News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

za korisnike Sbb-a

Started by DiDaN, May 13, 2009, 10:20:51 PM

Previous topic - Next topic

DiDaN

Vidim da ovde ima dosta kosrisnika koji su na Sbb-u,naleteo sam na jedan ip changer

usd-preogram za skidanje sa sajtova poput rapida

sbb ip changer-dobijanje nove adrese;izbegavanje cekanja onih 15 min

http://#cenzura#.com/files/183935565/USDownloader___SBB_IP_Changer.rar

Zver

Podpredsednik

Moj drug koristi neki Crypt Downloader, ako sam dobro zapamtio, kaze da je fantastican, cak ti sam otpakuje arhive.

clumsy

probao sam crypt downloader, ali nikako nisam mogao da podesim... pokusavao sam i onda sam odustao.
crypt radi tako sto ti posle svakog fajla skinutog sa rapida restartuje moodem.

spdR

meni ostane isti ip i kad mi se resetuje modem...jbm ti eunet...jednom mi je ip 213.xx jednom 78xxxx...ne znam ni kad se menja =)

Tomo_SU

Platis i skidas full kad god ti treba. Nije tako ni skupo kad se podeli sa par ortaka ;)

Podpredsednik

Ogranicili su RAPIDSHARE, tesko da moze vise da se izvede to sa par ortaka, ranije je bilo 10GB dnevno skidanje a sad je oko 2.6GB (80GB mesecno).

A u Crypt Downloader mozes da ubacujes proxy servere i da slidas preko njih.

DiDaN

ja koristim RSD...........i zadovoljan sam :super
ako nekom treba nek mi se javi da mu posaljem na pp
naravno cena je standardna

:super :super :super :super :super :super

$tring

Ja sam kupio Rapidshare Premium...  :tongue2 ... i cepam na vise kompova sa istim nalogom... posto svakako ne skidam toliko puno dnevno.

Tomo_SU

Ti proxy serveri su po defoultu preoptereceni pa je skidanje preko njih najcesce nekim malim brzinama.

Na #cenzura# premium imam 25 GB na 5 dana. Znaci mesecno 150 GB teoretski downlaod.

Kada se troskovi podele na 4 dela. To bude oko 150 din mesecno (1.5 eur) i limit od 37.5 GB po osobi. I sad za 150 din da se smaram sa programima, cekanjem, sporim skidanjem ... lepo selektujem 100 linkova ubacim u listu i kliknem download :D

Podpredsednik

Znaci podigli su limit, nije vise 80GB mesecno.
Ja sam u martu uplatio 6 meseci,a inace redovno uplacujem vec skoro 2 godine i uopste ne zalim novac koji dajem za to.