News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ban?

Started by SICKUNIT maRe, July 11, 2013, 08:15:27 PM

Previous topic - Next topic

SICKUNIT maRe

Vec par dana  pokusavam da udjem na vas SD server,ali na xf mi pokazuje kao da ne radi server,mislio sam da je pao server,i pitao sam jednog decka sta je sa serverom,kaze mi da server normalno radi,verovatno sam banan.
Nije mi jasno da li sam banan sa vasih servera i TS-a ili sta se vec desava,moze neko da mi objasni ako sam banan koji je razlog?

Tasmara

vd|cube(im)

Quote from: sickunit.maRe' on July 11, 2013, 08:15:27 PM
Vec par dana  pokusavam da udjem na vas SD server,ali na xf mi pokazuje kao da ne radi server,mislio sam da je pao server,i pitao sam jednog decka sta je sa serverom,kaze mi da server normalno radi,verovatno sam banan.
Nije mi jasno da li sam banan sa vasih servera i TS-a ili sta se vec desava,moze neko da mi objasni ako sam banan koji je razlog?

Ja sam ti dao ban radi vrijeđanja mene na serveru radi jednog ubistva bombom. Pitam te čemu to, ti nastavljaš, promijeniš nick u Cere(ili tako nekako) nakon runde ili dvije izvrijeđaš ponovo i odeš sa servera, ja uzmem Ip i ban.

SICKUNIT maRe

Objasnjavao sam i Fallen Angel-u danas,sad cu i tebi posto neces da me prihvatis na xf.
Ja ti se izvinjavam,ali te nisam ja psovao,drug je igrao kod mene,brzo se nervira,i eto psovao te je...
Pitaj bilo koga od ostalih admina ili ljudi koji igraju na SD-u da nikad nikog nisam vredjao,sa svima sam korektan,to je sve,sad ako ces da me unbanas,unbanaj,ako ne jebi ga,sta mogu...

I promenio je nick u Cvele verovatno...

vd|cube(im)

SICKUNIT maRe

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Jao Mare, Mare....    :suicide   Drugi put quit, da te ne bi cika Cube  :whip3:

SICKUNIT maRe

Pa nisam ga ja psovao,vec sam napisao.  :punk