Uhvacen chiter na SD-u

Started by dexnsk, March 05, 2009, 01:31:08 PM

Previous topic - Next topic

Na delu sa WH

Dali je PB u pravu
14 (82.4%)
Ili je ipak on
3 (17.6%)

Total Members Voted: 16

dexnsk

(Drando)>119< uhvacen sa WH
Izgovor mu je bio PB cesto pogresi i da imam WH sigurno bi bio prvi . Posle toga imo je jedan kill kroz dim i to hs.

*SPARTANAC*

ma daj DEX pa st stavljas ovo vidis da je citer omg
i ti izgovori jao kikao me PB slucajno dal to jos neko shvata za ozbiljno?

ZATO SAM JA ZA ORG SERVERE, PA NEK GA TAMO KIKA PB JENDOM ZAUVEK!

dexnsk

Quote from: *SPARTANAC* on March 05, 2009, 09:10:59 PM

Ajmo ban jedan za njegaxD

*SPARTANAC*

Quote from: dexnsk on March 05, 2009, 09:54:08 PM

I ja se salzem, ae kupite ljudi org pa da prebacimo SD na org. pa da igramo i uzivamo. :drinks2

Maki

Quote from: *SPARTANAC* on March 05, 2009, 11:04:45 PM
Quote from: dexnsk on March 05, 2009, 09:54:08 PM

I ja se salzem, ae kupite ljudi org pa da prebacimo SD na org. pa da igramo i uzivamo. :drinks2
Tako je ljudi sta se zajebavate ,sa idiotima org gv stream serveri, pa nek gospoda udju tu sa pizdarijama ,ode cd-key :icon_dick:

~LoneWolfs~Extreme

Ja to cekam vec ohohohho:) dajte ljudi barem 1 org za da se ljudi mogu normalno igrat...kome se ne daje lova za org ima i dalje ove server,a nama koji ih imamo org server da se igramo kvalitetno:)

ToTo

Podrzavam ideju da bar jedan server bude org, sto pre to bolje!!!

Foxy

Da na Orgu nema citeva!!!!Al nevjerujem i da ih  je na ovom bas na ovom serveru puno !!!

spdR

*SPARTANAC*

Quote from: sp1deR on March 18, 2009, 10:09:38 PM
Foxy tamo ima skripti = ti :)
De spder ostavi coveka na miru regao se na FORUM i odma "imao si skriptu"
A i koliko vidim on je jedini pametan covek koji je to video, nije se nervirao i skako na forumu,i lepo je iskljucio skriptu prema tome
SVAKA CAST FOXY :hat :rock3

Foxy

da imo sam skriptu i sta ti ima 250 loc ja imam 40 lock mp mi puca ko tebi M1!!!!!!!!Tnx Sparta!!!

spdR

Dobro samo sam napomenuo...BTW nemam ja 250 lock...Ni blizu...Imam 9550 ati,2ghz intel proc i 512 ram :S
Pa imam malo fpsa - i opet ne koristim skriptu :)
To je bila moja poenta...

Foxy

Mislim ne koristim je vise!!!!Jel sad imam 125 lock!!!1Kupio  1 GB rama!!!A i onako je to for fun!!!a na war ne bi nikad stavio skriptu!!!

*SPARTANAC*

Quote from: sp1deR on March 19, 2009, 04:32:47 PM
Dobro samo sam napomenuo...BTW nemam ja 250 lock...Ni blizu...Imam 9550 ati,2ghz intel proc i 512 ram :S
Pa imam malo fpsa - i opet ne koristim skriptu :)
To je bila moja poenta...
Jbg i ja sam protiv tih sranja, pa cak i na pubu, al ajde znam kako to kad te svi ubijaju a ti nemozs da mrdnes....
moze tu da se oprosti...
I zar nije bitnije da vise ne koristi skriptu...to valje i jeste cilj wall of shamea (da se ne vara po serverima).

spdR

Pa dobro je kazem,nista mu lose nisam rekao,super sto vise ne koristi :) Ja kad odem na main jeste da popizdim kad me neko izrafalise iz garanda,al sam se suzdrzo :) Kako god,kad imas malo fpsa moze i da se razume...Al kad vidim g33kove ko danas na cbu da me ubija na burgu kao sniperom iz garanda (vidi se da ima skriptu) dodje mi da obrisem cod :S

m.shadows

znas sta sam primetio, sve rifle puske sa jednim metkom mogu da ubiju,mene ubo jedan drug a znam da nema skriptu, pa cak i ja sa gewerherom 43 dobro ubijam u glavu ponekad kad vire a ipak nisam chiter. Ponekad neko kaze da jesam, al inace ljudi znaju da nisam, posto sam tolko los :( :( :( :( :(