuti.  :spiteful

Lider

I ja ti predlazem da obuces full opremu, jer je to prvi put (predostavljam) i ko zna kad ces ga jos obuci, mozda tek na svojoj svadbi.
Ja ti predlazem bijelo odijelo, crna kosha, gore odkopcano jedno do dva dugmeta, neku kajlicu oko vrata, cuka oko ruke i police cvike. Ima da budes glavni   :D
Uglavnom budi gospodin covijek to vece :D
U can do it  :clapping

zlenzlla

Quote from: Lider on May 03, 2009, 11:08:43 PM
I ja ti predlazem da obuces full opremu, jer je to prvi put (predostavljam) i ko zna kad ces ga jos obuci, mozda tek na svojoj svadbi.
Ja ti predlazem bijelo odijelo, crna kosha, gore odkopcano jedno do dva dugmeta, neku kajlicu oko vrata, cuka oko ruke i police cvike. Ima da budes glavni   :D

:this  :drinks2

Evo covjek ti fino kaze, poslusaj ga

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: Lider on May 03, 2009, 11:08:43 PM

slazem se kakvo silver odijelo sa crvenom kosuljom i starkama???? pa skoro me srce izdalo kad sam cito :yahoo
Lider ti je lijepo napiso ima da budes glavni frajer tu vecer i ne jednu odfurat doma nego 3 trebe.

SOLID

Funkerman

Ma gledao sam neku sliku na netu to sivo odijelo i crvena sulja i 'tike..extra izgleda...al' sad me vi jos vise zbuniste....sad bas ne znm sta cu   :icon_neutral: :girl_cray

komara

Sve zavisi od osobe meni je cilj bio da nikad u zivotu ne obucem odelo i kravatu to mi se zasad i ispunilo. STARKE RULESSSSS  :rock3

PsiHoman

Ma navuci cakshire.... :) Salim se lepo ti lider kaze .... Postoje i one kosulje bez dugmica samo im je iseceno tu oko vrata ne moras da otkopcavas :)

zlenzlla

Quote from: PsiHoman on May 04, 2009, 05:15:58 PM
Postoje i one kosulje bez dugmica samo im je iseceno tu oko vrata ne moras da otkopcavas :)

Samo svuces.  :icon_bad:

Funkerman

Quote from: komara on May 04, 2009, 04:31:14 PM
Sve zavisi od osobe meni je cilj bio da nikad u zivotu ne obucem odelo i kravatu to mi se zasad i ispunilo. STARKE RULESSSSS  :rock3

Konacno malo podrske   :super

Funkerman

E odustao sam od ove crvene kosulje...sad sam zagrizao na crnu kosulju,a odijelo ostaje sivo,bio sam danas u radnji jednoj i probao kombinaciju..extra mi je!!!!Jos sam nasao extra crne starkice....  :yahoo  :yahoo :super

~LoneWolfs~Extreme

Zver

Ja sam bio u fazonu : dala mi keva pare da se obucem za maturu, ja otisao, kupio russel athletic duks, leviske, i najk patike, naravno u tom sam i otisao na maturu, a mogao sam i posle da nosim, da sam kupio odelo, obukao bih ga jedno 5 puta u zivotu.

* ThE JoKER *

Quote from: komara on May 04, 2009, 04:31:14 PM
:wah :wah

zlenzlla

Quote from: Zver on May 07, 2009, 10:55:29 AM
Ja sam bio u fazonu : dala mi keva pare da se obucem za maturu, ja otisao, kupio russel athletic duks, leviske, i najk patike, naravno u tom sam i otisao na maturu, a mogao sam i posle da nosim, da sam kupio odelo, obukao bih ga jedno 5 puta u zivotu.

A sta za prilike koje zahtjevaju odijelo? Nisi se zenio u leviskama? Odijelo treba imati. Ko zna kada ce zatrebati.

brnjoliki

:worthma posudi od nekog frenda neko odelo neces biti najgori ako sta ulovis dobro je,ako ne jos uvek imas pare za odelo spiskaj ih na zenu(lakih morala)i to neces nikad zaboraviti.p.s.sad ce neki "ja nikad nebih kurvu platio"pa normalo da nebi kad nisi probao da jesi morala bi te mama od tamo vilama vaditi.zezam se te zene znaju svoj posao.ma uostalom jebalo te odelo slusaj stringa zenzila nema pojma!!! :rock3

komara

Quote from: Zver on May 07, 2009, 10:55:29 AM
Tako je ZVER  :clapping2

brnjoliki

pardon ne stringa nego zver. ;D

zlenzlla

Quote from: brnjoliki on May 08, 2009, 08:19:34 PM
:worthma posudi od nekog frenda neko odelo neces biti najgori ako sta ulovis dobro je,ako ne jos uvek imas pare za odelo spiskaj ih na zenu(lakih morala)i to neces nikad zaboraviti.p.s.sad ce neki "ja nikad nebih kurvu platio"pa normalo da nebi kad nisi probao da jesi morala bi te mama od tamo vilama vaditi.zezam se te zene znaju svoj posao.ma uostalom jebalo te odelo slusaj stringa zenzila nema pojma!!! :rock3

Kurve su za one koji su nesposobni da sami sebi nadju ribu.  :suicide
Jbt pa neces posudjivati svaki put kada ti zatreba.
Veze ti nemas!  :rnr

Funkerman

joj ljudi veceras je .....jaooooo kako sam nestrpljiv...... 

STEK

veceras ti je najveca obaveza da  :icon_bad: nekog ....nesto.....ne bitno.....zato nemoj da izneveris nas starije!!!
:party2 :party2 :party2

zlenzlla

Quote from: bakitos on May 22, 2009, 12:39:10 PM
veceras ti je najveca obaveza da  :icon_bad: nekog ....nesto.....ne bitno.....zato nemoj da izneveris nas starije!!!

Nekog? Mislis neku?  ;D  Ili je daj sta das.  :rofl

STEK

Quote from: zlenzlla on May 22, 2009, 12:41:14 PM

Nekog? Mislis neku?  ;D  Ili je daj sta das.  :rofl
samo se secam da mi je ujutru DUREX bio okacen na ........a sad sta sam ja dovatio jebem li ga.... :happy

zlenzlla

ahahahhahahhahahhahahahha    :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Ma bitno da si ti nesto dokacio.  :rofl :rofl :rofl

I onda durex nisi skidao danima kao u South Parku.  ;D

STEK

Funkerman

Ma nabice se nesto i na kolac...,to je primarni cilj   :rofl :rofl :icon_bad:

Funkerman

Zavrsilo se i ovo konacno...evo vam jedna  fotka da vidite taj imidz na kraju.   :rofl :rofl
btw.ovdje sam gledao na neki drugi aparat,da ne mislite da se gubim...jbg kad ima 100 fotoaparata.. i ne znam u koji da gledam prije  :vava

* ThE JoKER *

odabir je  :super ...hahah,ai ko se ne bi gubio na taj dan  :cray :yahoo

Al_Capone

Ma obuces se ko Usher sto je u spotu "Yeah"  :clapping :clapping Zakon!  :wink:

* ThE JoKER *