CMM vs vision

Started by hardwell., September 14, 2014, 04:29:11 PM

Previous topic - Next topic

hardwell.

vision Matzey

Rudax

budem provjerio dal nas ima 5  :smartass

vision Matzey

Rudax

vision Matzey

swilla

Daj u 20:00 rudax tite ti :) :rock3

Rudax

ništa danas, nema nas dovoljno, moguće utorak oko 21:00?

Rudax

onda, oćemo danas u 21:00 ?

Rudax

Dogovoreno je uz pristanak hardwell-a da odigramo sutra u 20:00 ili 21:00 zbog nedostatka igrača

vision Matzey

Rudax

queRs

Ajde 2k14 matzey uploadaj i osjecaj se sad ponosim sto se trazi demo od tebe iako si nas poheko al i da ti pisem timestamps na ovom kurcu od kupa kao sto je mokkez radio nista pomoc nece, Ocu samo da vidim taj skill nakon promjene imena.

Rudax

wobeR i mi mi mi ( pretpostavljam OMEGA ) također demo up, da i mi naučimo tak dobro igrat  :diablo

cowex

vision Matzey

Rudax

neka je sramotno, to valjda kad queRs haxa kad nema anticheat-a jel ?  :rofl ako ste svi clean svaka čast na pobjedi, ako niste opet budete pobjedili jer se na ovom cupu nikog nemože bustat ni sa prejebenim timestampsima koji očito dokazuju da neko haxa  :yes

u svakom slučaju GG i sretno dalje  :acute

queRs

Sine ti govoris o sramoti, pa dok si se zvao bogl1 i igrao ko zadnja njubara sve je bilo super i jednom dobis hax pa se odlucis uz to i preimenovati i preko noci postanes igrac s 2000 sati koji owna sve redom pa i 4v5 :D To nije sramota vjerujem al' samo ti daj ponosi se imas i zasto.

Rudax

matzey, super ti je demo, jedva čekam da admini pogledaju timestampse koji stizu uskoro  :super

vision Matzey

Rudax

Igrač : Matzey ( GUID:65fb8ac3 )
Demo : https://www.sendspace.com/file/9r8hnk

MAPA DAWNVILLE ( Broj runde;Vrijeme;situacija )

1. 1:35 nadalje - kroz zid vidi obojicu igrača, jedan kuća dole jedan parketi, legne dole, xboon odlazi dalje u kucu, on se dize, lijepo se namjesti dok se xboon vraca i ubija ga; vidi da netko dolazi u kucu gore, brzo legne i mice se ulijevo iza zida, NAPOMENA : na demu od wobeR-a se vidi da je smoke, igrač je došao na prozor ali wober ga nije vidio, kako ga onda matzey vidi? a i makivao se prije nego je uopće došao do prozora

2. 1:50 - netko je sigurno callao da je xboon u rusevinama, ali na usporenoj snimci se vidi da nacilja jos kroz zidic DIREKTNO u njega

4. 1:50 - rusha groblje prema crkvi, gleda u igrača u crkvi kroz zid i avoida da ga nebi vidio

6. 1:05 - nije se nitko vidio u onom čoškiću između crkve i banke ali on ga je uspio vidjeti + pogledati usporeno wallaim kroz kamion kad krene iz čoškića prema banci
   0:30 - hax fail iz zadnjeg apartmana, wallaim u lika kuca gore, zatim cimne mene jer nekako zna da sam kod ograde ( opet isto na woberovom demu se ne cujem niti me itko vidio da stojim tamo ) ali on zna da ja tamo cekam

7. dolazi na splash bez puno provjera dal itko igdje čeka jer zna da nikog nema, diže se i puca direkt u xboon-a na spawnu ali pro fula i xboon ga ubija ( nitko nije mogao callat jer su svi iza njega )

8. 1:16 - kill na xboon-u, kako je on znao da tu izlazi? POGLEDATI USPORENO

9. 1:40 - kill na dorsoduru u gaybaru, možda je netko callao ALI POGLEDATI USPORENO; TIMING PRO točno u milisekundu
    1:20 - wallaim u kucu dole, pogleda točno u mene

10. Krece prema apartmanima, ali nekim cudom ovaj puta ne rusha i ide cimat napamet ( opće pa nezna da netko ceka unutra )

13. 1:35 - trči na b plant jer je čuo igrača koji hoda na C ? Prati majstor kroz zid + ovaj spot ( kasnije bude opet spomenut ! )

14. 1:40 - kill na dorsoduru ispred kuće? gleda mid prema američkom spawnu, pogleda u crkvu i smoke je, dolazi na prozor od gaybara i pričeka dorsodura? yea right

15. 1:30 - taj timing kad on kreće ciljat, pogledati usporeno, hax power ftw

16. 1:40 - nejd meni u rupu ( sumnjam da je netko callao da bas u tom trenu ulazim u rupu )

17. 1:35 - ide kroz smoke prema crkvi i gleda u mene kroz zid, ja se približavam prozoru, leanam se a on bas u tom trenu legne dole i smiri se, kako je on mene vidio kroz smoke a ja njega nisam? SURE PRO
     1:22 - pucao sam pa zna da sam u crkvi, gleda izlaz iz crkve i kad ja krenem van on se sakrije, iskočim, lean i cilja direkt u mene di ja lezim i ubija me

19. 1:50 - pratiti kretnje nakon kaj vidi rush splash kroz smoke; trci na parkete i tu doceka dorsodura?

20. Opet onaj isti SPOT iz 13.-te runde, ovaj put ne ceka jer vidi da neide u zadnje apartmane nego random gleda prema apartmanima, cimne igrača kod gaybara ( nekim čudom je znao da je tamo ) i 1:37 - predivan wallbang na drvene kod gaybara

TOUJANE

1. 1:30 - kill na garage roof - nije call jer drugi igrač na B stoji kod kutija i gleda prolaz ili east

2. 1:37 - wallaim tocno u quersa na longu - POGLEDATI USPORENO

4. 1:23 - mid kill; wallaim tocno u njega/ za njim

5. 1:10 nadalje - nas iskace iz cagea on TOLKO DOBRO ČUJE da taj skok poprati po zidu? jedna od jačih situacija ovog matcha, ima kasnije jos jedna jednako dobra
   0:30 nadalje - ostanem sam 1v2, suigrač mu je na B a on sa spawna gleda mid, cijelo vrijeme gleda perfektno mirno, nema potrebe ništa nikud provjeravat i čeka, taman prije nego mu ja izađem iza čoška on pomiče nišan i rokne u mene, dat_timing

6. 1:47 - penje se na b roof bez ikakvih provjera na kruznu, sve on zna to da nema nikog i niko nece doci, ubija quersa na longu i kroz zid pogleda dole u garazu di dolaze 2 igraca
   Nakon plenta - odlazi b roof; pogledati kako se namjesti čim xboon kreće reload shot skočit, pripremljen u sekundu, dat_timing

7. 1:18 - opet reakcija prije nego igrac izađe; iduci kill vec unaprijed nacilja u igrača na ladderu i vidi mene na garage roof-u, vidi se samo mala sitnica

11. 1:15 nadalje - kretanje po midu, timing prolaska prema B di ubija mene; taman dok igrač sa spawna krene na corner

12. nakon plenta - ostaje sam protiv mene i xboona, kreće se prema nama i ubija xboona, stoji iza plenta, ja ispred i cilja u mene i prati me kroz plent

13. 1:33 - krene izlazit iz prolaza B i cimne 2 igrača na cross tenku ( zapravo ih nije ni vidio nit se nimalo ne vide ) od kud zna da su tamo
     0:45 - gleda sa b roofa u quersa koji leži iza palmi, ali odlazi na mid ( valjda bi bilo preočito )

16. 1:35 - cijela situacija sa kill dorsodura, ne vidim gdje je on njega vidio da je prošao na balkon i onda ga pričeka da se popne gore i ubija ga

18. 1:27 - wallaim na british spawn nakon što je ranjen na b roof-u; NIJE NI VIDIO GDJE JE IGRAC, legne dolje i kad se dize vec kroz vreće nacilja direktno u lika, POGLEDATI USPORENO i vidi se PERFEKTNI SKILL
     1:17 - NAJDRAŽA SITUACIJA - stoji na b roof i oće jumpat no vidi KROZ ZID, jer drugacije nije mogao, da je netko u zarezu i u zadnji tren stane
     0:59 - na midu, ide prema corneru di je xboon pucao, ali on zna da se xboon povukao prema A plentu i niti ne provjeri sa mida na corner da je mozda jos tamo, samo ide jer zna

Nakon plenta - on na roofu, ja stojim na zidicu na germ. spawnu, mogao je cuti jedino kad sam pao sa zidica dolje, nije me nigdje vidio ni cuo, ja prolazim na mid, popnem se na bananu bez sounda i krecem na a stepke a SKILLER u perfektnom trenutku mjenja spot jer zna sa koje strane dolazim !

Situacija ima dovoljno za gledanje, molim admine da pažljivo pregledaju sve navedeno jer sam opisao sve i više nego opširno. Neke situacije možda jesu random kad gledaš nekog igrača za kog si siguran da ne haxa, ali kad gledaš demo igrača koji se nekim čudom stvara iza nas, prolazi u smoku di treba i zna di ko stoji pa može proći drugim putem sigurno su i te random situacije sumnjive. Zato ima i nekoliko SUPER situacija di se vidi hax power, pro timing i neko čudno znanje.

Pogledao sam demo omege i wobera isto tako, svaka čast momci ja osobno nemam nikakve primjedbe na vašu igru, ali zapitao bi se malo za vašeg suigrača sa jebenim situacijama.

Hardwell i Fallen, na vama je red  :diablo

hardwell.

Nakon što pogledamo donijeti ćemo odluku i svoje viđenje ovih situacija , samo molim malo strpljenja. Hvala na razumjevanju  :stoner:

Rudax

samo vi dajte, nema žurbe

queRs

Sve sam pogledao zajedno s Rudax-om i onda se pitamo kako 2k14 lik ne zna haxat?
Pa ovo je smijesno, nije nama do te pobjede al kako se preko noci odnosno promjene imena moze doci do skilla nije mi jasno. Ako admini pogledaju demo i bez timestampsa koji su ocit dokaz za hax moze se vidjeti kako previse puta wallaima i avoida, ako je to brain a ne hax ja ne znam stvarno.
Ugl ovo smo uradili da dokazemo svim igracima visiona koji ne(znaju) da Matzey tkz. bogl1 haxa a i ostalim igracima ove igrice s kakvom budalom kad ga tako moram nazvati imaju posla.

Kakva god bila odluka admina znamo sad svi da se sramoti s tom igrom. GG

Rudax

Ma mi smo se osramotili jer smo izgubili 4v5  :this

vision Matzey

ako su ovo timestampsi ja sam bog igrice kao prvo trebate uzeti demo od svih igraca radi calla bravo

Rudax

dovoljno sam ja vidio, osim toga od kud i sa svim demoima ja mogu znati dal je tebi ko callo, možda neko drugi haxa pa govori tebi na ts di su, to kao nije opcija?  :rofl

pusti ti samo moje timestampse na miru, ja lovim tebe i tvoj nekakvi strašan skill, kolko sam vidio na demoima od wobera i omege pola ovih akcija ti nisu mogli callat, a scoper sigurno nije znao spotove na koje si ti ciljao i di si ti gledao kroz zid :) i ako će admini reći da si clean, meni si svejedno haxor jer sam ja vidio dovoljno, možda nije nekom dovoljno da te optuži, ali nama je pokazalo da haxaš, a i svima bude sumnjivo ako će gledati tvoj demo i bez ovih timestampsa..

budi ponosan na sebe, pobjedili ste nas 4v5, mi ćemo se sakriti u mišju rupu od srama jer si nas riješio svojim skillom, a samo ću ti natuknut da ovu temu prati dosta ljudi i već sam dobio zanimljive informacije na xfire no ovo se ipak tiče našeg tima i vašeg, a ne nekog trećeg

vision Matzey

ako haxam ovdje haxam i na cgu logicno imate dosta akcija protiv mene koje ce u movie gl hf

Rudax

samo ti rokaj, nemaš problema, čuo sam da i na cgu haxaš da, lijepo da si spomenuo, al kao što sam napisao prije, to se ne tiče ovog kupa niti ovog matcha

vision Matzey

haha smijesni decki nema sta

queRs

Sto si poceo rejdzat mislio si da necemo pisati? pa nek znaju svi da haxas, 2k14 rename hero :D
I nemoj se praviti tu neki skiller koji zna pravila o timestampsima i cg-u, ili ne daj Boze esl?
Jesu ti poznati tvoji account-i na eslu kolko si ih imao bananih hahahah rwb boy.
Zato sine prekini praviti sranja i pokusavati prodati neke price, lepo priznaj quitaj igricu kad ne znas igrat jer ti koji s haxom igras govoris meni da haxam pa kolko nisko padas haha :D
Sramota bogl1nhoOoO sramota zaista hahah GG

vision Matzey

wp quers poznat kao haxboy

hardwell.

Odgledali smo demu i neću puno duljiti. Nisi čist što se tiče OVOG wara i samnom nemaš što dalje razgovarati. Da ne bi bilo zabune demo nisam gledo sam, u ovu odluku sa uključena mišljenja još par ljudi. Nisam snimao da ukažem na te situacije jer nisam imo vremena .Tako da će tvoj tim izgubiti ovaj meč i otići u donji braket a ti ćeš biti diskf. sa kupa. Odluka je konačna i neće se mjenjati. Hvala na razumjevanju  :stoner: