News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

MUZICKI PREDLOG

Started by kordoba, March 10, 2009, 11:39:15 AM

Previous topic - Next topic

kordoba

S` obzirom na broj muzicara koji posecuju ove stranice, predlazem da napravimo "Bitange Band"...
Naravno kao pilot projekat, cija bi prva numera bila Himna servera...
Evo ja se dobrovoljno javljam za veci deo logistike (studio, spot, smestaj za ljude sa strane itd...)

Ako odobri Veliki Gazda  :spiteful  mogli bi organizovati druzenje...  :yahoo

Podpredsednik

Cini mi se da vec postoji Bitange Band, nesto su ranije vec pisali o tome na forumu. A evo i spota sa Slanim i Stringom:
http://www.youtube.com/watch?v=W5F5yWf2_m8

Citadel of Pain

i glavna uloga // bitange // miljan  ;D

Podpredsednik

E njega ne znam, eto i Miljan!

A ti Citadel, gde je tvoj bend, imas tu facu frontmena popularnih Hard Core...Trash...Dead... bandova!  :icon_lol:

PsiHoman

EEEEE ljudi ja msm da je kordoba bio ozbiljan...Sve j ponudio zasto biste vi to odbili!???

Podpredsednik

Niko ga nije odbio, ceka se samo da oni malo ozbiljniji procitaju i nadju se u toj prici! Ja tu nista ne mogu da pripomognem, jedino da obucem narodnu nosnju, nazujem Holandske klompe i stepujem uz ritam, mozda me prime u spot.  :party2

Lider

Da, ako bude kakav spot....jedno mijesto meni da rezervisete ako moze  :party2 :rofl :rofl :rofl
:ziveli :ziveli

DiDaN

Ako mogu da pomognem..............tu sam  :bye2

BezobraznaDeca

Poz, evo ja da se javim. Ja sviram bubnjeve i pisem textove za pesme od Bezobrazne dece, a u cetvrtak kupujem SONOROVE bubnjeve tako da cu imati ako treba, ne igram bas Cod2 ali sam igrao, imam ovde R'N'R bend u Zrenjaninu pa ako treba tu smo. Pozz Svima.

Ideja mi se svidja, ako sam dobro skontao da napravimo band za Cod2 i Bitange

:band

kordoba

Super, ima nas koliko hoces...
Jos da odobri Veliki Gazda  :icon_lol:

Dogovorimo jedan dan i odradimo pesmu, druzimo se...

Podpredsednik

kordoba

Kupi brate... ako si mislio u njima da cupkas - bubnjas - drzis ritam :||

$tring

Rado bi se pridruzio ovoj ideji, ali ono sto je realno : nemam vremena... :( ... Trenutno imam 3x nedeljno probe gde se uvezbavamo sa novim bubnjarom... tako da... mozda neki drugi put... :) ako vi do tada ne napravite bend za cega vam drzim palceve...  :rock3

Bezobrazna_Deca

Moje misljenje je da netreba zuriti. znaci lagano i tek kad sve spremimo Text...............   Nadjemo se i odradimo to. :drinks2

kordoba

Bez tebe nema smisla... Onda kad bude vise vremena...  :sorry

SALTSTONE

Evo i ja da se javim.....kao sto kaze String PLug and Play je trenutno basss zauzet ali vec dugo vremena kontamo da sa ostatkom bitangi napravimo himnu KLANA.....mislim da ce se to desiti uskoro jel se ipak vec dugo suska o tome :D  :ziveli