News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ludnica

Started by ristic, January 31, 2009, 12:55:20 AM

Previous topic - Next topic

ristic

jao ljudi....sad sam video clumsyjev avatar.....pocepo sam se od smeha  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

clumsy

hahahahah....
ja sam bio u vojsci, dok je drzava dozvolila pedofilu da sluzu civilku u obdanistu...
sto dalje implicira da je gore navedeni muskarac, a murta devojcica :)

Paradox

Quoteja sam bio u vojsci, dok je drzava dozvolila pedofilu da sluzu civilku u obdanistu...
sto dalje implicira da je gore navedeni muskarac, a murta devojcica

WIN :happy

STEK

Quote from: clumsy on February 01, 2009, 04:00:34 AM
hahahahah....
ja sam bio u vojsci, dok je drzava dozvolila pedofilu da sluzu civilku u obdanistu...
dok si ti drkao u toj ucionici...ja sam gazio sneg do muda na granici...... :spiteful

clumsy

ja sam bio gospodin covek u vojsci...  8)

Zver

Pa nece sreka valjda u ucionicu :)

STEK

Quote from: Zver on February 02, 2009, 12:19:35 PM
Pa nece sreka valjda u ucionicu :)
ja sam ponosno nosio rucni top na ramenu a viste dzogirali mokri cvor..... :rofl

Zver

Ja sam odrzavao mrezu racunara u centru beograda, imao free pass kad god pozelim, a na obuci sam bio u beloj crkvi, a znas kako kazu "neko ide u vojsku, a neko u belu crkvu"

STEK

Quote from: Zver on February 02, 2009, 12:37:51 PM
Ja sam odrzavao mrezu racunara u centru beograda, imao free pass kad god pozelim, a na obuci sam bio u beloj crkvi, a znas kako kazu "neko ide u vojsku, a neko u belu crkvu"
lepo je to ali ja sam radio shverc komerc sa bugarima.....(droga,gume,drva,cigare,gorivo i rumunke) :spiteful

Lider

Quote from: bakitos on February 02, 2009, 12:41:24 PM
Quote from: Zver on February 02, 2009, 12:37:51 PM
lepo je to ali ja sam radio shverc komerc sa bugarima.....(droga,gume,drva,cigare,gorivo i rumunke) :spiteful
Fino ti to javno objavi.... :hmm... ako te prijavim sigurno cu dobiti nekog kesha.... :hmm.... pa cu si kupiti novu grafulju.... :hmm   :spiteful
:bye2  ;D

El Muerte

hahahahah....
Ili drugim rechima, nisi imao pameti, pa te drzava zajebala pa si morao da delish svoje dupe sa jos 30-tak likova koji ne peru kite.
To je ostavilo teske traume i sada si besni feget razglavljenog shupka jer su drugi prosli bolje od tebe :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

zlenzlla

Quote from: El Muerte on February 02, 2009, 09:20:39 PM
hahahahah....
Ili drugim rechima, nisi imao pameti, pa te drzava zajebala pa si morao da delish svoje dupe sa jos 30-tak likova koji ne peru kite.
To je ostavilo teske traume i sada si besni feget razglavljenog shupka jer su drugi prosli bolje od tebe :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

ahahhahahhahahahhaha    :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl