News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

There is fallout shelter under my desk

Started by Zver, May 15, 2009, 12:46:42 PM

Previous topic - Next topic

Zver

Jos pre sam pisao o ovoj temi i slao slike, ali sam neki dan izguglao jedan zanimljiv link. U pitanju je Bethesda blog, clanak je napisao licno chief developer FALLOUT 3 igrice. Eto o mom kucistu se pise i u belom svetu  :yahoo

http://bethblog.com/index.php/2007/07/10/theres-a-fallout-shelter-under-my-desk/

Kuciste se takodje pojavilo na jos nekoliko blogova i agregatora

http://fallout3.wordpress.com/page/53/?s

I naravno na forumu sveta kompjutera

http://www.sk.co.yu/2007/07/skcc01.html

zlenzlla

Postao si poznat.  :wink:

Jeli ono tvoja noga na prvoj slici?  :D

Koliko ti je trebalo da napravis ovo?

Zver

Jeste, moja je noga, sto se tice bravarskih radova, nisam ga ja radio nego ekipa iz sveta kompjutera.

* ThE JoKER *

haha,famous shelter  :mahanje,e a kada su ti to napravili,deluje mi poznato, video sam to u svetu komp.

potpredsednik Rambo

Ima tome par godina bogme... sjecam se da sam čitao u tadašnjem broju SK... ubjedljivo najjače kućište koje sam vidjeo.
zvijeri, jel još uvijek оivo and zdravo?

zlenzlla

Zver

Rambo, hvala sto pitas za zdravlje mog kucnog ljubimca, evo ga verno cuci i prede pored moje leve noge, u septembru ce biti godinu dana kako sam ga dobio.

U sebi sadrzi (core2duo, 4 gb rama, 2tb hdd, 4850, msi ploca)

clumsy

Quote from: Zver on May 16, 2009, 01:12:53 AM
Rambo, hvala sto pitas za zdravlje mog kucnog ljubimca, evo ga verno cuci i prede pored moje leve noge, u septembru ce biti godinu dana kako sam ga dobio.

U sebi sadrzi (core2duo, 4 gb rama, 2tb hdd, 4850, msi ploca)
zar nije dve godine?

Zver

Tako je, 2 godine, to sam hteo napisati

* ThE JoKER *

:shok od pre dve godine imas takvu configuraciju ???  :spiteful :D

Zver

Da, core 2 duo sam uzeo 2 nedelje posle svetske premijere, monitor se secam da je bio 460 evra (sada je jedva 150). Sledeci upgrade je core i7 (kada jos malo padne cena)  8 - 16 gb ddr 3 rama (1600) jos jedan monitor 24" da ga posadim pored ove 19 ke, i jedan NAS drive od 1 tb (lacie verovatno (dugo ga merkam)), sa grafickom sam zadovoljan i ne verujem da cu je skoro menjati,  ne znam da li sam nesto zaboravio :)

zlenzlla

Quote from: Zver on May 16, 2009, 11:12:58 PM
Da, core 2 duo sam uzeo 2 nedelje posle svetske premijere, monitor se secam da je bio 460 evra (sada je jedva 150). Sledeci upgrade je core i7 (kada jos malo padne cena)  8 - 16 gb ddr 3 rama (1600) jos jedan monitor 24" da ga posadim pored ove 19 ke, i jedan NAS drive od 1 tb (lacie verovatno (dugo ga merkam)), sa grafickom sam zadovoljan i ne verujem da cu je skoro menjati,  ne znam da li sam nesto zaboravio :)

A jeli tebi treba takva konfiguracija za neki posao ili samo to volis?

Zver

Treba mi za posao, i volim  :ziveli (vuk sit, ovce na broju)

* ThE JoKER *

znaci vauuu...pa da,sto pre kupis nowo bice skuplje,ali nisam znao da je postojala takva config pre 2 god....svaka cast na posvecenosti  :super

Zver

Nije stvar u posvecenosti, jednostavno sto jaci procesor, vise memorije i hdd prostora za scratch operacije, posao je brze gotov

* ThE JoKER *