Nvidia ForceWare network Access Manager driver not found

Started by Staljin, April 26, 2009, 08:10:34 PM

Previous topic - Next topic

Staljin

I nece mi instalirat Nvidia ForceWare network Access Manager  sa maticnog cd-a. Probao trazit po netu,ali nista. Ako netko zna za sta to sluzi nek javi,i jos nesto,u vezi PINGA,neki dan sam stavio nove windowse i ping mi taj dan bio ok,40-50,međutoa,kad sam ujutro upalio "stroj",ista prica kao prije par dana,70-110,na bitangama. Kada odem na speedmeter,izmjeriti ping i brzinu downloada prema srbiji,pokaze mi ping 45-55,download 2mb,upload 256,e sad ti reci ko tu kog j.....U biti na svim serverima mi je povecan ping bar za 20,dali to ima veze sa napajenjem i maticnom,koje sam nedavno promijenio,ili do mog neta,mada sumnjam,jer i jedan moj pajdo iz zgrade pila cod2 ali on nema problema sa tim. Aj pomagajte ako netko zna

Podpredsednik

Da nisi neki novi antivirus ili firewall instalirao?

Staljin

Ma jok,nemam ni jedan antivirus,cak sam iskljucio firewall,auto update i jos toga u msconfigu,ali nisam nista iskljucivao sto se konekcije tice i nista ne radi u pozadini

clumsy

Staljin

e znao sam da ce me to netko pitat,ma jok,nisam nista iskljucio sto ne treba

Podpredsednik

Odnesi tvoj kompjuter kod komsije kojem internet radi normalno, moguce je da tvoja oprema za internet vise ne radi kako treba, da ti se ruter zabunio ili su kablovi i konektori osteceni.

*SPARTANAC*

Zar nije najlogicnije da imas virus? :vava I sam kazes da nemas anitvirus.
A inace i router ume da jebe cesto.

Staljin

nema virusa,nema spywera,provjereno sa svim i svacim

*SPARTANAC*

jesio probao da ocistis registry...ume i to da zeza komp.
Preporucujem CCleaner.

*SPARTANAC*

Quote from: Staljin on April 27, 2009, 11:45:22 PM
i CCleaner i Tune up
i nista?  :shok
hmmm reinstal ploce jesi probao? - ako nije to onda  :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce

Lun

Nisi rekao koju ploču imaš, dok sam imao nForce 4 DFI LP Ultra-D sećam se da je i NAM bio na instalacionom Cd-u. Probao ga i deinstalirao, u sklopu njega je i neki nvidia firewall bio. Moguće da ti je on zagušio protok. Evo ti link sa uputstvom za forceware networking, moоda ti pomogne:
http://www.nvidia.com/object/IO_32129.html

Staljin

e fala vam za trud ,al nist ne pomaze,jbg,novi komp i pa pa