News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Gde slavite Novu Godinu?

Started by Nina, December 20, 2008, 08:17:23 PM

Previous topic - Next topic

Nina

Sta planirate za docek 2009.?  :drinks2? :party2? :icon_bad:? :vava?.....ili... :aug?

Lider

Quote from: Nina on December 20, 2008, 08:17:23 PM
Sta planirate za docek 2009.?  :drinks2? :party2? :icon_bad:? :vava?.....ili... :aug?
:drinks2 sigurno,  :party2 sigurno,  :icon_bad: nadam se,  :vava mozda ako se previse  :drinks2:aug nadam se da ne
;D:ziveli ;D  :party2 ;D

Podpredsednik

DiDaN

Ja radim..............sviram u Knjazevcu    :||

zlenzlla

Quote from: DiDaN on December 20, 2008, 10:47:51 PM
Ja radim..............sviram u Knjazevcu    :||

Bice para za reprizu.  :drinks2

DiDaN

Podpredsednik

DiDaN

Nina

Ja sam do sad probala sve navedeno...ove godine mi ostaje da probam  :vava... :wink:

zlenzlla

Quote from: Nina on December 21, 2008, 11:03:39 PM
Ja sam do sad probala sve navedeno...ove godine mi ostaje da probam  :vava... :wink:

:aug Za Novu Godinu? Budi fina pa nece biti  :vava

:drinks2

potpredsednik Rambo

eh...
pretprosle godine nisam bio u Londonu, prosle u Čikagu a ove godine ne planiram da idem na Jamajku.
odmarati u kucnoj atmosferi sa svojom bulumentom...i mozda nesto malo komsiluka. tesko naci babysiterku za novogodisnje vece,majku mu.

Zver

Ja cu da otvaram paketice sa mojim devojcicama :)

zlenzlla

Quote from: potpredsednik Rambo on December 22, 2008, 10:13:24 AM
eh...
pretprosle godine nisam bio u Londonu, prosle u Čikagu a ove godine ne planiram da idem na Jamajku.
odmarati u kucnoj atmosferi sa svojom bulumentom...i mozda nesto malo komsiluka. tesko naci babysiterku za novogodisnje vece,majku mu.

Pa ako nadjes babysiterku onda ne moras ni da izlazis nigdje.  :icon_bad:    :this 

clumsy

nina slavi novu godinu sa jednim posebnim deckom (ja sam u pitanju)  :R :love
umrite od ljubomore  8)

DiDaN

Quote from: clumsy on December 24, 2008, 05:10:13 PM
nina slavi novu godinu sa jednim posebnim deckom (ja sam u pitanju)  :R :love
umrite od ljubomore  8)

:drinks2

Zver

siso, ali nema brige jer on je geget

husky

Novu docekujem u gay baru (@ Dawnville) na SD serveru. Bit ce guzva, malo je mjesta, rezervirajte odmah.  :hat

zlenzlla

Domo ne plasi ljude nece niko doci na ljetovanje, propasce vam turizam. A sa druge strane, hmmm, mozda i bude navala ove godine.  :rofl Vidim da si napravio dosta rezervacija za ljetovanje.   :rofl :rofl :rofl

domohomo

Quote from: zlenzlla on December 25, 2008, 12:16:53 AM
Domo ne plasi ljude nece niko doci na ljetovanje, propasce vam turizam. A sa druge strane, hmmm, mozda i bude navala ove godine.  :rofl Vidim da si napravio dosta rezervacija za ljetovanje.   :rofl :rofl :rofl
i to sa punim pansionom!!!!! :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: