News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Moje mape za CoD4

Started by SC_General, May 15, 2009, 02:22:26 PM

Previous topic - Next topic

SC_General

Ne znam dal ste ovo vec negde videli.Evo ovde imate plejlistu sa svim mojim mapama koje sam napravio za Call of Duty 4

http://www.youtube.com/view_play_list?p=5BDA3CC4C5293EF1

U pitanju su mape:

Vukovar

Vukovar night

Old School

Rooftops

Rooftops night

Freedom Bridge

Mozete ih skinuti ovde:
http://www.fpsbanana.com/members/maps/452568

I igrati na nasem Balkan Special Forces mod serveru:
85.190.9.13:28961

hajae

Lijepo stvarno. Vukovar bi mogli isprobat an bitange  serveru ako string nema nista protiv? :super :super

VIP.er

SC ili promenite ime ili se kupite sa ovog foruma...

spdR

@kopzz
Mislis na bitange cod4 server ?
Ja bi licno voleo da se ovo napravi i za cod2,bas bi mi bilo extra probati old school i vukovar na codu2 :)

* ThE JoKER *

Quote from: VIP.er on May 18, 2009, 12:26:27 PM
:icon_question:  :-\

hajae

Quote from: sp1deR on May 18, 2009, 12:53:34 PM
@kopzz
Mislis na bitange cod4 server ?
Ja bi licno voleo da se ovo napravi i za cod2,bas bi mi bilo extra probati old school i vukovar na codu2 :)

Da da na cod4 mislim a i za cod2 bi moglo ;D

VIP.er

Quote from: * ThE JoKER * on May 18, 2009, 09:56:33 PM
:icon_question:  :-\
Sta ti nije jasno ? Ko god ima u imenu ime nekog ratnog zlocinca/zlocinaca nije pozeljan ovde, to je kristalno jasno i naglasavano je od samog pocetka. SC, promenite ime do sutra ili brisem postove !

* ThE JoKER *

mape su odlicne  :clapping,dosta ima da skida,150 mb sve otprilike...igrao sam,tj presetao malo posto nije bilo nikoga,dolazi neko ili je empty ?

SC_General

Obrisi sve boli me kurac i za tebe i takve izrode kao ti.Ti ces da odlucujes ko je zlocinac a ko ne.Daj keve ti idi kuci tusiraj kamilu.
Ti ces nekom da odredjujes dal ce da menja ime i sl.hahahahaha
Aj zbogom.
ja sam ovde dosao kao srbin i prijatelj i otvoren ka svima prijateljski.A tebi ako nesto nije jasno dacu ti broj moba pa da ti pojasnim malo.Ne brini iz ns sam  :aug

S-V Nemanja77

""SC ili promenite ime ili se kupite sa ovog foruma..."""

Zasto bi neko menjao  ime, po kom osnovu  ti imas prava da napises tako nesto, ili da kvalivikujes bilo koga, ЧеÑ,ници  су  посÑ,ојали много пре другог свеÑ,ског раÑ,а

иначе ЈА  сам члан   =SC=  KLANA

AJDE  OBJASNI  KO JE KOGA  VREDJAO  PO BILO KOM OSNOVU 

ADMINISTRATORE   moj   .........................NEUTRALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :||