Za Zverka - stRRR - još jedan šupčić :)

Started by [WC]=CyClops=, November 08, 2008, 06:00:14 PM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Evo još jednog impotentnog papka koji exploitima rješava svoje neuspjehe u оivotu. Adje ljudi donirajte čovjeku za viagru :)

Za one koji ne znaju o kakvom se exploitu radi, lik je nevidljiv drugima jer koristi bug na toj mapi, tek toliko da vam ne bude čudno kako to da ga nitko ne ubija tamo. Eto zato jer ga ne vide normalno.

Za mene su jednako jadni oni koji pucaju kroz rupice na vrećama pijeska po Egipatskim mapama i sl. Ali ovo je ipak malo gore. Evo demo tako da znate o čemu se radi ako vas ubija netko nevidljiv iz kamiona:

Zver

Dosta sam video, skinuo sam link da ne bi drugi pomislili da koriste ovaj exploit. BAN of kors  :diablo

tnx cyc

domohomo

domohomo

BaNaNaMaN

Quote from: [WC]=CyClops= on November 08, 2008, 06:00:14 PM
Evo još jednog impotentnog papka koji exploitima rješava svoje neuspjehe u оivotu. Adje ljudi donirajte čovjeku za viagru :)

Za one koji ne znaju o kakvom se exploitu radi, lik je nevidljiv drugima jer koristi bug na toj mapi, tek toliko da vam ne bude čudno kako to da ga nitko ne ubija tamo. Eto zato jer ga ne vide normalno.

Za mene su jednako jadni oni koji pucaju kroz rupice na vrećama pijeska po Egipatskim mapama i sl. Ali ovo je ipak malo gore. Evo demo tako da znate o čemu se radi ako vas ubija netko nevidljiv iz kamiona:

e cyclops nemas ti pojma.... vi kao prvo ne zna te ko je lik, decko ima preko 2000 sati igranja cod-a, ti si igrac koji dugo igra COD2, i trebao bi da znas da je to bug u igrici (kad puca iz nevidljiv iz kamiona) decka znam dobro, igrao je nekoliko warova sa nama, i poznaje igricu vrlo dobro!! ako ne verujes da je to bug, moze on da ti pokaze da se uveris!i to svaki drugi covek zna koji poznaje cod. a za to citovanje kolko ga ja znam on je samo lovio citere!

e i dominik stvarno si seljacina,  ne ide mu tako nick strRRR!!! vec  ovako mu  ide nick stRRR!! low-u jedan! mislili ste da ga namestite hahahha...
i rekao mi je da vam dam njegovu adresu na CB http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3185971

[WC]=CyClops=

Dobro bananko ne vjerujem što čitam. Prvo, vidiš li ti da pišem da je exploiter i da koristi BUG, a nigdje ne pišem cheater. A takav exploit je ravan najgorem varanju. Pa lakše je igrati protiv wallhackera nego protiv ovoga tako da mi nisi jasan.

Uz to, što točno predstavlja taj podatak da neko ima xxx sati igranja? Jel to neki statusni pokazatelj? Na koliko sati smijem i ja početi ubijati ljude nevidljiv? Ono pitam da znam, moоda već imam dovoljno pa kad slijedeći put me pozoveš na vaš server da se i ja montiram na sve bug exploite kojih u COD2 barem ne fali.

Zatečen sam reakcijom communitija (iako ne pretjerano iznenađen ili šokiran) da se ovakvoga brani, a svakom dobrom igraču koji je ikada došao na server i pokazao da zna igrati bez exploita i bugova se uredno jebavaju majke čiterske na dnevnoj bazi. U najmanju ruku smiješno...

BaNaNaMaN

Quote from: [WC]=CyClops= on November 08, 2008, 08:23:21 PM
Dobro bananko ne vjerujem što čitam. Prvo, vidiš li ti da pišem da je exploiter i da koristi BUG, a nigdje ne pišem cheater. A takav exploit je ravan najgorem varanju. Pa lakše je igrati protiv wallhackera nego protiv ovoga tako da mi nisi jasan.

Uz to, što točno predstavlja taj podatak da neko ima xxx sati igranja? Jel to neki statusni pokazatelj? Na koliko sati smijem i ja početi ubijati ljude nevidljiv? Ono pitam da znam, moоda već imam dovoljno pa kad slijedeći put me pozoveš na vaš server da se i ja montiram na sve bug exploite kojih u COD2 barem ne fali.

Zatečen sam reakcijom communitija (iako ne pretjerano iznenađen ili šokiran) da se ovakvoga brani, a svakom dobrom igraču koji je ikada došao na server i pokazao da zna igrati bez exploita i bugova se uredno jebavaju majke čiterske na dnevnoj bazi. U najmanju ruku smiješno...

aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaha...cyclops najbolji si ""A takav exploit je ravan najgorem varanju. Pa lakše je igrati protiv wallhackera nego protiv ovoga tako da mi nisi jasan."" cyclops molim te nemoj da pise gluposti.... hahahahahahahahahahahahahah, znaci ako je on za ban onda 50 % sa server treba da dobiju ban, ukljucujuci i mene... nisam ja nista spominjo da si ti rekao da je on citer vec dominik! sto su mu namestili, i jos nesto kolko ja vidim nigde ne pise da je zabranjeno koriscenje bug-ova!!! :suicide :suicide

Zver

Zabranjeno je (evo sada ti pise) a ovaj lik je banovan jer koristi exploit na najgori moguci nacin. Kako se sponuje tako se zabode u kamion, serem se ja na tu igru, ne znam zasto branis tog cobana.

A kako su mu namestili ????

[WC]=CyClops=

Quote from: BaNaNaMaN on November 08, 2008, 08:47:33 PM
i jos nesto kolko ja vidim nigde ne pise da je zabranjeno koriscenje bug-ova!!! :suicide :suicide

Ma imaš pravo, i ne samo da ne piše da bugovi nisu zabranjeni, nego izvan USA nigdje ne piše u zakonima ni da je zabranjen WH, a bogami nisam čuo da je kod nas izglasan zakon protiv aimbota. Mi tu ko neke zatucane Balkančine progonimo poštene čitere umjesto da ih ko ciliviziran narod nagradimo nekakvom stipendijom i 3 puta tjedno ručkom u najboljem restoranu.

$tring

Quote from: BaNaNaMaN on November 08, 2008, 08:47:33 PMi jos nesto kolko ja vidim nigde ne pise da je zabranjeno koriscenje bug-ova!!! :suicide :suicide

Pa jedino da sednem i da napisem veeeeeeeeeeeeeeeliki pravilnik sta se sme a sta ne.... Iskreno, na pamet mi nije palo da ce ljudi na COD2 traziti nove i nove načine da budu superiorniji u odnosu na druge. Prvo FPS, pa garand skripta, pa troklik i ko zna šta sve. A zašto? Ne vidim poentu. Naravno da je zabranjeno korišćenje SVIH bagova, a kao što sam već pisao takve stvari su zabranjene na ClanBase tako da je stvar jasna. E sad, svi ti jadnici koji još usto koriste WH i ko zna kakve gluposti samo pokazuju koliko su jedni kad i u igri moraju varati. Ali to je druga tema.......

Da li je ovaj SrrRrerRR pravi ili ne stvarno me ne zanima.......... Ovakvih stvari neće biti na COD5, pošto će bagove ispraviti ako ih ima, a i server će biti originalan pa kome se zajebava sa key-em - samo napred.

Zver

Ja sam pogledao demo i posle 30 sekundi sam odlucio da on MORA da dobije BAN eto, toliko je naucio u 2000 sati igre.

BaNaNaMaN

stRRR  snjim sam na TS zadjin 2 meseca, svaki dan se cujemo, igramo warove, i znam kakav je lik.... pa pricao mi je o tom namestanju sto je pokazao dominik, on je tad bio na moru....nemogu da objasnjavam vise, smorio sam se

a to za bug-ove bas je smesna situacija, jednom  smo bili na TS nekoliko nas , a on nam je pokazivao kako se bug-ovi rade... hahahahahhahaha banujte me

a kad smo kod dobre igre... jebala vas takva igra kad se Dusan silni popne na brdo na mapi el amein i skida sinipom

IronC

$tring

Quote from: BaNaNaMaN on November 08, 2008, 10:17:53 PM
a to za bug-ove bas je smesna situacija, jednom  smo bili na TS nekoliko nas , a on nam je pokazivao kako se bug-ovi rade... hahahahahhahaha banujte me

a kad smo kod dobre igre... jebala vas takva igra kad se Dusan silni popne na brdo na mapi el amein i skida sinipom

Lezanje sa snajperom nije zabranjeno, niti covek radi bilo sta sto bi na CB ili bilo kom drugom takmicenju neko zamerio. Niti je citer, niti koristi bagove. Ne nego je jedan od boljih igraca COD2 od koga bolje nesto nauci nego sto pljujes.

A to da li nas "jebala igra" ili ne i vredjanje Dusana Silnog (naseg klan lidera) moze samo da probudi gnev kod mene, a veruj mi da to ne zelis. Zato bih te zamolio da biras reci. Na kraju krajeva to sto si napisao blage veze nema sa temom koju smo vodili.

Kraj rasprave.

Al_Capone

Gdje pise da ima preko 2000 sati igranja, to ti on rekao? Ja imam oko 1700 sati zabiljezenih na xfire i nisam znao za taj bug. Znas sto? Zato sto me ne interesuju te gluposti. A to sto on koristi pa fkt je jadno,odmah vidis da tezi ka tim zabranjenim stvarima na cod2. Sjedi igraj i uzivaj,kani se tih stvari.

A sta je s tim CB linkom?

Created on   13 Aug 2008 05:48

Date   CoD2 PB guid   Description
13 Aug 2008 05:51   unio guid

Jel to treba pokazati da je neki dobar igrac sto je malo vise od mjesec dana clan na CB? Sigurno ima preko 2000 sati...

pwnd :rofl

IronC

Pogledah demo...pa ovo je kao cit nema razlike, ajde da je jednom...nego non stop to radi...bas je pro nema sta  :icon_dick: